Configurați imaginea de fundal a diapozitivului cu modul Shuffle pe Windows 10

Configurați imaginea de fundal a diapozitivului cu modul Shuffle pe Windows 10
⏱️ 4 min read

Cu greu îți ia câteva zile să te saturi de fundalul computerului tău și atunci ești obligat să îl schimbi. Dacă doriți să păstrați fundalul PC-ului Windows 10 proaspăt cu un nou tapet la fiecare câteva minute, atunci un tapet de prezentare este perfect. În Windows 10 puteți configura cu ușurință un tapet de prezentare de diapozitive cu imagini de fundal nelimitate pentru a merge în funcție de nevoile dvs. În această postare vă vom arăta cum puteți configura imagini de fundal pentru diapozitive în Windows 10 și apoi amestecați-le pentru a adăuga o mică surpriză.

Creați un album

Windows 10 nu vă permite să selectați imagini din diferite locații în timp ce creați prezentarea de diapozitive. Aveți permisiunea de a selecta un folder care conține imagini de fundal și toate imaginile de fundal din interiorul acestuia vor fi adăugate în prezentarea de diapozitive. Deci, mai întâi creați un folder în locația dorită și mutați toate imaginile de fundal / imaginile în acest folder pe care doriți să le includeți în prezentarea de diapozitive. Asigurați-vă că nu mutați nicio imagine în acest dosar pe care nu doriți să o vadă alții, deoarece va fi afișată pe desktop.

Creați un fundal de diapozitiv în Windows 10

Acum că albumul este creat, să creăm un slideshow din el. Faceți clic dreapta oriunde pe desktop și selectați „Personalizați” din meniul contextual. Faceți clic pe meniul derulant de sub opțiunea „Fundal” și selectați „Prezentare” din acesta.

Windows-10-Slideshow-Slideshow

Odată selectată prezentarea, veți vedea mai jos un buton „Răsfoiți”. Faceți clic pe acesta și selectați folderul pe care l-ați creat în pasul de mai sus. Dosarul va fi adăugat și aplicat ca prezentare pe desktopul Windows.

Windows-10-Slideshow-Browse

Windows-10-Slideshow-Select-Album

De asemenea, puteți modifica intervalul de timp pentru modificarea diapozitivelor. Faceți clic pe meniul derulant de sub titlul „Schimbați fiecare imagine” și selectați ora preferată (de la un minut la o zi). Trebuie avut în vedere faptul că, cu cât schimbați mai frecvent fundalul, cu atât consumă mai multă baterie. Nu este mult, dar totuși este bine să știți dacă sunteți pe un laptop.

Windows-10-Slideshow-Interval

Windows-10-Slideshow-Select-interval

Redă aleatoriu prezentarea în Windows 10

Windows 10 a eliminat butonul de amestecare din setările de fundal. Nu sunt sigur la ce se gândea Microsoft, dar cred că această opțiune este cu adevărat importantă pentru o prezentare de diapozitive. Chiar dacă aveți sute de imagini de fundal într-o prezentare de diapozitive, vor dura doar câteva săptămâni pentru ca acestea să devină previzibile și să-și piardă tot farmecul. Dacă le puteți amesteca, veți fi surprinși de fiecare dată și puteți continua să adăugați mai multe imagini de fundal în album / folder și să le ciclați cu ușurință.

Din fericire, opțiunea de amestecare este încă disponibilă în vechiul panou de control al Windows 10 și îl puteți activa cu ușurință de acolo. Pentru a accesa aceste setări, apăsați „Windows + R” pentru a deschide dialogul Executare și lipiți locația de mai jos:

Când faceți clic pe „OK”, veți fi direcționat către „Fundalul desktopului” din panoul de control. Aici veți vedea opțiunea „Shuffle” în partea de jos; trebuie doar să bifați opțiunea pentru a reda aleatoriu prezentarea de diapozitive.

Windows-10-Slideshow-Run-Ok

Windows-10-Slideshow-Shuffle

În acest moment s-ar putea să doriți să accesați meniul derulant „Schimbați fiecare imagine”. Veți vedea că este mult mai personalizabil, chiar având opțiunea de a schimba imaginea de fundal a diapozitivelor la fiecare zece sau treizeci de secunde. Când ați terminat de efectuat modificări, asigurați-vă că dați clic pe butonul „Salvați modificările” din colțul din dreapta jos pentru a salva toate modificările.

Windows-10-Slideshow-Personalizare-interval de timp

Concluzie

Acesta este modul în care vă puteți menține desktopul proaspăt și plin de surprize. Pentru a menține lucrurile și mai interesante, puteți crea, de asemenea, mai multe foldere / albume care conțin diferite tipuri de imagini de fundal – cum ar fi natura, viața sălbatică, arta abstractă sau chiar mașinile. Apoi, puteți utiliza un nou slideshow în fiecare săptămână sau cam așa ceva.

Ce tip de tapet îți place? O să le folosiți ca prezentare de diapozitive pentru a vă condimenta fundalul Windows 10? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x