Chat Master, jocul la care trebuie să răspunzi corect în fiecare chat care ajunge în partea de sus a Google Play

1612286169 840 560
⏱️ 2 min read

În partea de sus a Google Play și cu mai mult de zece milioane de descărcări, un simplu mini-joc lansat acum câteva luni s-a strecurat în: Chat Master. Obiectivul: ieșiți din fiecare chat alegând răspunsurile corecte, de parcă ai fi discutat.

Dacă doriți să fiți stăpânul chat-ului, va trebui să îndepliniți misiuni complicate, cum ar fi „cereți-i afară”, „liniștiți-o pe mama”, „obțineți slujba” sau „nu vă loviți”, cu o interfață precum un chat , multe mini-jocuri intermediar și, de asemenea, o cantitate bună de anunțuri

Un joc de chat

Dacă doriți să conversați, dar nu aveți cu cine să discutați sau conversațiile sunt oarecum plictisitoare, Chat Master este un joc de chat cu un obiectiv specific, care este indicat la începutul fiecărei conversații. Acest obiectiv vă ghidează în alegerea răspunsurilor corecte care vă vor conduce la victorie.

În unele cazuri, jocul îți permite alege dintre mai multe răspunsuri, uneori indicat ca „minciună” sau „adevăr”. A spune o minciună poate face ca cealaltă persoană să te descopere, deși conversația nu are prea mult scenariu sau profunzime, iar nivelurile sunt destul de ușoare.

Bilete de avion Unele dintre conversațiile profunde pe care le poți purta pe Chat Master

Dacă terminați misiunea, se vor întâmpla două lucruri. Primul, că vei trece la nivelul următor, vei adopta o nouă personalitate, un nou chat și un nou obiectiv. Al doilea, că veți vedea un anunț video. Când ați terminat, din anumite motive, veți găsi un mini-joc aleatoriu și, când spunem aleatoriu, este aleatoriu.

De la calcule matematice simple până la ghicirea pictogramelor aplicației, distrugerea telefoanelor mobile cu un cuțit sau schimbarea unei baterii mobile. Aceste minigame sunt extrem de simple Și ca să spun adevărul, par a fi un pic de umplutură.

Guesstheapp

Prin urmare, în Chat Master veți progresa pe tablă cu 56 nivele bazat pe conversații prin chat, mini-jocuri și o cantitate bună de reclame de fiecare dată când faceți ceva. Este un joc amuzant și curios, deși un pic lacom în monitorizare și, deși este tradus în spaniolă, este tradus fără prea multă afecțiune și multe semnificații și glume se pierd pe parcurs.

Chat Master!

Chat Master!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...