Conform rezultatelor Microsoft din primul trimestru, Office 365 are 200 de milioane de utilizatori activi lunar. Adică mulți utilizatori care utilizează un serviciu de abonament pentru a accesa produsele Microsoft Office.

Aplicațiile și serviciile de bază incluse în Office 365 includ:

 • Cuvânt
 • excela
 • Power Point
 • Outlook
 • O nota
 • OneDrive
 • Echipe

În acest articol ne vom adânci într-unul dintre aceste produse, Microsoft Word.

Poate că Word a fost primul procesor de text pe care ați învățat cum să tastați. Poate îl folosești zilnic la serviciu efectuează cercetări, redactați documente importante sau scrieți eseuri. În mod clar, companiile iubesc și experimentează beneficiile pe care le oferă Word, deoarece acest instrument menține personalul gândind, comunicând și scriind.

În facultate îmi amintesc că mi-am trimis fișiere Word și le-am salvat pe fiecare cu un nume greu de înțeles (cum ar fi Final Draft 1.21a). Indiferent de asocierile dvs. anterioare cu Word, există modalități prin care puteți începe să utilizați mai bine acest instrument popular astăzi. Mai exact, puteți utiliza comenzile rapide de la tastatură pentru a accelera foarte mult viteza de tastare și de procesare a textului.

Mă consider un guru al comenzilor rapide de la tastatură și vreau să vă transmit câteva dintre aceste lecții. Spre deosebire de software pentru webinar care este în mare parte bazat pe web și necesită interacțiuni simple cu clicuri și puncte, Word poate fi complet captivant.

ad-banner

Credeți sau nu, Word este mai asemănător realitate augmentată in aceasta privinta. Când cânți la pian, poți să apeși tastele sau poți avea o experiență corporală mai completă și să interacționezi profund cu instrumentul. Cuvântul este similar.

Dacă lucrați de acasă și doriți să accelerați viteza și acuratețea angajamentului dvs. cu Word, puteți lua timp pentru a afla despre comenzile rapide de la tastatură care urmează.

Desigur, ce comenzi rapide să înveți și când să le folosești, depinde de tipul de computer pe care îl folosești – și de obiectivele tale.

În primul rând, un disclaimer.

Scrierea unui articol despre comenzi rapide Word generale îmi amintește de un citat atribuit poetului John Lydgate și adaptat ulterior de președintele Lincoln:

„Puteți mulțumi unora dintre oameni tot timpul, îi puteți mulțumi pe toți oamenii o dată, dar nu puteți mulțumi tuturor oamenilor tot timpul”.

Aceste comenzi rapide vor funcționa cel mai computerelor dvs. pentru cel mai a cazurilor dvs. de utilizare cel mai a timpului.

O notă prietenoasă că este posibil ca aspectul tastaturii, sistemul de operare (Windows sau Mac) și versiunea software-ului (desktop, client, versiune și așa mai departe) pe care le executați să aibă impact asupra unor comenzi rapide și asupra utilității acestui sfat.

De multe ori mă gândesc la diferite versiuni ale Word, cum ar fi Dropbox vs Box: similar dar diferit.

Odată ce această declinare de responsabilitate este completă, iată o serie de comenzi rapide de la tastatură Microsoft Word pe care le puteți învăța astăzi pentru a vă îmbunătăți experiența de procesare a textului. Asa de apuca un loc și să vă simțiți confortabil, deoarece voi începe cu o scufundare profundă a comenzilor rapide de la Word preferate și apoi voi prezenta cum să profitați și de panglica Word.

Comenzi rapide de la tastatură Microsoft Word


Stilul fontului

Cele mai populare trei opțiuni de formatare pentru stilul și accentul fontului sunt cursive (Ctrl + I), aldine (Ctrl + B) și subliniere (Ctrl + U).

Capitalizare

Pot exista momente în care, din motive de claritate sau accentuare, doriți ca întregul text să fie MAJUSCU. Dar dacă ai tasta doar un paragraf întreg cu blocarea majusculelor și acum se pare că țipi?

Nu este nevoie să ștergeți totul și să îl tastați din nou: doar evidențiați textul relevant și apăsați Ctrl + Shift + A pentru a transforma totul în minuscule / majuscule obișnuite.

