Cine deține puterea supremă în lumea Chainsaw Man? Descoperă totul în acest articol informativ

Who Is Power in Chainsaw Man All You Need to Know
⏱️ 12 min read

Manga-ul Chainsaw Man devenit popular datorită personajelor sale unice și puternice. În centrul acestui univers se află eroul Denji, care posedă o putere neobișnuită, fiind capabil să se transforme într-un om-cu-ferăstrău. Cu toate acestea, puterea nu îi aparține în întregime, deoarece el este legat de un contract cu organizația “Public Safety Devil Hunter”. În ceea ce privește personajele antagoniste, există o varietate de indivizi puternici și periculoși, de la demoni venerați până la asasini de elită. Există, de asemenea, o multitudine de factiuni și organizații care își dorec să controleze puterea din lumea Chainsaw Man. În cele din urmă, cine este puterea în această lume contrazică întregul concept alfranatic al seriei, deoarece puterea este dispersată și nu aparține unei singure entități.

Fiecare anime New Age ia o treaptă superioară cu un personaj iubitor de distracție și dezlănțuit. Chainsaw Man nu este de așteptat. Pentru a irita personajele și a face publicul să râdă, anime-ul ne oferă Putere, diavolul de sânge. E haotică, distractivă și cineva pe care nu vei regreta că ai întâlnit-o. Așadar, haideți să oprim hype-ul nostru și să explorăm cine este Puterea în Chainsaw Man și ce o face atât de importantă.

Blood Fiend Power in Chainsaw Man (2022)

avertizare spoiler: Acest ghid are câteva spoilere pentru intriga arcului de siguranță publică a manga Chainsaw Man (până la capitolul 97). Vă sugerăm să vizionați anime-ul Chainsaw Man sau să citiți manga mai întâi, cel puțin până la capitolul 97, pentru a evita să vă împiedicați experiența.

Cine este Puterea în Chainsaw Man?

Nu putem vorbi despre Putere și abilitățile sale fără a explica ce este un demon în Chainsaw Man. Deci, să înțelegem mai întâi ce este un demon și cum diferă de diavol.

ce este un demon

În această franciză anime, demonul este un termen folosit pentru a descrie un demon care a preluat un cadavru uman. Cât despre complot, puterea este primul demon căruia ni s-a prezentat în Omul cu drujba. Ea este demonul de sânge care a preluat corpul unei fete. La prima vedere, el nu pare foarte diferit de Chainsaw Man sau de alți demoni, dar demonii au caracteristici distincte care le dezvăluie identitatea. De asemenea, nu seamănă cu nimic cu demonii. Puteți folosi ghidul nostru dedicat pentru a înțelege diferența dintre demoni, demoni și hibrizi în Chainsaw Man.

puterea demonului de sânge

puterea este formă de demon de diavol de sânge în Omul cu drujba. Ea este, de asemenea, una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Denji, protagonistul CSM. Ne este prezentat Puterea în capitolul 4 al manga ca membru al Diviziei Speciale 4 de Public Safety Devil Hunters Tokyo, sub echipa lui Makima.

Fiind un demon, caracteristicile diavolești ale Puterii sunt greu de ratat. chiar și sub formă umană. Ea are părul blond roz cu două coarne roșii ieșindu-i din cap. Chiar și ochii lui sunt galbeni, cu un model de cruce roșie în centru. Power are, de asemenea, dinți ascuțiți asemănătoare colților.

Din apariția sa inițială, este clar că Puterea este cel mai haotic și copilăresc personaj (Denji vine pe locul al doilea) din Chainsaw Man. El se pune înaintea altora și nu regretă să se retragă din lupte dacă i-ar asigura supraviețuirea, așa cum se vede în capitolul. 24.

În continuare, în capitolul 29, se dezvăluie că datorită egoismului și caracterului său egocentric, Puterea trece întotdeauna la partea câștigătoare; fie ei demoni sau oameni. Acest aspect al caracterului ei este demonstrat în continuare în capitolul 36, unde ea afirmă că toată carnea (uman, zombi, demon și animal) este aceeași pentru ea.

