Interviurile tehnice front-end sunt dificile. Acesta este un fapt. Nu numai că aveți nevoie de o înțelegere solidă a elementelor fundamentale în domeniul informaticii, ci și de o înțelegere a lucrurilor precum performanța web, sistemele de construcție și motoarele de aspect CSS.

Deși există resurse acolo, am constatat că există doar câteva complet ghiduri pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru un interviu front-end. Așa că am decis să scriu un subiect de subiect care să vă ajute, sperăm, la următorul dvs. interviu.

Înainte de interviu

Deci, înainte de interviu, întrebați-vă recrutorul pentru formatul interviului. Unele interviuri se pot învârti în jurul unei tablă albă, în timp ce altele ar putea folosi un editor de text online, cum ar fi CoderPad. Este important să știi, astfel încât să poți exersa în mediul în care va avea loc interviul tău.

De asemenea, cereți recrutorului dvs. sfaturi cu privire la ce subiecte să vă concentrați atunci când vă pregătiți. Motivul din spatele acestui fapt este că, pe lângă întrebarea specifică front-end, unele companii vă vor pune întrebări tradiționale despre informatică despre subiecte precum algoritmi de căutare și sortare.

Concepte front-end

Modelele de proiectare HTML și CSS, Javascript și Javascript sunt conceptele cheie pe care le veți testa în timpul unui interviu. Parcurgeți lista și asigurați-vă că sunteți confortabil cu fiecare subiect.

Cracarea interviului front end

HTML și CSS sunt ca pâinea și untul dezvoltării front-end. În timpul interviurilor, cel mai probabil vi se vor pune întrebări despre nuanțele HTML și CSS. De asemenea, fiți pregătiți să vi se solicite să codificați un aspect bazat pe o machetă.

Doar în cazul în care aveți nevoie de o actualizare HTML și CSS, iată câteva concepte de bază pe care să le examinați.

În plus față de aceste concepte, aflați despre preprocesoarele CSS, cum ar fi SASS sau MAI PUȚIN și beneficiile lor. De asemenea, fiți familiarizați cu convențiile de numire CSS, cum ar fi BEM și OOCSS.

Un alt punct important este că intervievatorii caută candidați care susțin cele mai bune practici CSS. Ca o bună referință, aceasta ghid scris de un front-end la Medium oferă informații despre modul în care Medium a iterat arhitectura CSS actuală.

Am menționat mai devreme că unii intervievatori vă vor cere să recreați machetele în HTML și CSS. Exersează acest lucru într-un loc de joacă de genul CodePen. Verifică Dribbble deoarece are o mulțime de modele simple, dar drăguțe, care ar fi distractiv de recreat.

În cele din urmă, ca front-end-uri, suntem atât de obișnuiți să facem modificări în editorul nostru și apoi să verificăm modificarea în browserul nostru. De multe ori, în timpul interviurilor, nu veți avea acest lux. Când vă pregătiți pentru interviu, încercați să codificați cea mai mare parte a aspectului dvs. fără privind rezultatul până la final.

1611967266 489 Cracarea interviului front end

Dacă HTML și CSS sunt pâinea și dezvoltarea unității front-end, atunci Javascript este cuțitul. Companiile vor petrece mult timp în timpul interviului dvs. testând cunoștințele dvs. despre Javascript. Multe dintre întrebări se vor învârti în jurul următoarelor concepte.

Când vi se pune o întrebare Javascript, aflați care dintre aceste concepte sunteți testat și va fi mult mai ușor să aflați soluția potrivită. Dacă vă simțiți încrezător în priceperea dvs. în Javascript, testați-vă cunoștințele Aici, Aici, și Aici.

1611967266 495 Cracarea interviului front end

Modelele de proiectare din Javascript vă oferă soluții repetabile la problemele obișnuite. Acestea sunt câteva dintre modelele de proiectare pe care este important să le cunoașteți.

În afară de modelele de proiectare Javascript, este bine să vă familiarizați cu cadrele Javascript. Asta da nu înseamnă că trebuie să înveți un alt cadru înainte de interviu. În schimb, să știi când și De ce echipele front-end folosesc cadre. De asemenea, dacă faceți un interviu pentru ceva de genul React + Flux sau pentru o poziție unghiulară, consultați în prealabil o parte din documentația pentru arhitectura cadrului.

Concepte de informatică

Unele companii angajează ingineri software înainte de dezvoltatori front-end. Ceea ce înseamnă acest lucru este că aceste companii se așteaptă să vă bazați pe subiecte cum ar fi principiile bune de proiectare a software-ului, arhitectura codului scalabilă și testarea.

Dacă recrutorul vă sugerează să vă examinați cunoștințele despre structurile de date și algoritmi, această secțiune este pentru dvs. În caz contrar, nu ezitați să ignorați această secțiune. Dacă nu aveți o experiență în informatică, este în regulă. Majoritatea acestor concepte sunt destul de simple de învățat.

1611967267 675 Cracarea interviului front end

Acestea sunt structurile de date de bază pe care le-aș sugera să le cunoașteți. Nu citiți doar despre ele, luați timp pentru a le implementa și în Javascript. Dacă nu sunteți familiarizați cu testarea unitară, testați structura datelor cu o bibliotecă de genul Mocha a invata.

 • Liste legate
 • Hashtables
 • Stive și cozi
 • Copaci (copaci binari și grămezi)
 • Grafice

Notă: Pentru grafice, știți, de asemenea, cum să implementați traversări de căutare de adâncime și de lățime întâi.

Pentru implementările acestor structuri de date, puteți arunca o privire SanFoundry. Toate exemplele lor sunt în Java, dar re-implementarea lor în Javascript este destul de ușoară.

1611967267 243 Cracarea interviului front end

Odată ce vă simțiți încrezător în structurile de date, puteți trece la sortare. Parcurgeți lista, implementați-le în Javascript, apoi notați-le complexitatea timpului și spațiului.

 • Căutare binară
 • Sortare cu bule
 • Sortare prin inserție
 • Merge sort
 • Sortare rapida
 • Sortare selecție

După ce ați analizat structurile de date și algoritmii, testați-vă cunoștințele cu Leetcode si aceste întrebări tehnice Javascript.

Înfășurându-l

Știu că este o mulțime de materiale de luat în considerare, mai ales dacă sunteți nou în dezvoltarea front-end. Începeți să vă pregătiți pentru interviu din timp, astfel încât să vă puteți mișca într-un ritm confortabil.

De asemenea, amintiți-vă că interviurile nu reprezintă o măsură a valorii dvs. ca programator. Unii oameni sunt buni la interviuri, alții nu. Uneori dai clic cu intervievatorul, alteori nu.

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să lăsați o notă sau Tweet pentru mine. Aș face și eu dragoste să știți cum a decurs experiența dvs. de interviu. Noroc!

PS Dacă ți-ar plăcea acest articol, ar însemna mult dacă ai apăsa butonul de recomandare sau ai distribui prietenilor.

Dacă vrei mai mult, mă poți urma Stare de nervozitate unde postez divagări nesensibile despre design, dezvoltare front-end, roboți și învățare automată.