Creați pachete personalizate în Minecraft 1.20: Tutoriale pas-cu-pas

How to Make Bundles in Minecraft 1.20
⏱️ 11 min read

Dacă ești un jucător pasionat de Minecraft și îți place să faci mici modificări ale jocului, vei fi încântat să înveți cum să faci pachete în Minecraft 1.20. În primul rând, trebuie să ai instalat programul Minecraft Resource Pack Creator, care îți va permite să faci modificările necesare. Mai apoi, creativitatea ta este cheia pentru crearea unui pachet unic și original. Poți adăuga elemente noi la blocurile din joc, poți schimba texturile sau poți adăuga sunete noi pentru a crea o experiență de joc nouă și interesantă. Pachetul tău poate fi apoi distribuit online și poate fi descărcat și folosit de alți jucători, ceea ce poate adăuga chiar și mai multă distracție jocului tău Minecraft preferat.

Imaginați-vă că rătăciți prin lumea Minecraft și găsiți obiecte rare, cum ar fi diamantele, doar pentru a realiza că nu aveți spațiu în inventar pentru a le stoca. Acum, le puteți lăsa într-un cufăr temporar și să sperați că sunt încă acolo când vă întoarceți. Sau, puteți arunca alte obiecte prețioase pentru a le stoca pe altele și mai rare. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste situații nu se simte corectă. Din fericire, în curând nu va mai trebui să faceți compromisuri. Odată cu viitoarea actualizare Minecraft 1.20, dezvoltatorii ar putea căuta să adauge pachetele cu caracteristici lungi la joc. Deci, trebuie să înveți cum să faci pachete în Minecraft și apoi îți poți extinde cu ușurință spațiul de stocare.

Cum se creează pachete în Minecraft (2022)

Notă: Pachetele sunt disponibile momentan doar ca o funcție experimentală exclusivă în Minecraft 1.20 Java Snapshots. Mecanica sa se poate modifica în timpul lansării Bedrock și în etapele ulterioare de dezvoltare.

Ce este un pachet în Minecraft?

Pachetele sunt un articol de stocare din apropiere în Minecraft care vă permit să economisiți spațiu în inventarul dvs. Sunt ca niște pungi de depozitare pentru a transporta lucruri mici, dar valoroase cu tine. Cu fiecare pachet din inventarul tău, vei primi pana cand şaizeci şi patru de celule de stocare sau un slot de stocare stivă. Capacitatea de stocare a pachetului se modifică în funcție de articolul pe care îl depozitați în ele. Lasă-mă să explic.

Cum funcționează pachetele Minecraft?

Opțiuni de stocare într-un pachet Minecraft

Un pachet vă extinde stocarea inventarului adăugând mai multe sloturi stivuibile pentru articolele stivuibile și un nou slot unic pentru articolele care nu pot fi stivuite. Să înțelegem cu un exemplu.

 • Articol care nu se poate stivui: Dacă plasați un singur articol care nu poate fi stivuit, cum ar fi o sticlă de poțiune, o armă și un instrument într-un pachet, nu puteți pune nimic altceva în interior.
 • Element stivuibil: În Minecraft, o stivă se referă la cantitatea de articol pe care o poți stivui în același slot de stocare. Articole precum blocurile de construcție pot fi stivuite într-un grup de 64. Între timp, alte articole precum perlele Ender formează un grup de 16 articole. Deci, puteți plasa un întreg teanc de același articol într-un pachet
 • Diferite articole stivuibile: Dacă nu puneți un teanc întreg din același articol într-un singur pachet, puteți pune, de asemenea, cantități diferite de articole diferite în el. Vor ocupa spațiu în funcție de stivuirea lor. Iată câteva exemple pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează:
  • Dacă plasați 8 Ender Pearls (care sunt stivuite într-un grup de 16), 50% din suprafața pachetului este umplută. Acum, puteți pune doar 32 de costume (50% din teancul de 64 de costume) în acel pachet.
  • În al doilea rând, dacă aveți o grămadă de articole și toate sunt stivuite în grupuri de 64, atunci puteți pune un total de 64 de articole în pachet. Indiferent de câte copii ale acelui articol sunt în pachetul respectiv, fiecare articol va conta ca unul.
  • În cele din urmă, dacă pachetul stochează un articol care nu poate fi stivuit ca un pick, acesta nu poate stoca niciun alt articol, stivuibil sau nu.

Activați pachetul de date în Java Edition

Pentru a face pachete în Minecraft, mai întâi trebuie să vă asigurați că acestea sunt în jocul dvs. În prezent, pachetele sunt doar o parte a unui instantaneu experimental al Minecraft Java ca pachet de date. Urmați pașii de mai jos pentru a afla cum să îl activați:

1. Mai întâi, deschideți Minecraft Launcher și activați instantanee în fila „Instalări” a ediției Java.

Activați instantaneele în Minecraft Launcher

2. Apoi reveniți la fila „Play” a lansatorului și selectați „ultimul instantaneu” din lista verticală de versiuni. După aceea, faceți clic pe “butonul de redare pentru a lansa Minecraft.

