Creați cu ușurință text animat cu aceste 3 aplicații Android gratuite

Creați cu ușurință text animat cu aceste 3 aplicații Android gratuite
⏱️ 4 min read

Textul animat este întotdeauna mult mai distractiv de văzut decât textul dvs. standard. Toate efectele pe care le puteți adăuga atunci când textul este animat fac mesajul mult mai atractiv. Vestea bună este că există aplicații care vă pot ajuta cu crearea dvs.

Următoarele aplicații de pe listă sunt gratuite, deci dacă nu sunt ceea ce vă așteptați, trebuie doar să le dezinstalați. Aplicațiile au diferite opțiuni care vă vor oferi textului animat diverse caracteristici, cum ar fi un stil de introducere a filmului.

1. Text animat

Text animat se află în partea de sus a listei. Este o aplicație ușor de utilizat, cu opțiuni de animație bune. Când deschideți aplicația pentru prima dată, este adăugat un text pentru a testa aplicația. Atingeți-l și apăsați butonul Ștergeți pentru a adăuga propriul text și selectați bifa.

Dacă doriți să adăugați o imagine din galeria dispozitivului dvs., atingeți pictograma Imagine din stânga pictogramei coș de gunoi. Decupați imaginea, iar textul pe care l-ați adăugat înainte va fi adăugat la imagine.

Pentru a alege tipul de animație text dorită, puteți alege dintre opțiuni precum Joy, Mask, Focus și multe altele. Nu trebuie să selectați animația pentru a obține o previzualizare a acesteia, deoarece aplicația vă arată ce face chiar înainte de a o atinge.

Puteți alege ca animația dvs. să fie în modul pătrat sau peisaj. Dimensiunea pentru GIF-uri este doar la 512p și pentru videoclipuri 720p sau 1080p. Asemenea culorilor diferite sunt filtrele pe care le puteți adăuga animației. În partea de sus puteți partaja ceea ce ați făcut sau puteți atinge meniul derulant și alegeți să îl salvați ca GIF sau video.

2. Hype Text

Dacă nu aveți chef să folosiți poze personale pentru animațiile text, Hype Text are câteva opțiuni integrate bune. Puteți alege dintre categorii precum Popular, Gradient, Nature și Texture. În ciuda designului pe care îl alegeți, se pare că sunteți blocat cu filigranul, cu excepția cazului în care faceți upgrade la Pro.

text-hype

Aplicația oferă animații text precum Jump, Filled, Film, Blink, Banner, Dot și multe altele. Textul va fi mic, dar îl puteți face mai semnificativ cu gestul de prindere și zoom. Dacă doriți să modificați viteza animației textului, atingeți pictograma vitezometrului și utilizați glisorul pentru a accelera sau a încetini lucrurile.

Pentru a schimba culoarea fontului, atingeți cupa cu picătura. Nu există opțiuni cu un design, dar opțiunile de culori simple sunt numeroase.

Dacă adăugați un efect și doriți să reveniți pentru a adăuga altul, nu atingeți butonul Înapoi. Veți primi un mesaj care vă anunță că ceea ce ați creat nu a fost salvat. Ceea ce puteți face în schimb este să atingeți locul unde scrie Post 1: 1 de mai multe ori până când opțiunea reapare în partea de jos a ecranului. Sperăm că aplicația va funcționa cu butonul Înapoi la actualizările viitoare.

3. Text Animation Maker

Spre deosebire de celelalte aplicații, Creator de animație text vă arată glisorul imediat ce deschideți aplicația. Cu aceste glisoare puteți schimba lucruri precum dimensiunea fontului, timpul, culoarea și luminozitatea. Toate funcțiile din aplicație care au o blocare sunt blocate, cu excepția cazului în care plătiți 0,99 USD. Prețul este același pentru toate caracteristicile.

text-animație

Prin apăsarea dublului As, puteți schimba stilul animației textului, dar dacă doriți să utilizați editorul de fonturi, va fi nevoie de o achiziție în aplicație. Când ați terminat, atingeți opțiunea de descărcare, iar aplicația vă oferă o opțiune de a o salva ca GIF sau MP4.

Concluzie

Datorită acestor aplicații, puteți trimite un mesaj cu stil. Toate aplicațiile sunt gratuite, deci nu trebuie să vă ocupați ulterior de procesul de rambursare dacă nu este ceea ce căutați. Ce aplicație crezi că vei încerca mai întâi? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x