Clocirea ouălor de dragon Ender în Minecraft: ghid complet

How to Hatch an Ender Dragon Egg in Minecraft
⏱️ 12 min read

În lumea Minecraft, există multe creaturi incredibile pe care jucătorii le pot întâlni și pot interacționa cu ele. Una dintre cele mai puternice și fascinante dintre ele este dragonul Ender. Pentru a-l obține, trebuie să traversezi Înțelepciunea Dragonului și să-l înfrunți într-o bătălie epică.

Dar dacă vrei să ai propriul tău dragon Ender, trebuie să cloci un ou de dragon. Această sarcină nu este ușoară, dar cu puțină răbdare și cunoașterea tehnicilor potrivite, poți să faci acest lucru cu succes.

Primul pas este să obții un ou de dragon Ender. Îl poți obține în mod natural după ce ai ucis dragonul Ender. Dacă nu ai reușit să faci acest lucru, poți să-l obții prin modalități alternative, cum ar fi chestii speciale sau comenzi în consolă.

Odată ce ai obținut oul, trebuie să construiești o platformă specială pentru a-l cloci. Această platformă trebuie să fie amplasată în lumea Ender, iar dimensiunea este importantă. Cel mai bine ar fi să o construiești într-un loc sigur și întunecat în care să nu fii deranjat de alte creaturi.

Acum este momentul să începi să cloci oul. Pentru a face acest lucru, trebuie să folosești un Dispozitiv de Incubare. Acest dispozitiv trebuie construit cu ajutorul obsidianului și a unor blocuri de redstone.

Apoi, trebuie să pui oul în dispozitivul de incubare și să aștepți. Timpul de incubare poate varia în funcție de configurația serverului pe care joci, dar în general durează între 20 și 30 de minute.

După ce oul a fost clocit, se va ecloza și va apărea un dragon Ender mic și drăguț. În timp, el va crește în dimensiune și va deveni un partener puternic și loial în încercările tale de a explora lumea Minecraft.

În concluzie, clocirea unui ou de dragon Ender poate fi o provocare, dar poate fi și foarte satisfăcătoare. Cu puțină răbdare și cunoaștere, vei putea să-l cloci cu succes și să te bucuri de compania unui dragon impresionant și plin de încredere!

Lupta cu Dragonul Ender este un moment interesant pentru toți jucătorii Minecraft. Dar, odată ce-l ai jos, entuziasmul, pentru mulți, pare să se estompeze de atunci. Deși Gardianul din Minecraft este mai puternic decât dragonul, locuitorul orașului antic nu se poate egala cu aspectul său maiestuos. Din fericire, Minecraft vă oferă șansa de a vă aminti glorioasa luptă a Dragonului Ender cu un trofeu dedicat sub forma unui ou de Dragon Ender. Acest lucru ne aduce la întrebarea imediată cum să eclozăm un ou de dragon Ender în Minecraft și dacă este chiar posibil. De asemenea, poate dragonul Ender să te ajute să renaști sau există o altă rădăcină pentru a reînvia mulțimea șefii? Suntem aici pentru a vă răspunde la toate întrebările. Deci, să nu mai așteptăm o clipă și să învățăm tot ce trebuie să știi despre oul de dragon din Minecraft.

Cum să cloci un ou de dragon în Minecraft (2022)

Înainte de a înțelege cum să găsim și să folosim oul, vom trece mai întâi peste mecanica de bază a oului de dragon în Minecraft. Utilizați tabelul de mai jos pentru a trece la tutorialul de utilizare dacă sunteți deja familiarizat cu acest articol.

Ce este un ou de dragon în Minecraft?

Oul dragonului este cel mai rar bloc decorativ în Minecraft și acționează ca un simbol al victoriei tale asupra șefului final al mafiei – dragonul Ender. Jucătorii îl tratează ca pe un trofeu, deoarece oul de dragon apare doar dacă îl ucizi pentru prima dată în ediția Java și primele două ori în ediția Bedrock într-o anumită lume.

Dar te rog nu confunda oul de dragon cu oul de icre de dragon ender. Pe acesta din urmă nu îl poți găsi în modul de supraviețuire, dar Vă permite să generați imediat Dragonul Ender după plac. Oul de dragon este pur decorativ și nu îl poți folosi în niciun scop funcțional. Din fericire pentru tine, nici măcar nu ai nevoie de oul de dragon pentru a renaște dragonul Ender în Minecraft.