Alinierea textului

Aveți nevoie de text chiar în mijlocul paginii pentru un titlu? Puteți centra textul cu Ctrl + E. După aceea, cel mai probabil veți dori să reveniți la formatarea normală pentru corpul principal al textului dvs., caz în care vă puteți alinia la stânga cu Ctrl + L.

Hiperlinkare

Aceasta este la îndemână în mai multe situații – nu doar în Word, ci și în PowerPoint și Excel.

Evidențiați un cuvânt sau o propoziție pe care doriți să o conectați la o pagină web și apăsați Ctrl + K. Va apărea o casetă de dialog pentru a introduce adresa web la care textul urmează să fie legat. După ce ați introdus informațiile, textul selectat se va transforma într-un hyperlink albastru, subliniat.

Încercați să găsiți o secțiune specifică într-un document lung? Apăsați Ctrl + F pentru Găsire, care vă permite să introduceți cuvântul sau expresia pe care o căutați și să fiți direcționați direct către acesta.

Ctrl + F este, de asemenea, extrem de util în browserele web și în întreaga suită Office.

Apăsarea F5 în Word deschide un instrument de căutare mai cuprinzător care vă permite să navigați la o anumită pagină, secțiune sau linie a documentului, precum și să utilizați funcția Găsiți și înlocuiți.

Selectarea textului

Nu este nevoie să folosiți întotdeauna mouse-ul pentru a evidenția textul selectat. De asemenea, tastele Shift + Săgeată vor îndeplini această funcție.

Shift + Stânga / Dreapta va evidenția un caracter odată, Shift + Alt + Stânga / Dreapta un cuvânt la rând, și Shift + Ctrl + Stânga / Dreapta o linie întreagă la un moment dat.

Număr de cuvinte

Apăsând Ctrl + Shift + G, va apărea instantaneu numărul de cuvinte pentru a vă oferi acea afirmație vizuală foarte importantă că, într-adevăr, vă deplasați constant către obiectivul dvs.

Salvați, deschideți și imprimați fișiere

Folosiți Ctrl + S pentru a salva orice fișier la care lucrați – și faceți-l des, astfel încât să nu vă pierdeți munca!

Într-un browser, puteți utiliza acest lucru și pentru a salva o pagină pentru vizualizare offline. Comanda rapidă de la tastatură pentru Salvare ca (salvarea unui fișier cu un nume nou) depinde de aplicația pe care o utilizați. În Word este F12. Dar multe alte programe folosesc Ctrl + Shift + S. Ctrl + O va deschide un fișier în orice program utilizați.

Tăiați, copiați și lipiți folosind tastatura (favorite personale)

 • Ctrl + X pentru a tăia textul evidențiat (eliminați-l și plasați-l pe clipboard).
 • Ctrl + C pentru a copia text (plasați o copie a textului pe clipboard).
 • Ctrl + V pentru a lipi text (copiați clipboard-ul în poziția cursorului și este foarte util pentru convertind cantități mari de conținut sau când vă angajați redactare.
 • Selectați tot: pentru a selecta totul în spațiul curent, utilizați Ctrl + A.
 • Anulare: Ctrl + Z va anula orice acțiune.

Word are, de asemenea, o panglică, la fel ca alte produse Microsoft.

Panglica este meniul care apare atunci când faceți clic pe fiecare filă din meniul principal Word (verificați imaginea de mai jos dacă nu sunteți sigur). Iată câteva comenzi rapide de la tastatură Ribbon atunci când scrieți documente în Word.

Puteți combina literele Sfaturi cheie cu tasta Alt pentru a efectua comenzi rapide numite Taste de acces pentru opțiunile panglicii.

Când construiți șabloane sau exemple de buletin informativ cu o mulțime de culori, formatare și cerințe de proiectare, comenzile rapide pentru panglică sunt deosebit de puternice și utile.

De exemplu, apăsați Alt + H pentru a deschide fila Acasă și Alt + Q pentru a vă deplasa la câmpul Spuneți-mi sau Căutați.

Apăsați Alt din nou pentru a vedea Sfaturi cheie pentru opțiunile pentru fila selectată.

Panglica grupează opțiunile din file. De exemplu, în fila Acasă, grupul Font include opțiunea Font Color.

Apăsați tasta Alt pentru a afișa comenzile rapide din panglică, numite Sfaturi cheie, ca litere în imagini mici lângă filele și opțiunile, așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Sfaturi cheie în panglică în Word 365

Sursă: www.microsoft.com