Cinci alternative la Sunrise Calendar pentru Android

Cinci alternative la Sunrise Calendar pentru Android
⏱️ 4 min read

La scurt timp după ce Microsoft a cumpărat Sunrise Calendar în februarie anul trecut, au anunțat că aplicația de calendar atât de iubită va fi întreruptă, iar caracteristicile sale vor fi integrate în Outlook.

În timp ce echipa Microsoft a lucrat la integrarea caracteristicilor Sunrise în aplicațiile sale Outlook pentru Android și iOS, aplicația independentă Sunrise a continuat să fie disponibilă în magazinul Google Play, deși a fost lăsată neservită.

Cu toate acestea, la începutul acestei luni, Microsoft a scos aplicația Sunrise din Magazinul Play și a anunțat că aplicația va înceta să funcționeze complet până pe 31 august și ar dori să începeți să utilizați Outlook care a primit cea mai mare parte a funcționalității Calendarului Sunrise.

Dar, dacă nu doriți să utilizați Outlook, ar trebui să luați în considerare mai multe alternative demne la Sunrise Calendar și voi enumera câteva dintre cele din acest articol. Simțiți-vă liber să adăugați aplicația dvs. preferată de calendar la această listă în comentariile de mai jos.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

1. Calendar Google

Oficialul Google Calendar aplicația este un înlocuitor excelent pentru calendarul Sunrise, mai ales dacă utilizați serviciul de calendar Google. Aplicația oferă până la cinci vizualizări diferite pentru monitorizarea programului dvs. și are, de asemenea, o funcție de memento, care vă permite să creați sarcini și să le vizualizați alături de evenimentele din calendar. În plus, a fost adăugată recent o nouă funcție de obiective, care programează automat timpul pentru cât mai multe obiective personale pe care doriți să le urmăriți.

Preț: Gratuit

2. Calendarul de afaceri 2

sunrise-alternative-calendar-business-2

Calendar de afaceri 2 este aplicația de calendar pentru utilizatorii avansați, deoarece vine cu atâtea opțiuni personalizabile, care vă vor îmbunătăți gestionarea calendarului și vă vor face viața mai ușoară. În afară de posibilitatea de a se sincroniza cu Google Calendar și Exchange, Business Calendar 2 vine și cu o funcție de gestionare a sarcinilor care se sincronizează cu Google Tasks și oferă o hartă de căldură pentru a vă ajuta să descoperiți zile libere în care puteți programa evenimente. O altă caracteristică excelentă este vizualizarea dedicată aniversării, care vă permite să vizualizați toate datele de naștere ale contactelor dintr-o privire. Există atât de multe lucruri pe care le puteți obține de la această aplicație dacă faceți upgrade la versiunea pro care este disponibilă ca achiziție în aplicație.

Preț: Gratuit / 4,44 USD

3. Calendar Sol

sunrise-alternatives-solcalendar

Calendar Sol este o altă aplicație de calendar minunată, cu o reputație excelentă în rândul utilizatorilor săi. Aplicația se sincronizează cu diverse servicii de calendar, cum ar fi Google Calendar, Exchange, iCloud și chiar Yahoo! Calendar. La fel ca Business Calender 2, oferă o funcție de listă de sarcini care se sincronizează cu Google Tasks și oferă, de asemenea, opțiuni de repetare personalizabile pentru evenimente și sarcini. O caracteristică deosebită a acestei aplicații este caracteristica integrată de prognoză meteo care vă ține la curent cu condițiile meteorologice din locația dvs.

Preț: Gratuit

4. aCalendar

sunrise-alternatives-google-calendar

un calendar oferă câteva caracteristici ingenioase care vă pot surprinde în ciuda faptului că au o dimensiune mai mică de 3 MB. Vă permite să comutați între vizualizările zilnice, săptămânale și lunare prin simpla trecere a ecranului și vă ajută să organizați evenimente oferind până la patruzeci și opt de culori diferite pe calendar. De asemenea, include opțiuni widget excelente care s-ar putea dovedi utile pentru ecranul de pornire.

Preț: Gratuit / 0,99 USD

5. Calendar nou

răsărit-calendar-nou-calendar

Calendar nou este o altă aplicație pe care ar trebui să o luați în considerare dacă aveți nevoie de o aplicație simplă care să funcționeze cu Google Calendar. În timp ce interfața sa este puțin datată, oferă toate cele mai frecvente funcții de calendar și oferă, de asemenea, memento-uri vocale care vă anunță evenimentele curgente utilizând funcționalitatea text-to-speech Android.

Preț: gratuit

Sper că acest articol v-a ajutat să descoperiți o alternativă demnă la Sunrise Calendar. Dacă aplicația dvs. de calendar preferată nu este inclusă în această listă, anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x