Combinați sistemul de operare Chrome și Ubuntu cu sistemul de operare Chromixium

Combinați sistemul de operare Chrome și Ubuntu cu sistemul de operare Chromixium
⌛ Reading Time: 5 minutes

Cu sistemul de operare Google, ceea ce vedeți este ceea ce obțineți: un browser web, puține aplicații (construite folosind browserul Chrome) și câteva aplicații web. Întregul sistem de operare este unul dintre cele mai ușoare, cu cele mai puține resurse. introduce Sistem de operare Chromixium: își propune să fie la fel de ușor și la fel de ușor de utilizat ca sistemul de operare Chrome. Are această distribuție Linux ceea ce este necesar pentru a ridica slăbiciunea?

De ce ar trebui să verificați sistemul de operare Chromixium

Indiferent dacă oamenii cu experiență în tehnologie vor să recunoască sau nu, sistemul de operare Chrome are un adevărat apel. Niciun alt sistem de operare de pe piață, în afară de poate Mac OS X, nu este la fel de ușor de pus în funcțiune. Vă conectați cu acreditările dvs. Google, lucrurile dvs. se sincronizează și gata. Pentru utilizatorii care nu doresc să facă lucruri avansate, acest lucru este foarte convingător.

Din păcate, sistemul de operare Chrome este extrem de blocat pentru hardware specific sancționat de Google, astfel încât partajarea acestui sistem de operare ușor de utilizat cu oricine are laptop sau desktop este aproape imposibilă. Aici intervine sistemul de operare Chromixium. Dacă aveți o nevoie reală de un sistem de operare pentru laptop foarte ușor și ușor de utilizat și nu aveți posibilitatea de a instala sistemul de operare Chrome pe acesta, luați în considerare aceasta prima dvs. opțiune.

Sub Chromixium se află instalarea dvs. standard Ubuntu Linux. Aveți capacitatea de a deschide o fereastră de terminal pentru a utiliza managerul de pachete apt, precum și de a utiliza infamul sistem PPA, împreună cu actualizări constante Ubuntu Linux și tot ce vă așteptați dintr-o instalare Ubuntu.

Chromixium-desktop-environment

Când vine vorba de asta, ceea ce vinde această distribuție este mediul desktop. Este conceput special pentru a arăta și a acționa ca sistemul de operare Chrome. În cea mai mare parte, sistemul de operare face o treabă bună. Pentru un ochi neantrenat este sistemul de operare Chrome: foarte ușor în ceea ce privește resursele, dar ușor pentru ochi, actualizări software persistente care nu dau probleme utilizatorilor noi la instalare și asistență solidă pentru utilizatori finali.

Chromixium-desktop-environment-right-click-menu

Chromixium ar putea să nu fie la fel de cunoscut ca Ubuntu Mate sau oricare dintre celelalte rotiri oficiale ușoare Ubuntu Linux, dar este un adversar redutabil, cu siguranță. Dacă aveți mare nevoie de o distribuție ușoară pentru un membru al familiei care are dificultăți în utilizarea computerelor sau aveți nevoie doar de o instalare ultra-ușoară Linux, nu ezitați să verificați acest lucru.

De ce ar trebui să transmiteți Chromixium OS

Singurul dezavantaj real al acestei distribuții Linux este cât de tânără este. Este un proiect destul de nou, astfel încât comunitatea este rară în comparație cu unele distribuții Linux mai mari și mai obișnuite. Acest lucru poate face unele tulburări. Acesta nu este un rechizitoriu pentru Chromixium; sunt un proiect minunat cu câteva idei interesante. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că atunci când vorbim despre comunități distro-specifice, mai mare este întotdeauna mai bine.

Chromixium-forum-suport

Unde se evidențiază această distribuție este ușurința de utilizare pentru utilizatorii noi. Puneți acest lucru pe computerul mamei dvs. și probabil că nu va avea probleme să găsească unde este totul – actualizarea și ce-nu. Însă asta e în mare parte, sincer. Distribuția face o treabă mai bună de a fi sistemul de operare Chrome decât Google, oferind mai multe programe și aplicații de care sistemul de operare Chrome nu dispune, iar majorității utilizatorilor finali le va plăcea acest lucru.

Pagină de descărcare Chromixium

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator cu experiență Linux, există mai multe rotiri ușoare de Ubuntu ușoare acolo pentru a alege dintre care vă vor îndeplini sarcinile. Există unele care vă oferă mai multă libertate la nivel de suprafață (cum ar fi Ubuntu Mate sau Xubuntu). Chromixium poate umple și acest gol, dar nu asta a fost conceput să facă. Utilizatorii avansați ar trebui să ia în considerare transmiterea acestei distribuții Linux, cu excepția cazului în care sunt fani ai aspectului Chrome OS.

Avantaje dezavantaje

Pro

  • Ușor de instalat
  • ușor de ridicat și de alergat
  • folosește Ubuntu ca bază, astfel încât noii utilizatori familiarizați cu Ubuntu nu vor trebui să învețe un sistem nou
  • Baza Ubuntu permite utilizatorilor o gamă largă de software, precum și asistență pentru șoferi etc.
  • lumină asupra resurselor, făcându-l un sistem de operare perfect pentru laptop

Contra

  • o comunitate slabă în comparație cu alte distribuții Linux mai cunoscute ar putea face ca începătorii să fie neliniștiți
  • poate părea în mare măsură inutilă pentru utilizatorii avansați

Concluzie

Chromixium OS este o distribuție Linux interesantă concepută pentru un scop specific: captează simplitatea sistemului de operare Chrome Google și natura prolifică a Ubuntu și combină-l împreună. În cea mai mare parte își îndeplinește sarcina și este o alegere solidă pentru cei care caută o experiență aproape de Google pe laptop sau desktop.

Ce părere aveți despre sistemul de operare Chrome? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Sistem de operare Chromixium

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.