1625058021 840 560

„Colecția XCOM 2” deschide registrul pe Android, unul dintre cele mai bune jocuri de strategie tactică vreodată

⌛ Reading Time: 2 minutes

Este posibil ca o bună parte din „gamerii” veterani și destul de mulți dintre cei mai noi să știe saga XCOM. Noi vorbim despre jocuri de strategie tactică bazate pe rânduri care au fost încântarea jucătorilor de PC și consolă de ani de zile și au, de asemenea, o prezență în lumea mobilă.

„Colecția XCOM 2” a ajuns primul pe iPhone și iPadDe fapt, și a făcut-o în noiembrie 2020. Dar acum a venit rândul lui Android și în curând îl vom avea printre noi atât pentru telefoane mobile, cât și pentru tablete, deși pentru moment ceea ce a fost deschis este înregistrarea anterioară în Google Play.

Un joc, o expansiune și patru DLC-uri complete

Xcom

Numele „Colecție” este foarte potrivit pentru o a doua tranșă XCOM care conținea DLC-uri diferite și este acum complet compilată pentru telefoanele mobile. Deci nu vom avea doar „XCOM 2” ci de asemenea, „XCOM 2: Războiul celor aleși” și cele patru DLC-uri care însoțesc ambele ediții, toate vândute într-un mod unic și la același preț.

Cont Google Play decât „Colecția XCOM 2” va avea o greutate de 8,5 GB deci va trebui să eliberăm o oarecare greutate de pe telefoanele sau tabletele noastre dacă nu avem atât de mult spațiu. Deși titlul se adaptează diferitelor configurații, creatorii înșiși recomandă telefoane de vârf pentru a putea juca aceste jocuri fără impedimente.

„Colecția XCOM 2” nu va fi un joc gratuit publicitar și nu va avea achiziții interne. Jocul va avea un preț unic de 27,99 euro pentru suma de titluri menționată anterior, cu „XCOM 2” și toate extensiile sale. O singură achiziție și totul va fi al nostru. În acest moment, așa cum am spus, faza de înregistrare este deschisă, astfel încât va fi suficient să vă înscrieți pe Google Play pentru a ne anunța când jocul este disponibil pentru cumpărare.

Colecția XCOM 2

Colecția XCOM 2

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.