De asemenea, acțiunile sale se potrivesc bine cu personalitatea sa nepoliticoasă și dezordonată. Nici măcar nu-i place să facă curățenie după ea însăși. Și, în plus, este și o mincinoasă obișnuită. În timp ce se luptă cu un demon în capitolul 11, Power nu are nicio problemă să mănânce hrana echipei sale și să dea vina pe Denji. Deși are și o latură bună. Asistăm pentru prima dată la latura lui grijulie când Meowy, pisica lui, a fost răpită. Mai târziu, el începe să-și caute prietenii apropiați, inclusiv Denji, Aki și alții.

care miaulă

După cum am menționat mai sus, scopul principal al Puterii este întotdeauna supraviețuirea. Ea nu ezită să atace și să mănânce animale sălbatice și alți demoni dacă o ajută. Dar, în capitolul 7, găsim o excepție de la regula lui sub forma de Miau, pisica ei de companie. Ea a devenit atât de atașată de Meowy încât a fost gata să-și riște viața, aducând un sacrificiu uman ca răscumpărare (Denji) Liliacul Diavol care l-a răpit pe Meowy.

putere cu miauna
Putere cu Miau | Cu amabilitatea imaginii: Manga Chainsaw Man a lui Tatsuki Fujimoto – Volumul 1 (Shonen Jump)

Fără prezența acestei pisici, este greu de imaginat că Power are o latură grijuliu și înțelegător a personalității sale. Să nu uităm că numele pisicii este „Nyākocare este un mod mai drăguț de a pronunța cuvântul japonez pentru o pisică (Neko), în versiunea japoneză a Manga. Se pare că traducătorii l-au folosit pe Meowy pentru a relata numele. Dar nu crezi că Power este genul de persoană care ar numi o pisică Meowy? Spune-ne în comentariile de mai jos.

Chainsaw Man Power: Blood Demon Form

Înainte de a prelua corpul unei fete, Power a trăit ca demonul de sânge, un demon sălbatic fără loialitate nici față de oameni, nici față de demoni. În forma sa completă de diavol, el are coarne lungi, colți de rechin și aceleași pupile încrucișate ca și forma demonului. De asemenea, pieptul lui este rupt, cu o cutie toracică deschisă, permițându-i intestinelor să se înfășoare în jurul gâtului.

Formă diavolească de putere în Chainsaw Man
Imagine cu amabilitatea: Manga Chainsaw Man de Tatsuki Fujimoto – Capitolul 91 (Shonen Jump)

Între timp, are gheare pentru mâinile și picioarele ei ascuțite. În ansamblu, forma diavolească a Puterii nu seamănă deloc cu minunatul corp uman pe care îl cuprinde. În schimb, este cu adevărat hidosă și terifiantă, iar puterile ei nu fac decât să se adauge la această personalitate copleșitoare.

Chainsaw Man Power: Abilități

Ca și alți demoni din Chainsaw Man, Power are un set comun de abilități diavolești, împreună cu unele puteri speciale. Puteți explora ambele tipuri de aceste puteri în secțiuni separate de mai jos:

Abilități de bază

Puterea are următoarele abilități, similare celorlalți demoni din Chainsaw Man:

  • Cicatrizare: Ea poate bea sângele altor creaturi, umane sau malefice, pentru a se vindeca.
  • Contracte și demoni: În forma sa de demon, demonul de sânge poate face contracte cu oamenii. De asemenea, poate prelua cadavre umane pentru a deveni un demon, dar își pierde capacitatea de a face contracte până când acel corp moare.
  • Viteza si forta: Datorită formei sale de demoni, Puterea este mai slabă decât unii demoni. Dar ea este încă mai puternică și mai rapidă decât oamenii și mulți alți demoni. În capitolul 23, o vedem evitând și atacând Katana Man cu ușurință.
  • Îmbunătățit Miros: În capitolul 5, asistăm la puternicul simț al mirosului pe care îl posedă Puterea. Ea a reușit să detecteze Demonul Castraveților de Mare, în timp ce Denji nici măcar nu a observat prezența ei.