Are aceeași textură iconică ca Endermen și dragonul însuși. Îl poți așeza deasupra altor blocuri, dar nu pe o parte, cum ar fi ouăle, precum blocurile de nisip, sunt afectate de gravitatea jocului. Prin urmare, necesită plasarea unui bloc de bază. Spre deosebire de alte blocuri care cad, oul de dragon nu poate sufoca creaturile acoperindu-le.

De asemenea, ca un Enderman, Oul Dragonului are capacitatea de a teleportați în locuri diferite atunci când este lovit de jucător. El se poate teleporta într-o zonă volumetrică de 31 × 15 × 31 dacă există o zonă goală (bloc de aer) în jurul lui. Prin urmare, devine o provocare pentru jucători să o spargă și să o obțină. Dar nu vă faceți griji, pentru că vă avem acoperit. Citiți mai departe pentru a afla cum să obțineți oul de dragon Ender fără ca acesta să dispară.

Cum să obțineți oul de dragon Ender

Acum că știți care este scopul oului și cum poate acționa ca o piesă decorativă în casa dvs., urmați pașii de mai jos pentru a găsi un ou de dragon Ender în Minecraft:

1. Mai întâi, găsește o fortăreață în Minecraft și călătorie la dimensiunea finală folosind portalul End. Este singura dimensiune în care Dragonul Ender și oul de dragon pot apărea în mod natural.

portal final în minecraft

2. În continuare, trebuie să învingi și ucide dragonul ender pentru a da icre oul de dragon. Unele dintre cele mai bune poțiuni din Minecraft vor face lupta puțin mai ușoară.

Ender Dragon în Minecraft End Dimension

3. Odată ce Dragonul Ender moare, Oul Dragonului va apărea în mijlocul insulei principale End. Va apărea deasupra structurii portalului care duce la lumea de peste. Acoperiți zona portalului cu blocuri solide. pentru a preveni căderea accidentală a oului în el.

Poster Overworld acoperit

4. Dacă îl spargi cu mâna sau folosești orice unealtă, oul de dragon se va teleporta într-o nouă locație. Deci, în loc să-l submineze, pune un TNT lângă ou și pornește-l. Alternativ, puteți pune un piston lângă ou și activați-l folosind o pârghie sau un buton pentru a împinge oul. Împingerea sau spargerea oului face ca acesta să cadă ca element.

Obținerea capului de dragon în Minecraft

Cum să cloci un ou de dragon în minecraft

După cum am menționat mai sus, nu există nicio modalitate practică de a „ecloza” dragonul Ender în Minecraft, deoarece nu există o versiune pentru copii a acestei gloate. Cu toate acestea, atâta timp cât vă păstrați oul ca suvenir, puteți folosi mecanica jocului pentru a genera cu ușurință un alt dragon Ender. Uciderea noului dragon vă va oferi un al doilea ou de dragon. dar numai în ediția Bedrock. Între timp, jucătorii Java pot renaște dragonul pentru a retrăi momente de aventură.

Elemente de care aveți nevoie pentru a reapariți Dragonul Ender

Aveți nevoie de următoarele elemente pentru a renaște Dragonul Ender în Minecraft:

  • 4 cristale finale
  • 28 de blocuri de sticlă (7 pentru fiecare)
  • 4 ochi ai lui Ender (1 pentru fiecare)
  • 4 lacrimi de fantomă (1 pentru fiecare)
  • masa de mestesuguri
Cum se creează cristale finale în minecraft
Minecraft rețetă finală de prelucrare a cristalelor

Pentru a crea un cristal End, trebuie să puneți un Eye of Ender în mijlocul mesei de crafting. Asa de, plasează o lacrimă groaznică în celula din mijloc din rândul cel mai de jos. În cele din urmă, umpleți toate celulele rămase cu blocuri de sticlă.

Pași pentru a cloci un ou de dragon în Minecraft

Dacă ai strâns toate cristalele de sfârșit, este timpul să asistăm la momentul pe care l-am așteptat. Urmați acești pași pentru a afla cum să reapariți un dragon Ender cu sau fără ouul de dragon Ender în Minecraft:

1 În primul rând, revenirea la dimensiunea finală prin Cetatea din Minecraft. Este singurul loc unde Dragonul Ender poate apărea.

