Copiați, clonați și transferați datele cu PhoneTrans

Kopieren, Klonen und Übertragen von Daten mit PhoneTrans
⏱️ 7 min read

A trecut ceva timp de când oamenii s-au agățat în mod obișnuit de telefoanele lor de ani de zile, iar unii ca mine încă o fac. Dar alții își schimbă telefoanele destul de frecvent, cel puțin în fiecare an sau doi la tarife moderne. Acest lucru înseamnă o mulțime de date acumulate de care nu puteți fi fără a fi necesară transferarea. Este relativ ușor dacă rămâneți în ecosistemul ales, cum ar fi Google sau Apple, dar dacă sari cu nava, mergând între sisteme? Ceea ce aveți nevoie este o aplicație multiplată de copiere și duplicare. Această recenzie aruncă o privire asupra PhoneTrans pentru a vedea cât de bine va transfera datele.

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de iMobie. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Copii perfecte

PhoneTrans este o aplicație ușoară care folosește un computer pentru a copia tot felul de date utile între telefoane, indiferent dacă Apple sau Google. Cu aplicația, puteți copia mici bucăți de date sau bucăți mari sau chiar întregul lucru. Nu numai că acceptă 20.000 de telefoane diferite, dar poate converti 32 de tipuri de date diferite pentru a vă ajuta să treceți de la Android la iOS și invers.

Aplicația PhoneTrans acceptă transferul rapid de date de la telefon la telefon, clonarea telefonului și comasarea telefonului. Acceptă restaurarea datelor din conturile iTunes / iCloud și Google. Puteți face o copie de rezervă a oricărei părți sau a întregului telefon și puteți transfera aplicații și date Ce este aplicația, linia și Viber între telefoane, precum și transfer de aplicații între iPhone. Software-ul anunță posibilitatea de a clona cu un singur clic un telefon între Android pe Android și iOS pe iOS.

Copii One Touch

Spre deosebire de software-ul tipic de transfer de date, care poate fi aglomerat cu multe gadget-uri neesențiale, această aplicație se rezumă la elemente esențiale: copiați lucruri de la un telefon la altul.

Backup telefonic Phonetrans

În multe cazuri de utilizare, doriți doar să mutați unele articole de date personale, cum ar fi o listă de contacte, de pe un vechi telefon Android și să-l glisați în noul dvs. iPhone 12 ciudat. Sau după ce ați cumpărat iPhone 12, doriți să scoateți totul de pe vechi telefon Android și canalizați-l într-un telefon iOS, inclusiv numere, nume, intrări în calendar, chat-uri, fotografii etc.

Phonetrans Apptransfer

Până în prezent, acesta a fost un proces laborios, implicând mai multe ceea ce aș numi „procese de schimb” – exportul de fișiere pe un computer și apoi copierea acelor fișiere (probabil după o conversie sau organizare) pe telefonul țintă. Chiar și atunci ar putea exista o anumită configurare și rutare internă după ce primiți fișierele transferate.

Pe iOS, această sarcină a căzut de multe ori pe iTunes, ceea ce poate fi un pic dureros oricum, deoarece este atât de mare și, desigur, nu te va ajuta dacă telefonul pe care vrei să le îmbini este un Android. Toate acestea se schimbă atunci când utilizați o aplicație precum PhoneTrans pentru a transfera datele.

Este evident cum să-l utilizați doar uitându-vă la interfață, care explică fiecare pas chiar acolo pe ecran. Textul din meniu se modifică în funcție de butonul mare pe care îl selectați în fiecare secțiune de filă. Este ușor, dar doar pentru a vă vorbi, luați de exemplu secțiunea Telefon la telefon. Faceți clic pe „Transfer rapid”, apoi citiți textul de dedesubt, care vă oferă instrucțiuni.

Phonetrans Fonetofon 3

Faceți clic pe „Începeți” și vi se va solicita să conectați telefoanele vechi și noi. Odată ce ați conectat cele două telefoane cu USB, apăsați butonul mare de transfer dintre cele două telefoane.

Phonetrans Phonetophone Connect

Apoi vi se cere ce doriți să transferați între dispozitive. Puteți alege dintre contacte, calendare, note vocale, fotografii, muzică, videoclipuri, tonuri de apel, podcast-uri, cărți, cărți audio și marcaje Safari. Puteți alege aceste elemente de date individual sau combinații ale celor două. Rețineți că pe ecran, nu puteți face backup pentru mesaje și istoric apeluri. Pentru a elimina acest truc, trebuie să faceți o copie de rezervă completă și să restaurați selectiv acele elemente.

Phonetrans Phonetophone Alegeți

După ce ați ales articolele necesare, pur și simplu apăsați pe butonul mare Transfer și procesul continuă.

Phonetrans Transfer de fonetofon

PhoneTrans este un instrument excelent, dar există limite pentru tipurile de date pe care le puteți transfera pe mai multe platforme. Nu puteți clona 1: 1 un iPhone complet și plocați-l întreg într-un telefon Android. Există anumite tipuri de date care sunt inerent transferabile, cum ar fi contactele și fotografiile, de exemplu, și unele care nu sunt. Evident, nu puteți transfera aplicații de pe o platformă pe alta.

De acest tip, PhoneTrans este un mod plăcut, rapid și ușor de a schimba date de la un dispozitiv la altul. Este neprețuit, ușor de înțeles și vă ghidează în fiecare proces pe care doriți să îl inițiați.

Clone perfecte

PhoneTrans folosește un model de abonament, dar la fel ca cel mai bun software, există o opțiune de cumpărare. La momentul redactării, prețurile sunt după cum urmează: 29,99 USD lunar pentru două dispozitive și un computer, un abonament anual de 35,99 USD pentru cinci dispozitive și un computer și un preț unic de cumpărare de 45,99 USD pentru cinci dispozitive și un computer. Aceste prețuri sunt limitate în timp, dar dezvoltatorul are reduceri atractive în mod regulat, așa că verificați site-ul web pentru oferte curente.

Legate de:

  • Cum să transferați fotografii de pe iPhone pe iPhone
  • Cum să transferați contacte de pe Android pe iPhone
  • Cum să transferați fișiere Android pe Mac cu OpenMTP

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x