Abilități de demon de sânge

Ca Blood Devil, Power are următoarele abilități speciale pe Chainsaw Man:

  • Arme de sânge: Puterea îi poate manipula sângele pentru a crea arme. Creați un ciocan cu sângele său în capitolele 5 și 6 și o suliță lungă în capitolul 31.
puterea de manipulare a sângelui
  • Manipularea sângelui: În forma sa diabolică, Puterea poate manipula sângele oricui pentru a-i afecta puterea, regenerarea și multe altele. Această abilitate îi permite să-l ajute pe Denji să lupte și să-l învingă pe principalul răufăcător în lupta finală a primului arc al CSM.
  • Ploaia de sânge de o mie de Teras: În capitolul 90, asistăm la una dintre cele mai puternice mișcări ale Puterii. Ea aruncă zeci de arme diferite de sânge asupra inamicilor ei, rănindu-i brutal în timpul luptei.
  • Unitatea de sânge: Fiind demonul de sânge, dacă Puterea bea prea mult sânge, coarnele lor cresc mai înalte decat deobicei. În această stare, el câștigă și putere suplimentară, așa cum putem vedea în capitolul 38, când îl trimite cu ușurință pe Denji să zboare cu un singur pumn. Spre ultima parte a manga, această abilitate merge la un alt nivel, când ea rezistă puterilor demonului de control bând sângele lui Pochita.

Cum îl ajută puterea pe Denji în bătălia finală?

Notă: Această secțiune conține spoilere majore pentru Arcul de siguranță publică din anime-ul și manga Chainsaw Man. Vă sugerăm să îl citiți numai după ce ați terminat primul arc manga din CSM.

În ultimele capitole ale primei părți a manga Chainsaw Man, Makima ucide puterea și o eliberează de trupul demonului. Dar înainte de a fi ucisă, îi permite lui Denji să-și bea sângele. Deci, când moare, conștiința lui devine o mică parte din Denji. Acest lucru le permite Power și Pochita să încheie un contract pentru a o învinge pe Makima. Apoi apare din corpul lui Denji sub forma sa de demon și îl atacă pe Makima în timp ce încearcă să-l omoare. Acest lucru duce la o luptă grea între Makima și slujitorii săi împotriva Chainsaw Man și Power.

Odată ce reușesc să scape, Power și Denji se transformă în formele lor umane. Apoi îi permite lui Denji să-și bea sângele, formând un contract și împrumutându-i lui Denji puterile sale de a învinge demonul Control. După acest moment, puterea dispare. Înainte de a muri, ea îi cere lui Denji să o găsească după reîncarnarea ei în lumea umană (ca parte a contractului), dar îl avertizează și că nu își va aminti de el și că l-ar putea ataca. Mai târziu, Denji folosește sângele lui Power pentru a forma un ferăstrău cu lanț cu care o rănește fatal pe Makima și îi limitează capacitatea de vindecare.

Întrebări frecvente

Este Power mort sau viu în Chainsaw Man?

La sfârșitul primului arc al manga Chainsaw Man, Power moare ca un demon. Dar demonul de sânge trăiește ca un demon reîncarnat în iad.

Ce fel de diavol este Puterea în Chainsaw Man?

Might este forma demonică a demonului de sânge din arcul de siguranță publică Chainsaw Man.

Power și Denji se întâlnesc?

Deși poate părea altfel, manga confirmă că Power și Denji împărtășesc doar o relație platonică. Sunt doar prieteni și nu împărtășesc sentimente romantice. Îl poți vedea pe Denji confirmând că nu se întâlnește cu Power în capitolul 71.

Faceți cunoștință cu puterea în Chainsaw Man

Cu asta, acum cunoașteți întreaga poveste a Power in Chainsaw Man. Dar povestea lui abia începe. Așadar, asigurați-vă că marcați această pagină pentru a fi la curent cu revenirea definitivă a Diavolului Sânger în franciză. Acestea fiind spuse, crezi că Power ar putea ajunge într-o zi romantic cu Denji? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Blood Fiend Power este un personaj haotic și distractiv din anime-ul Chainsaw Man, care este un demon de sânge care a preluat corpul unei fete. Cu toate că este un personaj egocentric și nepoliticos, ea are o latură care o face să fie grijulie și înțelegătoare. Power are abilități speciale ca arma de sânge și manipularea sângelui, care fac parte din abilitățile diavolești și demonice în manga Chainsaw Man. În concluzie, Power este un personaj important și fascinant pe care trebuie să-l explorăm în anime-ul Chainsaw Man.
Dragi cititori,

Încheiem această postare cu gândul la viitoarele noastre aventuri în lumea tehnologiei. Sperăm că informațiile și opiniile noastre v-au fost utile și interesante. Ca întotdeauna, vă invităm să vă alăturați conversației și să ne împărtășiți propriile păreri și experiențe.

Până data viitoare, stați conectați și fiți în pas cu noutățile tehnologice!

Cu stimă,
Echipa noastră de experți în tehnologie

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x