Creați o fermă mob eficientă în Minecraft pentru XP și loot rar

How to Make a Mob Farm in Minecraft for XP and Rare Loot
⏱️ 19 min read

Dacă ești pasionat de jocul Minecraft și ești în căutarea unor modalități de a obține experiență și pradă rară, atunci construirea unei ferme mob poate fi o soluție foarte bună. Aceasta implică crearea unui spațiu special în lumea Minecraft, în care creaturile monstruoase pot apărea și fi apoi distruse pentru a capta experiența și obiectele prețioase. Pentru a realiza o astfel de fermă, ai nevoie de un plan bine pus la punct, care să includă alegerea locației potrivite, construirea structurii adecvate, precum și instalarea de dispozitive speciale, cum ar fi căi de apă sau dispozitive de spălat. Dacă reușești să implementezi o astfel de fermă, vei fi răsplătit cu o bogată cascadă de experiență și obiecte rare, care îți vor face jocul mult mai interesant și atractiv.

Colectarea XP în Minecraft este una dintre cele mai importante sarcini. Vă permite să utilizați cele mai bune descântece Minecraft, să creșteți nivelul în joc și să obțineți credite suplimentare pe unele servere de supraviețuire Minecraft. Dar creșterea XP-ului nu este o sarcină ușoară. Din fericire, dacă știi cum să faci o fermă mob în Minecraft, poți obține cu ușurință XP și chiar prada de obiecte. Tot ce aveți nevoie pentru a începe cu fermele de gangsteri este puțină planificare și câteva elemente de bază. Odată ce sunteți gata, puteți combina ferma mafioților cu cele mai bune idei de case Minecraft pentru a obține upgrade-uri gratuite. De asemenea, puteți folosi chiar și ferme pentru a îmbunătăți hărțile de aventură Minecraft cu capcane pentru mafioți. Așa că, fără alte prelungiri, să mergem mai departe și să învățăm cum să faci o fermă de mafioți în Minecraft cu ușurință.

Faceți o fermă de gangsteri în Minecraft (2022)

Există mai multe segmente și planuri implicate într-o fermă de gangsteri Minecraft. Puteți explora fiecare dintre ele după convenția dvs. în tabelul de mai jos. Nu numai că am sugerat cele mai bune locații pentru a construi ferme mafiote, dar am inclus și câteva variante ale fermelor mafiote în acest ghid.

Ce este o fermă Minecraft Mob?

Fermele mafiote din Minecraft sunt structuri proiectate la comandă pentru generează un număr mare de gloate într-o anumită locație. Jucătorii pot apoi să omoare acești mobs pentru a obține picături și globuri XP. Alternativ, unele ferme folosesc și sisteme de ștergere automată, dar asta de obicei reduce prada și șansele de a colecta globuri XP.

În ceea ce privește depunerea icrelor, puteți crea o fermă de mafioți în jurul generatorilor de mafii naturali în Minecraft pentru a obține și a ucide un anumit tip de mafie. Sau puteți crea circumstanțe adecvate și puteți utiliza diferite biome Minecraft pentru a genera o varietate de mobs.

Cea mai bună locație pentru a face o fermă de gangsteri

Fermele mafiote Minecraft depind direct de jucători și de un mediu întunecat pentru generarea mafioților. Deci, aveți nevoie de următoarele:

  • El jucătorul trebuie să rămână în câteva sute de blocuri din zona de depunere a icrelor.
  • Pentru gloate ostile, ferma cere întuneric complet să se reproducă eficient.
  • Zona de depunere a icrelor ar trebui să fie destul de mare pentru a genera, stoca și muta mafioți. De obicei o bucată este suficientă.
  • Dacă plănuiți mafioți exclusivi pentru biom, cum ar fi mafioții Nether, ferma ar trebui să fie în asta biom sau dimensiune.

Dacă ferma ta de gangsteri este prea sus pe cer sau prea adânc în pământ, poate deveni ineficientă pe măsură ce explorezi zonele din apropiere. Așa el Cel mai bun loc pentru a construi ferme de gangsteri este sub ocean., unde este suficient de întuneric pentru ca mafioți să apară în orice moment. Puteți, de asemenea, să minați peșteri și să construiți case sigure pentru a facilita explorarea.

Ca alternativă, puteți avea și ferma dvs. de mafie Minecraft îngropată la câteva blocuri sub pământ. Această locație facilitează explorarea mineralelor minecraft din peșteri fără a compromite funcționalitatea fermei.

Sistem de colectare și clasificare a articolelor

Folosiți buncărele pentru a colecta articole

Modalitatea tradițională și cea mai populară de a colecta obiectele scăpate este utilizarea unui buncăr. Trebuie pur și simplu să faci o podea cu mai multe buncăre în care moburile mor. Apoi, dacă plasați un cufăr sub buncăre, articolele scăpate vor trece automat prin buncăr și vor fi colectate în cufere.

