Cinci aplicații legate de asistență medicală merită păstrate pe dispozitivul dvs. Android

Cinci aplicații legate de asistență medicală merită păstrate pe dispozitivul dvs. Android

A fi la curent cu informațiile dvs. medicale poate fi descurajant, dar, din fericire, există o serie de aplicații care vă pot ajuta să faceți acest lucru mai ușor decât a fost vreodată. Fie că aveți detaliile în ordine în caz de urgență sau căutați fapte utile din timp, iată cinci aplicații Android legate de asistență medicală, este bine să le aveți în jur.

1. Dicționar de droguri Parmaterra

Drugs Dictionary Parmaterra este o aplicație minunată pentru a vă informa despre anumite medicamente. Aplicația vă poate spune pentru ce este utilizat fiecare, cum să o luați, ce efecte secundare trebuie să aveți în vedere și o mulțime de alte informații, cum ar fi atât marca, cât și numele generice pentru un anumit medicament.

2. Nu uitați pastilele

Nu uitați de pastile dvs. Android App

ad-banner

Nu uitați pastilele este o aplicație care devine din ce în ce mai utilă pe măsură ce îmbătrânești. Această piesă de software mobil vă va ajuta să urmăriți ce pastile trebuie să luați, câte și ce oră din zi. Puteți stoca planuri pentru mai multe persoane și există alerte pentru a vă asigura că toată lumea primește medicamentul la timp.

3. Găsește-mi medicamentul

Găsește aplicația pentru Android My Medicine

În timp ce ambele aplicații precedente au ambele funcții specifice, Găsește-mi medicamentul este poate cea mai specială. Îl utilizați pentru a găsi diferitele nume pentru medicamentele utilizate în țările pe care le vizitați. În acest fel, dacă nu întâlniți medicamentul corect, nu va fi pentru că a luat un alt nume.

Dar, din păcate, în timp ce aplicația conține mii de droguri, acceptă doar șapte țări: Anglia, Franța, Germania, Italia, Polonia, Spania și SUA. Deci, dacă nu călătoriți în America de Nord sau Europa, Find My Medicine nu va fi de prea mare folos.

4. Istoricul meu medical

Aplicația mea pentru istoria mea medicală

Istoria mea medicală nu doar stochează și listează informațiile dvs. medicale, ci oferă o diagramă în care puteți marca cu ce părți specifice ale corpului dumneavoastră ați avut probleme anterioare sau operații chirurgicale. Puteți urmări problemele și înregistra data.

Puteți utiliza aplicația pentru a urmări medicamentele și rețetele. Există, de asemenea, un calendar pentru urmărirea programărilor, ceea ce face ca aplicația să fie utilă la următoarea dată când trebuie să faceți ceva legat de sănătate.

5. Informații medicale de familie

Aplicația Android pentru informații medicale de familie

Informații medicale de familie este destinat utilizării în caz de urgență și la vizite medicale programate în mod regulat, deopotrivă. Poate fi la fel de rapid la îndemână atunci când completați formularele și cererile. Aplicația vă permite să stocați date despre întreaga familie, inclusiv o fotografie, datele de naștere ale tuturor, înălțimea, greutatea, grupa de sânge, alergiile, polițele de asigurare, medicii, istoricul medical și vaccinările.

Family Medical Info este singura aplicație cu plată din această listă și costă 1,99 USD.

Concluzie

Sperăm că nu va trebui niciodată să utilizați de fapt unele dintre aceste aplicații în caz de urgență, dar vă ajută să fiți pregătiți. Lucrul cu unul poate chiar să te oblige să aduni informații și documente la care altfel nu te-ai gândi.

Ați întâlnit aplicații bune pentru stocarea informațiilor medicale? A trebuit vreodată să apelezi la unul într-un moment de nevoie? Împărtășiți povestea dvs. în comentariile de mai jos.

Scroll to Top