Creați-vă cu ușurință muzica în dispozitive mobile cu Music Maker Jam

Creați-vă cu ușurință muzica în dispozitive mobile cu Music Maker Jam
⏱️ 4 min read

Când eram chitarist / vocalist amator de liceu, înregistrarea muzicii însemna închirierea unuia dintre puținele studiouri de înregistrare muzicală. Sesiunile orare de închiriere de studio au fost scumpe – cu sesiunea minimă de opt ore, rezultatele au fost mediocre în cel mai bun caz, dar a trebuit.

Privind înapoi la acele zile, este uimitor cum adolescenții de astăzi pot crea cu ușurință muzică de bună calitate în câteva minute, folosind doar smartphone-urile și imaginația lor. Există deja multe aplicații de muzică disponibile pe piață, de la cele mai simple la cele mai complicate și avansate.

Dacă începi doar călătoria ta muzicală, Music Maker Jam (gratuit, disponibil pentru iOS, Android și Windows Mobile) ar trebui să fie perfect. Este ușor de început, dar capabil să te ajute să produci muzică grozavă.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Porniți Jammin ‘

Scopul aplicației este de a determina utilizatorii să înceapă să facă muzică bună rapid. Deci, modul dovedit de a face acest lucru este prin utilizarea buclelor. O buclă este un clip scurt de muzică gata făcută, pe care îl puteți reda în repetate rânduri în buclă, de unde și numele și amesteca cu alte bucle. Vă puteți construi muzica doar adăugând o buclă după alta.

Puteți începe călătoria alegând „Faceți muzică” din fereastra principală.

Din fereastra de muzică, veți avea un set de instrumente muzicale active pe care le puteți activa sau dezactiva apăsând pe sigla instrumentului. Volumul fiecărui instrument poate fi ajustat prin glisarea comenzii deasupra volumului. Atingeți butonul de redare pentru a afla cum va suna mixul și efectuați ajustările necesare din mers.

Music Maker Jam -mte- Face instrument muzical

Puteți schimba instrumentul pentru fiecare canal atingând numele instrumentului și selectând altul din listă. Răsfoiți opțiunile glisând elementul la stânga și la dreapta. Primul strat este genul muzicii. După aceea, treceți la următorul sub el pentru a alege unul dintre instrumentele disponibile. Și, în cele din urmă, alegeți ce tip de sunet ar produce acel instrument.

Music Maker Jam -mte- alege bucle și instrumente

Alte setari

La nivelul superior al ferestrei puteți găsi filele meniului. Alături de fila „Creați muzică” se află fila „Egalizator”. Puteți muta cercul de control oriunde în jurul celor patru cadrane pentru a schimba sunetul general al muzicii dvs. Opțiunile sunt combinația de sunet „Low” și „High” (partea stângă și dreapta) și sunetul „Strong” și „Soft” (partea superioară și inferioară).

Music Maker Jam -mte- egalizator

O altă setare pe care o puteți modifica este acordul din orice parte a melodiei. Alegeți pictograma notă pentru a deschide meniul „Acord”. Atingeți una dintre părți (butoanele cercului) și glisați în sus și în jos pentru a alege acordul dorit. Dacă nu înțelegeți muzica, este mai bine să lăsați aceste setări în pace. De asemenea, puteți alege segmentul melodiei (Introducere, Refren, Coda etc.) și puteți adăuga și elimina segmente atingând butonul de editare.

Music Maker Jam -mte- structura melodiei

Pentru a controla volumul global al melodiei și pentru a regla ritmul melodiei, atingeți pictograma volum din meniu. Acest control este util dacă melodia dvs. este prea tare sau tempo-ul este prea lent sau rapid.

Music Maker Jam -mte- volum și ritmuri

Ultima opțiune din meniu este butonul de înregistrare analogică. Folosind această caracteristică puteți înregistra și amesteca instrumente reale și vocea dvs. Dacă sunteți genul de persoană care consideră că muzica electronică este prea perfectă și nu are atingerea umană, puteți adăuga chitara, cântând la pian solo sau cântând în cântec.

Music Maker Jam -mte- Înregistrare

Dacă ați terminat cu toate setările și ajustările, vă puteți înregistra melodia atingând butonul roșu „Înregistrați” din colțul din stânga sus al ferestrei.

Salvarea, adăugarea sunetului și partajarea

Ce puteți face după ce ați terminat procesul de înregistrare? Puteți salva melodia atingând meniul „Salvare”. Dați fișierului un nume și apăsați pe Salvare

Music Maker Jam -mte- Save

Dacă credeți că opțiunile de sunete și stiluri din Music Maker Jam nu sunt suficiente, puteți adăuga mai multe din meniul „Proiect” din pagina principală. Există descărcări gratuite și plătite și puteți restabili achizițiile anterioare (dacă există) din această fereastră.

Music Maker Jam -mte- Projects-1

Music Maker Jam oferă utilizatorilor și latura socială a realizării muzicii. Puteți verifica profilurile altor muzicieni, cum ar fi și puteți da comentarii cu privire la munca lor și puteți interacționa cu ei. De asemenea, vă puteți împărtăși munca cu comunitatea și puteți obține intrări și indicatori.

Music Maker Jam -mte- Descărcare și distribuire

Fie că sunteți un non-muzician care vrea doar să profite de timpul dvs. de navetă, un amator care dorește să exploreze posibilitățile sau un muzician experimentat care dorește să vă extindă orizontul, Music Maker Jam este o aplicație mobilă interesantă pe care ar trebui să o încercați. Și dacă îl utilizați sau cunoașteți alte aplicații alternative de producător de muzică, vă rugăm să distribuiți folosind comentariile de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x