De asemenea, dacă vrei sortează automat articolele aruncate, puteți folosi și un buncăr pentru asta. Pentru a face acest lucru, umpleți patru din cele cinci celule ale unui buncăr cu blocuri aleatorii. Apoi puneți elementul pe care doriți să îl colectați în celula rămasă. Dacă o mulțime scapă acel articol, acesta va fi ridicat și stivuit în buncăr. Între timp, buncărul va ignora toate celelalte articole scăpate.

Sortați automat articolele aruncate cu buncărul

Cum să colectați articole folosind apă

Dacă creați o fermă mare de mafioți în Minecraft, plasarea numai a buncărelor nu este cea mai eficientă opțiune. Acolo este utilă apa. Când este plasat ca un singur bloc, se întinde încet. Acum, dacă arunci un obiect în apă, devine purtat cu fluxul.

Un sistem simplu de curgere a apei în Minecraft

Poate sa utilizați fluxul de apă pentru a colecta articole și a le transporta din ferma mafiei. Vom folosi apa pentru a aduce gloate în zona de ucidere a fermei. La capătul jetului de apă, puteți amplasa buncăre pentru a colecta articolele transportate.

Folosiți Allays pentru a colecta obiecte

Rupând cu metodele tradiționale, avem opțiunea de a folosi un Allay. Este unul dintre noile mafiote introduse în actualizarea Minecraft 1.19. Ori de câte ori îi oferiți un articol lui Allay, ea caută copii ale acelui articol și le colectează pentru jucător. Spre deosebire de Hopper, Allay poate viza și articole care nu se stivuiesc.

Micșorează cu pieptul lui Ender

Deci, dacă folosiți Allays cu un bloc automat de note în jurul fermei, ei pot colecta orice obiect țintă. În afară de Wither, toate gloatele ostile îl ignoră pe Allay. Drept urmare, obținem o modalitate sigură și care necesită o întreținere redusă de colectare și sortare a articolelor. De asemenea, este singura modalitate de a clasifica articolele care nu pot fi stivuite în joc. Dacă doriți să aprofundați, puteți folosi ghidul nostru de utilizare a lui Allay în fermele automate.

Cum să faci o fermă de mafioți în turn

Cel mai comun aspect pe care oamenii îl folosesc pentru a face o fermă de mafioți în Minecraft este o structură de turn. Naște gloate ostile într-o cameră întunecată deasupra unei structuri înalte. Aceste gloate sunt apoi împinse încet într-o zonă de ucidere, unde ei transporta daune prin cădere. Această daune doar le reduce sănătatea și nu îi ucide, ceea ce este important dacă doriți să aduneți sfere de experiență.

Pentru a ucide gloate și a colecta obiecte, jucătorii au configurat sisteme de preluare sub structură. Ei fac o graniță folosind plăci care nu permit mafioților să scape, dar părăsesc a deschidere pentru ca jucătorii să-i omoare. De îndată ce acești mobs sunt uciși, scad XP și obiecte care sunt colectate automat.

Cerinte de baza

Pentru a face o fermă de mafioți turn în Minecraft, aveți nevoie de următoarele articole:

  • 1600 pavele sau alte blocuri de construcție (25 stive)
  • 64 trape (1 stivă)
  • 4 cufere și 4 buncăre sau 2 relief (cu mecanism automat de blocare a notelor)
  • 4 plăci
  • 2 găleți cu apă
  • o zonă deschisă

Vom crea o fermă de gangsteri Minecraft care se află la câteva blocuri înălțime pe cer, cu un sistem de recoltare sofisticat la sol. Dacă creați o fermă subacvatică sau subterană, cerințele pentru articole pot diferi. Dar aspectul ar trebui să rămână mai mult sau mai puțin același. Deci, să aruncăm o privire la pașii pentru proiectarea unei ferme mafiote:

Creați o zonă de colectare pentru Mob Farm

Urmați acești pași pentru a crea o zonă de colectare pentru mob loot și XP pe o fermă mob.

1. Pentru a începe, sapă a gaura mica pe pământ și pune patru cufere in aceea. Poate fi atât de adânc cât vrei. Dar trebuie să-l tratați ca punct de bază pentru restul structurii.

gaura cu cufere

2. Deci, puneți un buncăr deasupra fiecărui piept.

Pâlnie în cufere

3. În sfârșit, faceți o graniță în jurul acestei structuri folosind plăci. Partea superioară a plăcii trebuie să fie goală.

Limita plăcilor pentru sistemul de colectare

Cum se creează o cameră mob

Urmați acești pași pentru a crea o cameră mob în Minecraft care se bazează pe deteriorarea căderii:

1. Mai întâi, să facem turnul. Creeaza o perete pătrat 4×4 deasupra plăcilor pe care le-ați folosit pentru a face hotarul. Dar asigurați-vă că lăsați o deschidere pentru plăci peste orice plăci existente. Apoi extindeți structura până la 22 de blocuri înălțime.

