Erstellen Sie mit Picmote ganz einfach E-Commerce-Werbegrafiken

Creați cu ușurință o grafică promoțională de comerț electronic cu Picmote

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de către Picmote. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Comerțul electronic este un element de bază pentru majoritatea întreprinderilor moderne. O parte din vânzarea pe web este necesitatea unui flux aparent nesfârșit de bannere publicitare care promovează oferte speciale, vânzări, concursuri și alte lucruri tranzitorii care vă mențin afacerea în fața globilor oculari ai publicului.

Le-ați putea face singuri pentru a economisi timp și bani, dar acest lucru poate părea neprofesionist, cu excepția cazului în care aveți unele abilități de proiectare. A plăti designerii pentru a face bannere personalizate este cea mai bună modalitate prin care companiile să se prezinte bine pe web, dar dacă nu vă permiteți? Șabloanele și miniaturile nu o vor tăia.

Acum există un serviciu web care pune designul grafic promoțional plug-and-play rapid și simplu în mâinile non-proiectanților, într-o formă personalizabilă de către oricine.

Conţinut

Motor de banner web

Picmote are peste 1000 de șabloane grafice promoționale inteligente, care acoperă toate anotimpurile și o serie de stiluri și vă permite să le personalizați prin înlocuirea sau modificarea fiecărui element al designului. Interfața este ușor de utilizat și vă permite să schimbați fonturile, să alegeți elemente de design precum imagini și text dintr-o galerie sau să alegeți propria grafică și fotografie.

Aplicația creează patru tipuri distincte de grafică promoțională: Banner, Postare socială (în dimensiunile grafice Twitter și Facebook), reclama și miniatura produsului. Bannerul și postarea socială se explică de la sine și merită doar prețul de admitere, dar aveți și șabloane de anunțuri într-o gamă largă de dimensiuni și șabloane de miniaturi ale produselor. Acestea sunt cutiile mici care conțin produse într-o grilă de pe magazinul dvs. web.

Obținerea corectă a designului pentru aceste elemente grafice face diferența dintre clienții care trec peste imaginea dvs. și fac clic pe ea. Picmote face acest lucru ușor chiar din cutie.

Bannere inteligente pentru toți

Dacă conduceți o afacere care vinde orice pe Web, atunci aveți nevoie de o mulțime de bannere. Pentru publicitatea în rețelele sociale, oferte speciale sau vânzări, trebuie să generați bannere tot timpul. Lucrul este că trebuie să fie diferite de fiecare dată. Clienții vă cunosc publicitatea și devin orbi la ea odată ce au văzut anunțul de câteva ori.

picmote-add-graphics

Aici intervine Picmote pentru a vă crea sau împrospăta bannerele de fiecare dată când apar pe rețelele de socializare, făcând să pară că afacerea dvs. are propria echipă de design, pe care o faceți într-un mod de a vorbi cu Picmote.

picmote-select-custom-template

Dacă sunteți un meșteșugar care vinde lucruri pe care le faceți, sau un comerciant de internet care vinde produse de informare sau chiar un magazin web masiv care vinde totul, Picmote vă ajută să prezentați o față proaspătă lumii cu grafică promoțională primitoare și care poate fi făcută clic și care arată profesional.

Gama impresionantă

Avantajul major al acestei aplicații web este că este foarte inteligent. Are șabloane în toate formatele de bază de care veți avea nevoie: imagini Facebook, Twitter și Instagram, imagini promoționale Lazada și reclame Facebook și Google.

Dar poate crea și modele personalizate dintr-o serie de șabloane care funcționează la acele dimensiuni. Majoritatea utilizatorilor vor folosi șabloanele de dimensiuni implicite, dar este bine să știți dacă primiți o cerere pentru o grafică promoțională de dimensiuni ciudate, pe care să o puteți livra rapid și profesional.

picmote-select-custom-size

Șabloanele sunt foarte distractive și proaspete în design, iar gama de stări, anotimpuri și stiluri este impresionantă. Toate graficele au un ADN comun, astfel încât toate graficele diferite nu vor părea deplasate pe aceeași pagină sau site. Dar pot fi făcute suficient de diferite prin modificări, astfel încât să nu fie prea asemănătoare sau repetitive. Picmote a depus multe eforturi pentru a vă oferi o mulțime de opțiuni, adăugând mai multe în timp.

Acest serviciu nu are multe contra. Puteți face atât de multe lucruri cu personalizarea înainte de a rupe designul, desigur, dar dacă folosiți gustul și nu vă lăsați prea mult, rezultatul va fi întotdeauna plăcut.

picmote-add-image-element

Și, desigur, este o aplicație web, deci aveți nevoie de acces la Internet pentru ao utiliza, dar puteți salva design-urile în aplicație pentru a le utiliza data viitoare când vă conectați.

Concluzie

Poți să folosești Picmote prin înscrierea pentru un cont gratuit care vă permite să vă proiectați grafica și să le descărcați, dar descărcările sunt filigranate, cu excepția cazului în care plătiți pentru ele. Vestea bună este că descărcarea unui banner fără filet costă doar 1 USD. Este o valoare uimitoare pentru ceea ce este practic o cantitate nelimitată de bannere. Este un serviciu excelent și vă îndemnăm să îl verificați pentru a vedea dacă este ceva care va fi util pentru afacerea sau marca dvs.

Ca de obicei, dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să le lăsați în secțiunea de comentarii de mai jos.