Colaborarea perfectă: cum să lucrezi eficient cu alți creatori pe Instagram

Cum să colaborezi cu alți creatori la postările și filmele Instagram
⏱️ 7 min read

Colaborarea cu alți creatori pe Instagram poate fi o modalitate excelentă de a-ți dezvolta profilul și de a atrage noi urmăritori. În primul rând, trebuie să alegi alți creatori din aceeași nișă sau domeniu de interes ca și tine. Apoi, este important să stabiliți împreună obiectivele, tema și mesajul pentru postarea sau filmul pe care îl veți crea împreună. Planificarea este cheia succesului atunci când colaborezi cu alți creatori – decideți asupra tipului de conținut pe care îl veți crea, a locului unde veți filma și când veți publica. Comunicarea constantă și colaborarea echilibrată vor ajuta eforturile voastre comune să fie cât mai productive și de succes.

Instagram face colaborările postări mai ușoare ca niciodată cu noua sa funcție „Colaborare”. Funcția vă permite să vă asociați convenabil cu alți creatori (sau prietenii dvs.) de pe platformă pentru a partaja cu ușurință postări de știri și Reels cu cei doi urmăritori ai tăi. În acest articol, vă vom învăța cum să utilizați funcția de colaborare a Instagram pentru a vă uni forțele cu un alt creator și a partaja postări colaborative și Reels pe Instagram.

Utilizați Instagram Colab pentru a crea în comun postări și rulete (2021)

Care este caracteristica de colaborare a Instagram?

Instagram Colab este o nouă funcție de colaborare atentă pe platformă. Cu Instagram Colab, poți să adaugi un colaborator la postările tale de feed și Reels. Da, puteți adăuga un singur colaborator la conținutul dvs. și nu mai mult de atât. În acest fel, poți partaja o postare cu adepții tăi și adepții colaboratorilor fără a fi nevoie să postezi de două ori. Deși a fost dezvoltat având în vedere creatorii și companiile (cum este cazul noilor funcții Instagram în zilele noastre), îl puteți folosi pentru a colabora cu prietenii și pentru a posta fotografii/videoclipuri cu drumeția sau excursia recentă la un parc tematic.

Cum să inviti pe cineva să colaboreze pe Instagram

1. Creați o nouă postare pe Instagram sau Reel așa cum ați face de obicei și apăsați pe „Etichetează persoane” chiar înainte de a posta. Asa de, atingeți noul buton intitulat „Invitați colaborator” sub fotografie sau video.

Notă: Vă rugăm să rețineți că acest buton va apărea numai în conturile publice. Deși aveți nevoie de un cont public pentru a începe o postare de colaborare, cealaltă persoană va primi o invitație și o poate accepta chiar dacă are un cont privat.

2. La scurt timp după apăsarea „Invitați colaborator”, veți vedea o casetă de căutare pentru a căuta nume de utilizator și a le invita. Introduceți numele de utilizator al persoanei cu care doriți să colaborați și atingeți contul său de Instagram în rezultatele căutării.

eticheta de colaborator

3. După ce ați ales partenerul, veți vedea o etichetă de partener lângă numele de utilizator al persoanei etichetate. Acum poți scrie legenda și distribui postarea. Consultați secțiunea următoare pentru a afla cum să acceptați o solicitare de colaborare pe Instagram.

publica cu colaboratorul

Cum să accepti invitația de colaborare de la utilizatorii Instagram

1. La scurt timp după ce persoana publică o postare de colaborare, al doilea utilizator va primi o notificare prin care îi va solicita să accepte invitația. Cereți contribuitorului să-și verifice DM-ul Instagram și atingeți „Vedeți invitația”.

Invită colaborator instagram

2. Instagram vă va duce acum la postarea pe care tocmai a distribuit-o celălalt creator. Apăsați butonul „Review”. din colțul din dreapta jos pentru a accepta sau a respinge o solicitare de colaborare. Dacă accepti o solicitare de colaborare pe Instagram, postarea va apărea pe profilul tău și va fi distribuită urmăritorilor tăi.

revizuiți și acceptați invitația

3. După cum puteți vedea mai jos, numele dvs. de utilizator va apărea și lângă autorul inițial al postării atunci când acceptați cererea de colaborare. Această caracteristică ar putea fi următorul pas evolutiv în dezvăluirile de produse, ședințe foto și parteneriate cu mărci.

accepta colaborarea

Cum să opriți distribuirea postărilor colaborate pe Instagram

1. Dacă te răzgândești, poți să renunți la a fi colaborator și să nu mai partajezi postarea cu contribuția urmăritorilor tăi. Pentru a face asta, deschideți postarea, atingeți pictograma cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus și alegeți „Opriți partajarea”.

nu mai distribuie instagram

2. Din fereastra pop-up de confirmare, atingeți „Opriți partajarea” pentru a te elimina ca colaborator la această postare pe Instagram.

eliminați-vă ca colaborator

Colaborați cu ușurință la postările și filmele Instagram

În ultimele câteva săptămâni, Instagram a testat postări crowdsource și Reels pe piețe selectate, inclusiv India și Marea Britanie. compania este acum în expansiune caracteristica către alte regiuni la nivel global. Sperăm că acest ghid te-a ajutat să interacționezi fără probleme cu utilizatorii Instagram. Pentru mai multe astfel de sfaturi, nu uitați să consultați lista noastră dedicată de sfaturi și trucuri interesante Instagram și cele mai bune sfaturi Instagram Reels.


Funcția de colaborare a Instagram face postarea și editarea conținutului alături de alți utilizatori mai ușoară ca niciodată. Prin această funcție, utilizatorii pot adăuga un colaborator la postările lor de feed și Reels, simplificând distribuirea conținutului cu urmăritorii lor și urmăritorii colaboratorilor. Deși a fost dezvoltat pentru creatori și companii, funcția poate fi folosită și pentru colaborarea cu prietenii și pentru postarea de fotografii și videoclipuri cu aventurile lor. Utilizarea funcției este simplă și ușoară, iar Instagram se pregătește să extindă funcția la nivel global.
Mulțumim că ați petrecut timp alături de noi și sperăm să vă întâlnim din nou la următoarea postare! În timp ce avansați în lumea tehnologiei, nu uitați niciodată să vă păstrați curiozitatea și să explorați tot ce este nou și interesant. Întotdeauna suntem bucuroși să primim feedback-ul dvs. și să vă auzim ideile și sugestiile, așadar nu ezitați să ne lăsați un comentariu sau să ne scrieți un mesaj. La revedere pentru acum și să ne reauzim pe curând!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x