Turnul înalt în Minecraft - Cum să faci o fermă de mafioți în Minecraft

2. Apoi extindeți acea structură din vârf în formă de cruce făcând poduri 2 blocuri latime pe fiecare parte a structurii. Aceste poduri ar trebui să se extindă doar până la 7 blocuri

poduri în turn

3. După ce toate cele patru poduri sunt gata, creați a limită înaltă de două blocuri în jurul lor, iar structura lor ar trebui să arate astfel.

Perete înalt de două blocuri

4. Apoi conectați acești pereți pentru a crea o structură asemănătoare podelei, făcând podurile existente să arate ca niște tuneluri. După conectarea podurilor, creați o nouă limită de două blocuri în jurul acestei structuri.

limită înaltă de două blocuri pe pereții de legătură - Cum să faci o fermă mafiotă în Minecraft

5. Dacă vrei ca ferma ta mafiote să funcționeze chiar și în timpul zilei, faceți un acoperiș deasupra a acestei structuri să aibă un mediu întunecat permanent. De asemenea, puteți plasa surse de lumină deasupra acoperișului pentru a preveni mafioții să apară acolo. Deși este opțional.

zonă de reproducere a mafiei cu acoperiș

6. În cele din urmă, ai nevoie inunda podurile cu apa punand blocuri de apa numai pe marginile de jos. Aceste margini sunt cele care sunt spre perete. Apoi plasează trape închise deasupra zonei podului pentru a face mai ușor ca mafioții să cadă în tunel. Și camera dvs. de mafie este acum gata!

Trapă și sistem de curgere a apei.

Utilizați Minecraft Mob Farm pentru a colecta articole și XP

Acum că ferma noastră este în funcțiune, tot ce trebuie să facem este să așteptăm și să ne colectăm recompensele.

1. Mai întâi, coborâți în partea de jos a fermei sau sus până pe acoperiș. Asa de, așteptați aproximativ 10 minute și nu faceți nimic. În acest timp, mulți mobs vor apărea, se vor curge în curentul de apă și vor cădea în turn (luând daune de cădere).

Mobs prinși în sistemul mob farm - Cum să faci o fermă mob în Minecraft

2. După ce a trecut suficient timp, mergeți la zona de ucidere și folosește deschiderea plăcii pentru a ucide s-au adunat toate gloata. Veți câștiga imediat o cantitate mare de experiență.

Ucide gloate în minecraft mob farm

3. În ceea ce privește prada mafiei, pur și simplu aveți nevoie deschide-ți cuferele așezate. Dacă aveți un sistem de clasare, aceste cufere ar trebui să aibă obiectele dvs. specifice.

Pradă de la fermele mafiote în minecraft

Variații Minecraft Mob Farms

Odată ce vă simțiți confortabil cu o fermă simplă de mafioți turn, puteți încerca și câteva dintre variantele acesteia în joc. Acestea sunt unele dintre cele mai ușoare ferme de mafioți pe care le puteți face în Minecraft.

Cum să faci Sculk Farm în Minecraft

Familia Block de sculks face parte din noile orașe vechi din Minecraft. Aici, pe lângă faptul că sunt atrăgătoare din punct de vedere vizual, aceste blocuri sculk sunt și o modalitate ușoară de a acumula experiență. Spre deosebire de majoritatea blocurilor, acestea scad o mulțime de XP atunci când sunt minate. De asemenea, puteți crea practic sculk-uri nelimitate dacă aveți un catalizatorul sculk-ului.

Faceți Sculk Farm în Minecraft

Catalizatorul lui Sculk este un bloc care generează trăsături Sculk în jurul său atunci când o mulțime este ucisă în apropiere. Deci, trebuie doar să plasați catalizatori de sculk lângă buncărele dvs. într-o fermă mafiotă pentru a obține o fermă sculk ușoară în Minecraft.

Minecraft Mob Farm cu Monster Spawner

Dacă nu doriți să folosiți întunericul pentru a genera mafioți, vă puteți baza și pe generatorii de mafiote în Minecraft pentru a genera mafioții pe care doriți să-i ucideți și pentru a colecta obiectele pe care le aruncă. Ghidul nostru legat de jucători vă poate ajuta să înțelegeți acest bloc în profunzime. Ele sunt practic un bloc funcțional care generează niște mafiote ostile obișnuite.

Mob Farm cu Monster Spawner - Cum să faci o fermă Mob în Minecraft

Pentru a-l folosi în ferma dvs., trebuie să vă asigurați că zona de colectare a apei este direct sub player. Prin urmare, fiecare gloată care apare fie va cădea în sistem, fie va fi împins încet spre turnul care se deschide de apă. De asemenea, puteți alege să extindeți curentul de apă, deoarece nu veți avea nevoie de cea mai mare parte a zonei de icre.