Insule mici se termină în Minecraft

2. Apoi, înconjurați structura principală cu cristale de sfârșit. Pentru a face asta, puneți un cristal final pe mijlocul fiecărui rând de blocuri Bedrock în jurul porţii.

Folosind oul de dragon Ender cu cristale de sfârșit

4. De îndată ce plasați al patrulea cristal, cristalul final va repara cristalele sparte care apar deasupra turnurilor de obsidian. Odată ce toate cristalele s-au întors, cristalele din jurul portalului și portalul însuși vor dispărea. Acum, trebuie ucide noul dragon Ender pentru a redeschide portalul și a reveni în lumea de peste.

Dragonul Ender renaște cu End Crystals și Dragon Egg
Generarea dragonului Ender (viteză de 3x)

Alte moduri de a genera Ender Dragon

crea o lume nouă

Dacă nu vrei să riști să-ți pierzi resursele, poți creează o nouă lume minecraft pentru a-l întâlni din nou pe Dragonul Ender. Fiecare lume Minecraft are propriul său dragon Ender cu care poți lupta fără a-ți pune celelalte lumi în pericol.

Spawn Ender Dragon cu comenzi

Cel mai simplu mod de a genera un dragon Ender în orice dimensiune în Minecraft este prin utilizarea comenzilor. Trebuie doar să activezi trucurile din lumea ta și să folosești următoarea comandă pentru a genera dragonul în locația ta actuală:

/ Minecraft summon: ender_dragon ~ ~ ~

Întrebări frecvente despre Ouul Dragonului Ender

Va dispărea oul de dragon după ce a dat naștere noului dragon ender?

În timp ce oul de dragon nu dispare odată ce a apărut dragonul Ender, acesta poate fi în continuare distrus de dragon. Prin urmare, este mai bine să-l ridicați rapid și să îl depozitați într-un loc mai sigur înainte de a vă implica în lupta principală. Deoarece nici măcar nu aveți nevoie de oul pentru a declanșa dragonul, nu este nevoie să vă riscați.

Comanda pentru a obține ou de dragon

Puteți folosi următoarea comandă într-o lume Minecraft cu înșelăciune pentru a obține ouă de dragon nelimitate:
/dați-i minecraft:dragon_egg

Portalul dispare când dragonul reapare??

De îndată ce Dragonul Ender reapare în dimensiunea finală, portalul către lumea de peste dispare. Acum, trebuie să ucizi dragonul sau să fii ucis pentru a te întoarce în lumea de peste.

Cum se generează Ender Dragon în Minecraft

Cu asta, acum sunteți gata să aveți o altă rundă de luptă cu dragonul Ender în Minecraft 1.19 sau mai devreme. Dar înainte de a face acest lucru, asigură-te că ai cele mai bune descântece Minecraft în sprijinul tău. Majoritatea jucătorilor optează pentru a doua luptă pentru a obține sfere de experiență suplimentare. Dacă aveți același obiectiv, vă sugerăm să creați o fermă Sculk XP. Este una dintre cele mai productive moduri de a câștiga rapid experiență în Minecraft. Acestea fiind spuse, crezi că Dragonul Ender are putere redusă ca șef principal în Minecraft? Sau este suficient pentru toți jucătorii noi? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Oul de Dragon Ender este un trofeu valoros pentru jucătorii Minecraft, reprezentând victoria lor asupra șefului final al mafiei – dragonul Ender. Deși oul este doar decorativ și nu are nicio funcționalitate practică, el poate fi obținut prin înfrângerea dragonului Ender în dimensiunea finală a jocului. Nu există o modalitate practică de a ecloza oul, dar jucătorii pot utiliza mecanica jocului pentru a genera cu ușurință un alt dragon Ender. De asemenea, există alte modalități de a genera Ender Dragon, precum crearea unei noi lumi Minecraft sau utilizarea comenzilor. În general, lupta cu Dragonul Ender este un moment interesant pentru jucători, dar trebuie să fie pregătiți să înfrunte alte provocări după înfrângerea acestuia.
“Încheiem aici această călătorie prin lumea tehnologiei și ne pregătim pentru următoarea destinație. Sperăm că articolele noastre au fost utile și interesante și vă mulțumim pentru că ne-ați însoțit. Ne vedem la următoarea postare și nu uitați să rămâneți conectați la noutățile tehnologice din România și din lume.”

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x