Puteți merge mai departe și puteți începe să ascultați Radio Code în timp ce citiți acest lucru

Majoritatea dezvoltatorilor pe care îi știu ascultă muzică în timp ce codifică. Când întâlnirile se termină, căștile ies.

Și dezvoltatorii nu sunt singuri. Potrivit unui studiu Spotify realizat în 2014, 61% dintre oameni ascultă muzică în timp ce lucrează – mai ales pentru a rămâne concentrat și pentru a îneca zgomotul din jur.

Așadar, în 2018, Routech.org a creat un flux live de muzică pe canalul nostru YouTube, numit Code Radio.

Și acum am făcut un pas mai departe: am mutat Code Radio de pe YouTube și pe propriul nostru post de radio rapid și eficient din punct de vedere al datelor.

Alegerea melodiilor

Am luat câteva decizii critice la început:

  1. Nu ar exista reclame. Aceasta nu a fost o decizie grea, deoarece oricum nu avem anunțuri pe Routech.org sau pe canalul nostru YouTube.
  2. Genul ar fi muzica instrumentală downtempo, care este relaxantă și care nu distrage atenția. Eu și colegii mei de școală de la școală am ascultat mii de ore de acest tip de muzică în timp ce studiam și nu ne-am plictisit încă de ea. Așadar, mi s-a părut un pariu sigur și pentru un flux live de codificare.

Din fericire, am cunoscut un muzician prolific în comunitatea Routech.

Code Radio muzica 247 conceputa pentru codificare
Lawrence petrece în LA (fotografie de Leah Perrino)

Lawrence Yeo – cunoscut și sub numele de Trebles and Blues – este DJ și producător de muzică în Los Angeles. Opera sa cuprinde multe genuri: soul american, jazz, funk brazilian și chiar muzică populară coreeană. Rădăcina comună care leagă toate aceste influențe este hip hop – amestecarea elementelor percutante și tehnici de eșantionare pentru a crea o mare varietate de lucrări instrumentale.

Pe lângă munca sa de muzician, lui Lawrence îi place să programeze. Printre altele, a construit propriul său site web pentru muzica sa.

Lawrence Radio a organizat manual mai mult de 1.250 de melodii.

1612094526 524 Code Radio muzica 247 conceputa pentru codificare
Lawrence lucrează la niște șanțuri noi (Fotografie de Joannza Lo)

Făcând Code Radio rapid și accesibil

Acum puteți asculta Code Radio pe telefon. Acum este extrem de eficient în ceea ce privește datele. Site-ul în sine se încarcă rapid, iar muzica începe să fie redată aproape imediat.

Dacă deschideți Code Radio pe telefon, puteți comuta între aplicații și muzica va continua să fie redată. Puteți chiar să vă blocați telefonul și să continuați să ascultați și să aveți capacitatea de a opri și porni muzica de la căști sau ecranul de blocare.

Și dacă telefonul dvs. are date limitate, puteți reduce rata de biți până la 64 kbps pentru a reduce la jumătate utilizarea datelor Code Code.

Asigurați-vă că marcați Radio Code și reveniți. Vom continua să extindem și să rafinăm lista de redare și să adăugăm funcții suplimentare. Puteți trimite tweet despre Code Radio folosind hashtagul #CodeRadio.

Bucurați-vă de melodii și de o codificare fericită!