Cum să faci o fermă de golem de fier

Golemii de fier sunt o modalitate excelentă de a colecta obiecte și de a câștiga experiență în joc. Conform mecanicii jocului, puteți genera un golem de fier prin plasare 20 de paturi și 10 săteni în zona de depunere a icrelor. De asemenea, acești săteni trebuie să fie conectați la paturile lor și să doarmă în ele noaptea.

Trebuie să vă asigurați că sătenii au o suprafață limitată. În acest fel, Golemul de Fier va apărea numai în fluxul de apă. Puteți îndepărta și acoperișul pentru o precauție suplimentară, dar asta îi face pe săteni vulnerabili la fulgere.

Întrebări frecvente

Î. Cum se face o fermă automată de mafioți în minecraft?

Singura parte manuală a fermelor mafiote din Minecraft este să ucizi mulțimea. Puteți automatiza acest aspect folosind blocuri de magmă, foc, sau tufe de boabe. Toți au potențialul de a ucide chiar Golem de Fier, care de obicei nu suferă daune din cădere.

Î. Nu pot face ca săritorii să umple cuferele. Cum să remediez?

Uneori, buncărele pot să nu se conecteze corect la cufere atunci când sunt plasate. Deci poate fi necesar înlocuiți buncărul după aşezarea cufărului. A face acest lucru în timp ce stați un bloc sub capotă este cel mai fiabil mod de a o face.

Î. Cum să ucizi păianjeni în Minecraft?

Păianjenii au capacitatea de a escalada pereții și de a evita daunele din cauza căderii. Din cauza asta, ar putea fi mai greu de ucis. Din fericire, puteți rezolva această problemă făcând acoperișul camerei și pereții fluxului blocuri de magmă. Daunele de la ei te vor ține cu siguranță pe pământ.

Î. Nu puteți câștiga experiență în Minecraft?

Experience Orbs poate rămâne blocat în goluri din sistemul dvs. și să nu vă detecteze prezența. Din fericire, ai nevoie doar sapa un singur bloc în jurul buncărelor. Apoi poți să te urci în acea gaură și să atragi cu ușurință globurile de experiență.

Î. Care armă este cea mai bună pentru Mob Farms în Minecraft?

Datorită pagubelor uriașe ale căderii, chiar și o singură lovitură de la o sabie de lemn este suficientă pentru a ucide mulțimi. Dar poți folosi cele mai bune descântece de sabie Minecraft pentru a crește eficiența fermei tale. De asemenea, ți-ar putea permite să ucizi vrăjitoare dintr-o singură lovitură, deoarece acestea tind să se vindece după ce au căzut.

Faceți o fermă de mafioți în Minecraft pentru a obține XP nelimitat

Cu asta, acum cunoști procesul complet și fiabil de a face ferme de mafioți în Minecraft. Le puteți folosi pentru a obține resurse, XP și multe altele. Unii jucători îl folosesc chiar pentru a-și exersa ținta cu unele dintre cele mai bune descântece cu arc din Minecraft. Dar toate acestea vin după procesul epuizant de construire, care poate fi ușurat cu comanda de umplere din Minecraft. Puteți învăța cum să utilizați corect această comandă folosind ghidul legat. Apoi puteți crea ferme de gangsteri offline sau pe cele mai bune servere online. Acestea fiind spuse, nu uita să-ți înveți prietenii cum să faci o fermă de mafioți și în Minecraft. În cazul în care vă confruntați cu orice problemă, vă rugăm să lăsați întrebările dvs. în secțiunea de comentarii. Echipa noastră vă va ajuta. Până atunci, fermă fericită!

Colectarea XP-ului în Minecraft este esențială pentru a obține cele mai bune descântece și pentru a crește nivelul în joc. Pentru a realiza acest lucru, o fermă de mafioți este una dintre cele mai bune opțiuni, iar acest ghid oferă informații detaliate cu privire la cum să faceți o astfel de fermă cu succes. În plus, puteți utiliza și ferme de gangsteri pentru a obține upgrade-uri gratuite sau pentru a îmbunătăți hărțile de aventură Minecraft cu capcane pentru mafioți. În acest ghid, sunt prezentate cele mai bune locații pentru a construi ferme mafiote, cum să colectați obiectele folosind apă sau Allays și cum să construiți o fermă de mafioți în turn.
Încheiem astăzi această postare tehnologică, dar pasiunea noastră pentru inovație și progres continuă să ardă cu aceeași intensitate. Urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu cele mai recente tendințe și dezvoltări din lumea tehnologiei. Până data viitoare, rămâneți curioși și inovați!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x