Comutați rapid profilurile utilizatorilor în Chrome prin comenzile rapide de la tastatură

Comutați rapid profilurile utilizatorilor în Chrome prin comenzile rapide de la tastatură
⏱️ 4 min read

Capacitatea Chrome de a crea mai multe profiluri de browser este extrem de utilă. Profilurile multiple permit mai multor persoane să utilizeze Chrome fără a crea conflicte sau a face schimb de date salvate. În plus, puteți crea, de asemenea, profiluri de lucru sau de acasă pentru a vă asigura că viața dvs. profesională nu interferează cu viața de acasă.

Problema cu aceste profiluri este că este greu să treci la alt profil fără a pierde două-trei secunde și câteva clicuri. Nu există nicio tastă rapidă încorporată pentru a comuta rapid între profiluri, deci trebuie să parcurgeți procesul standard pentru a comuta între profiluri. Deși s-ar putea să nu putem schimba procesul, îl putem face cel puțin cu comenzile rapide de la tastatură în loc să facem clic peste tot. Este mai rapid să apăsați comenzile rapide de la tastatură și nu trebuie să părăsiți tastatura pentru a apuca mouse-ul.

În această postare vă vom arăta cum să schimbați profilurile de utilizator Chrome doar cu comenzi rapide de la tastatură și o altă metodă pentru a accesa rapid un profil Chrome dorit.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Utilizarea comenzilor rapide de la tastatură pentru a schimba profilurile utilizatorilor Chrome

Mai întâi trebuie să accesăm opțiunile de comutare a profilului Chrome; comanda rapidă de la tastatură implicită este „Ctrl + Shift + M.” Trebuie doar să apăsați „Ctrl + Shift + M” pe orice fereastră activă din Chrome, iar comutatorul de profil ar trebui să cadă în jos din colțul din dreapta sus. Aici apăsați tasta „Jos” o dată pentru a evidenția opțiunea „Comutare persoană” și apoi apăsați Enter.

Se va deschide o nouă fereastră în care puteți vedea toate profilurile dvs. Chrome. Utilizați tastele săgeată stânga și dreapta pentru a naviga între profiluri și apăsați Enter pentru a deschide cea de care aveți nevoie. Profilul selectat ar trebui să se deschidă într-o fereastră nouă.

Schimbă-Chrome-Utilizator-Selectează-Profil

Comutare-Chrome-Profil-utilizator-Comutare

Ar putea părea totuși un proces ceva mai lung, dar este mai convenabil decât să faceți clic pe întregul proces. După ce ați utilizat acest proces de câteva ori, ar trebui să îl înțelegeți și să schimbați cu ușurință profilurile de utilizator Chrome.

Creați o comandă rapidă pe bara de activități pentru profilul dorit

De asemenea, puteți crea o pictogramă de acces rapid în bara de activități pentru oricare dintre profilurile de utilizator Chrome și să o accesați cu ușurință printr-un singur clic sau utilizați comanda rapidă de la tastatură. Acest lucru necesită o configurare prealabilă și un spațiu în bara de activități Windows, dar este mult mai rapid și mai ușor.

Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că accesați Chrome cu profilul pe care doriți să îl fixați în bara de activități, deoarece nu puteți edita profilul altcuiva. Acum, accesați setările Chrome făcând clic pe meniul principal și apoi selectând „Setări ..”

Comutați-Chrome-Utilizator-Chrome-Setări

În setări, veți găsi toate profilurile dvs. în „Persoane”. Aici, faceți clic pe profilul dvs. („curent” va fi scris lângă acesta), apoi faceți clic pe „Editați” de mai jos. Faceți clic pe butonul „Adăugați o comandă rapidă pe desktop” în timpul editării și va fi adăugată o comandă rapidă pe desktop.

Schimba-Chrome-Profil-utilizator

Comutați-Chrome-User-Add-desktop-shortcut

De asemenea, puteți accesa profilul de pe desktop, dar introducerea acestuia în bara de activități este mai bună pentru acces rapid. Doar glisați și fixați pictograma profilului Chrome în bara de activități și va fi adăugată. Pentru a-l accesa, trebuie doar să faceți clic pe acesta sau să apăsați „Windows + (Tasta numerică)”. Aici, „Cheie numerică” este numărul poziției pictogramei profilului Chrome din bara de activități. În exemplul nostru (captură de ecran de mai jos), acesta se află în a 2-a poziție, deci trebuie să apăsăm „Windows + 2 ..”

Comutați-Chrome-User-pin-to-taskbar

Comutați-Chrome-Fixat de utilizator în bara de activități

Concluzie

Puteți utiliza ambele metode pentru a trece la profilul de utilizator Chrome dorit. A doua metodă este mult mai rapidă în comparație cu prima, dar dacă nu îți plac pictogramele din bara de activități, prima metodă ar trebui să te orienteze suficient de repede. Dacă cunoașteți alte metode pentru a schimba mai rapid profilurile Chrome, trimiteți-le în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x