Comenzi amuzante și utile Google Now

Comenzi amuzante și utile Google Now
⏱️ 4 min read

Google Now, asistentul vocal al Android, nu este prea mult un vorbitor precum Siri pentru iOS sau Cortana pentru Windows. Dacă încercăm să-i tragem piciorul, va face o căutare simplă pe Google a ceea ce am spus în loc să spunem ceva descurcat. Dar aceste comenzi amuzante și utile Google Now pentru Android vor arăta cât de inteligent este cu adevărat acest asistent pentru smartphone.

Comenzi utile Google Now

Porniți fiecare comandă cu „OK Google” pentru a o activa și urmați cu una dintre următoarele comenzi.

Porniți lanterna: Asta este tot ce trebuie să spuneți pentru ca Google să pornească / să oprească lanterna. Dacă aveți o aplicație care face acest lucru, aceasta vă va arăta în schimb.

Activați / dezactivați WiFi sau Bluetooth: Doar spuneți „activați Bluetooth” (sau WiFi) și va activa / dezactiva automat Bluetooth sau WiFi. Dacă nu are capacitatea, vă va aduce acolo unde puteți termina comenzile. Vă economisiți ecranul atingând în orice sens.

Reda muzică: Când îi dați această comandă, va reda o melodie aleatorie (prin Google Music). Din păcate, nu pare să funcționeze cu aplicații terță parte.

Deschideți aplicații: Cu această comandă trebuie să specificați ce aplicație doriți să deschideți. De exemplu, puteți spune „Open Evernote” sau „Open Telegram”.

Schimbați Luminozitatea și Volumul: Dacă doriți să luați o comandă rapidă la aceste setări, acestea sunt cuvintele pe care trebuie să le spuneți pentru a vă ajusta setările după bunul plac.

Seteaza alarma: Spuneți doar aceste cuvinte și Google Now vă va întreba la ce oră. Acest lucru este foarte util dacă ești atât de leneș încât nici măcar nu ai energie să o faci manual. Am făcut-o așa de multe ori eu însumi.

Faceți o fotografie sau înregistrați un videoclip: Dacă vreodată trebuie să faceți rapid o fotografie și nu aveți timp să parcurgeți toți pașii, aceasta este o comandă foarte utilă.

Pentru ce este franceza (cuvântul în engleză pe care doriți să îl traduceți): Să presupunem că vrei să știi cum să spui Food în franceză, folosește doar aceste cuvinte și vei primi o traducere instantanee.

Care este sfatul pentru 100 de dolari: Acest lucru este foarte util atunci când sunteți la restaurantul dvs. preferat și nu aveți chef să faceți calculele. Știind cât să plecați, veți face chelnerul sau chelnerita euforică.

Arată-mi poza pe care am făcut-o în Los Angeles: Dacă întâlnești vreodată un prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme și vrei să-i arăți imaginile tale din LA, poți economisi mult timp cu această comandă. Vă va arăta imaginile pe care le-ați încărcat în Google Foto.

Ce cântec este acesta: Cu această comandă nu veți rămâne niciodată cu întrebările despre cine a cântat acea melodie și care era numele acesteia. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru a vă împiedica să înnebuniți încercând să identificați melodia.

Care este numărul serviciului pentru clienți Hulu: Această comandă este, de asemenea, o economie de timp, dacă vreți să luați legătura cu orice companie și aveți nevoie de numărul rapid.

Dă cu banul: Foarte la îndemână când nu aveți unul în preajmă.

Comenzi amuzante Google Now

OK_Google_Laghing

Te simți prost? Întrebați Google următoarele:

Ce spune vulpea?: Dacă doriți un râs bun, încercați-l.

Ce este mai bine: Android sau iPhone?: Goog Now pare să ia parte aici cu rezultatele pe care ți le arată.

OK_Google_Android_iPhone

Fă-mi un sandwich: Google devine acum un pic nebunesc aici.

Salut. Numele meu este Inigo Montoya. L-ai ucis pe tatăl meu. Pregateste-te sa mori: Google Now nu se îndoiește de cine a făcut-o.

Ok, Google, Când sunt eu?: Asigurați-vă că rostiți OK Google din nou cu întrebarea. Google nu m-a insultat niciodată, așa cum se întâmplă aici.

Ok Google, Care este culoarea ta preferată: Asigurați-vă că rostiți întreaga frază și veți vedea ce are de spus.

Beam Me Up Scotty: Acesta mă face mereu să râd.

Concluzie

După cum puteți vedea, Google Now are și simțul umorului; trebuie doar să știi ce să-i spui. Cu comenzile corecte știe și când să ia lucrurile în serios. Dacă ți-a plăcut articolul, te rog dă-i un share și anunță-ne ce comenzi sunt preferatele tale în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x