1637564528 840 560

Conectarea controlerului PS5 DualSense la telefon este acum posibilă cu „PS Remote Play” și Android 12

⌛ Reading Time: 2 minutes

PS Remote Play este aplicația oficială Sony cu care vă puteți conecta de la distanță la dvs PlayStation 4 sau Playstation 5 și jucați pe ecranul mobil, fie cu un controler virtual, fie conectând controlerul consolei la mobil. Acum este posibil conectați controlerul PlayStation 5, deși numai pe Android 12.

Era deja posibil să conectați un controler PlayStation Dualshock 4 la Android pentru a fi utilizat cu PS Remote Play, dar cea mai recentă actualizare a aplicației adaugă suport pentru controler PS5 și îmbunătățește suportul pentru controler PS4.

Jocurile de la distanță PlayStation, mai bune ca niciodată

Dacă televizorul este ocupat în acest moment, puteți juca întotdeauna Play pe orice dispozitiv Android prin PS Remote Play, cu care puteți folosește-ți consola prin streaming. Este ceva de genul a Stadia de plimbare prin casă.

Imaginea este difuzată prin streaming de pe consolă, iar mobilul însuși transmite mișcările, fie prin intermediul controlului virtual suprapus pe ecran, fie conectarea controlerului PlayStation la mobil. Cea mai recentă actualizare pentru PS Remote Play îmbunătățește această conexiune.

Sony

Pentru început, în sfârșit este posibil conectați un controler PlayStation 5 DualSense, deși veți avea nevoie de Android 12 pentru a profita din plin de el. Este posibil să-l împerechezi cu Android 11, dar atunci funcțiile avansate precum touchpad-ul, controlul vibrațiilor și LED-urile nu vor fi disponibile.

Același lucru se întâmplă și cu controlerul PlayStation 4 DualShock, care capătă mai multe funcții în Android 12. Era deja posibilă conectarea lui pentru o utilizare de bază, dar cu Android 12 și cea mai recentă versiune este inclus suportul pentru touchpad, senzorul de mișcare, vibrația și nivelul bateriei.

Adică, cu Android 12 poți conecta controlerele PS4 și PS5 la PS Remote Play și poți profita la maximum de ele. Cu versiunile anterioare, le puteți conecta și pe acestea, dar nu toate funcțiile sale vor fi disponibile.

PS Remote Play

PS Remote Play

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.