Conversia între mai multe formate de fișiere pe Linux cu FF Multi Converter

Conversia între mai multe formate de fișiere pe Linux cu FF Multi Converter
⏱️ 3 min read

FF Multi Converter este o aplicație care vă permite să convertiți fișiere video, audio, imagini și documente între mai multe formate de fișiere. Backend-ul său a fost construit folosind ffmpeg pentru fișiere audio și video, ImageMagick pentru imagini și unoconv pentru documente.

Pentru a urma acest tutorial, trebuie să îl instalați pe computer. Dacă sunteți pe Ubuntu (sau distribuții bazate pe Ubuntu), puteți instala FF Multi Converter folosind PPA stabil. Introduceți următoarele comenzi:

Utilizatorii Arch Linux pot instala aplicația prin AUR. Pentru alte distribuții Linux, puteți vizita FF Multiconverter pagina de descărcare pentru instrucțiuni.

După ce îl aveți instalat, puteți lansa aplicația. Acesta va încerca să vă arate orice dependență lipsă în bara de stare. Fără aceste dependențe, este posibil să nu puteți converti în anumite formate, deci trebuie să satisfaceți toate dependențele înainte ca acesta să funcționeze satisfăcător.

De exemplu, a detectat că nu am unoconv instalat, așa că a trebuit să-l instalez înainte de a putea converti fișiere de documente.

Odată ce toate dependențele sunt satisfăcute, puteți continua cu restul tutorialului.

Voi da două exemple despre cum să utilizați FF Multi Converter pentru a vă face o idee despre cât de mult se poate obține cu această aplicație.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Convertiți video în audio

Un bun caz de utilizare pentru aceasta este convertirea unui videoclip muzical în audio.

1. Pur și simplu selectați fila „Audio / Video”, faceți clic pe butonul „Adăugați” din colțul din dreapta sus și selectați câte videoclipuri doriți să convertiți.

2. Selectați formatul de fișier în care doriți să convertiți din listă. Am ales „M4A”, dar puteți alege formatul audio preferat.

3. Apoi, alegeți folderul de ieșire pentru fișierul convertit sau puteți bifa caseta de selectare din partea de jos dacă doriți ca noul fișier să fie salvat în același director cu fișierul de intrare.

ff-multi-converter-video-audio

Setările implicite par să funcționeze foarte bine, așa că o voi lăsa așa. Puteți experimenta schimbarea opțiunilor pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. În cele din urmă, apăsați butonul „Convert”.

ff-multi-converter-progress

Va apărea o fereastră pop-up pentru a monitoriza procesul de conversie. După finalizarea conversiei, acesta vă va afișa un mesaj de succes. Puteți naviga apoi la directorul de ieșire ales pentru a vizualiza fișierul.

2. Convertiți Microsoft Word (DOC) în PDF

Procesul de conversie între formatele de documente este foarte similar cu cel descris mai sus.

1. Selectați fila „Documente” și faceți clic pe butonul „Adăugați” pentru a selecta documentele pe care doriți să le convertiți.

2. Apoi, formatele de fișiere ale fișierelor de intrare și ieșire. În acest caz, este „DOC în PDF”.

3. Alegeți folderul de ieșire pentru fișierul convertit, apoi apăsați butonul „Convert”.

ff-mult-converter-doc-to-pdf

Conversia fișierului ar trebui să înceapă și în câteva momente (în funcție de dimensiunea documentului pe care doriți să îl convertiți) ar trebui să aveți fișierul de ieșire în directorul specificat.

Concluzie

Sper că acest scurt tutorial v-a deschis ochii la cât de util poate fi FF Multi Converter pentru conversia între mai multe formate de fișiere. Spuneți-ne părerile dvs. despre aplicație în comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x