Ultimul instantaneu Minecraft

3. Odată ce jocul începe, faceți clic pe Butonul „Un jucător”. pe ecranul de start.

Opțiune pentru un singur jucător Minecraft

4. Apoi faceți clic pe Butonul „Creează o lume nouă”. situat în partea de jos a meniului mondial.

Creați o lume nouă într-un instantaneu

5. În setările lumii, setați modul la „creativ” pentru confortul dvs. și faceți clic pe Butonul „Pachete de date”..

Pachete de date în Minecraft Snapshot

6. În secțiunea pachete de date, faceți clic pe pachet de date „pachet” pentru a-l muta în zona „Selectată” și a-l activa în lumea ta. De asemenea, puteți activa celălalt pachet de date dacă doriți alte funcții viitoare, cum ar fi cămilele în Minecraft.

Pachetul de date în Minecraft

Deci acum, lumea voastră nou creată va avea pachete activate implicit. Citiți mai departe pentru a afla cum să creați pachete și să le utilizați în Minecraft.

Articole de care aveți nevoie pentru a face un pachet

Trebuie să colectați următoarele articole pentru a crea un pachet în Minecraft:

 • 6 piei de iepure
 • 2 corzi
 • masa de mestesuguri

Cel mai sigur mod de a obține șiruri este prin ucide păianjeni și păianjeni de peșteră Ei depun icre în zone întunecate. Alternativ, puteți ucide, de asemenea, striders și pisicile, deoarece uneori scapă șiruri. Dar dacă doriți să jucați pasiv, puteți obține frânghii rupând pânzele care apar în diferite locuri din lume.

frânghie și blană de iepure

Între timp, blana de iepure se obține cel mai frecvent prin uciderea iepurilor care se reproduc de obicei în biomi deșert, zăpadă și taiga. Nu uita că poți îmblânzi și o pisică în Minecraft, iar dacă ești foarte norocos, primești o blană de iepure cadou de la pisică.

Pachete Minecraft: Rețetă de creație

După ce ați colectat articolele, urmați acești pași pentru a crea un pachet în Minecraft:

1 În primul rând, plasează ascunzătoarea iepurilor în fiecare celulă din ultimul rând al zonei de crafting.

Blana de iepure în ultimul rând de artizanat

2. Deci, puneți o frânghie în fiecare colț din rândul de sus al zonei de crafting.

Crearea pachetului în Minecraft - jumătate de rețetă

3. În cele din urmă, cu excepția celulei din mijloc a rândului din mijloc, completați toate celulele rămase cu blană de iepure. Și cu asta, pachetul tău este acum gata de utilizare în Minecraft.

Rețetă de pachet de creație în Minecraft

Cum se utilizează pachetele în Minecraft

Pachetele nu funcționează ca cufere sau ca inventar al jucătorului. Trebuie să le folosiți ca elemente manuale. Urmați acești pași pentru a afla cum funcționează.

1. În primul rând, asigură-te că ai un pachet gol în inventarul dvs. El este reprezentat de o pictogramă de pachet cu gura deschisă.

Pachetul gol în Minecraft

2. Acum, clic stânga pentru a păstra acel pachet în inventar. Apoi se va muta lângă cursor.

elementul selectat

3. În cele din urmă, plasați cursorul peste obiectul pe care doriți să îl puneți în pachet și apoi faceți clic dreapta pe el. Articolele selectate vor fi stocate în acel pachet urmând mecanismele de depozitare menționate mai sus.

Cum se utilizează pachetele în Minecraft

Și dacă doriți să scoateți articolele, trebuie doar să ridicați pachetul și să faceți clic dreapta pe sloturile goale. Articolul care a fost ales ultimul va ieși primul, în urma unei comenzi de stivă.

Crearea și utilizarea pachetelor în Minecraft 1.20

Stocarea și inventarul Minecraft primesc în sfârșit o actualizare mult așteptată și este mai bine decât vă puteți imagina. Pachetele prezentate anterior vin în joc pentru a vă schimba pentru totdeauna opțiunile de stocare. Dar sunt doar una dintre multele funcții noi care vă apar. De asemenea, poți obține cămile în Minecraft pentru a extinde selecția mafiotei jocului tău cu un nou animal care poate fi călărit. În ceea ce privește alte articole, dezvoltatorii au introdus lemn de bambus în Minecraft pentru a extinde biblioteca de articole. Acestea fiind spuse, cum vei folosi pachetele (saci de depozitare) în Minecraft? Spune-ne în comentariile de mai jos!

Cu introducerea pachetelor de depozitare în Minecraft, jucătorii nu vor mai fi nevoiți să facă compromisuri atunci când întâlnesc obiecte rare pe care nu le pot stoca în inventarul lor. Aceste pachete sunt disponibile momentan doar ca o funcție experimentală exclusivă în Minecraft 1.20 Java Snapshots, dar sunt foarte ușor de creat și de utilizat. Capacitatea de stocare a pachetului variază în funcție de articolul pe care îl depozitați în ele, iar articole care nu pot fi stivuite ocupă un slot unic de depozitare. Această actualizare aduce și alte modificări și îmbunătățiri, cum ar fi adăugarea cămilelor și a lemnului de bambus în joc.
Mulțumesc că ați luat timp să citiți postarea mea de astăzi! Sper că ați obținut informațiile de care aveți nevoie pentru a vă ajuta în alegerile tehnologice. Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să lăsați un comentariu sau să mă contactați. Închei cu o frază care cred că este foarte potrivită pentru lumea tehnologică – “Stay connected!”.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x