Creați-vă propriul site de finanțare participativă cu pluginul WP Crowdfunding

Creați-vă propriul site de finanțare participativă cu pluginul WP Crowdfunding
⏱️ 6 min read

Acesta este un articol sponsorizat și a fost posibil de Themeum. Conținutul și opiniile reale sunt singurele puncte de vedere ale autorului care își menține independența editorială, chiar și atunci când o postare este sponsorizată.

Site-urile de crowdfunding precum Kickstarter și Indigogo contribuie la strângerea de bani și la crearea unora dintre proiectele cu mai mare succes, de la câteva sute de dolari la câteva milioane de dolari. De fapt, datorită crowdfunding-ului, startup-urile și antreprenorii au o alternativă viabilă la împrumuturile bancare și cardurile de credit.

Deși Kickstarter și Indigogo sunt bune, ele nu sunt soluția pentru toată lumea. Pentru a face față acestui lucru, vă puteți crea propriul site de finanțare colectivă sau de sprijin folosind WordPress și pluginul WP Crowdfunding. Dacă ideea de a vă crea propriul site de crowdfunding este interesantă, să vedem cum WP Crowdfunding vă poate ajuta să vă atingeți obiectivul.

Caracteristici ale pluginului WP Crowdfunding

Pluginul WP Crowdfunding pentru WordPress are o mulțime de caracteristici care fac crearea și gestionarea proiectelor de crowdfunding foarte ușoară și intuitivă. Mai jos sunt câteva dintre caracteristicile sale.

Trimiterile formularului frontend: În timp ce puteți crea și configura proiecte de crowdfunding în backend, WP Crowdfunding are, de asemenea, toate aceleași opțiuni în frontend. Doar adăugând un singur cod scurt, puteți modifica detaliile proiectului, cum ar fi descrierea, obiectivele, recompensele, media etc., fără a fi nevoie să lansați backend-ul.

Sistem de recompensare a proiectului încorporat: La fel ca în cazul site-urilor de crowdfunding precum Kickstarter și Indigogo, vă puteți crea propriul sistem de recompense cu orice număr de recompense. Dacă este necesar, puteți seta o limită de cantitate pentru fiecare recompensă. Versiunea gratuită a pluginului este limitată la o recompensă pe campanie.

Abilitatea de a personaliza stilul paginilor de crowdfunding: Pluginul WP Crowdfunding are o temă încorporată pentru a începe. Puteți personaliza tema utilizând opțiunile de backend furnizate sau cu CSS personalizat.

Suport pentru mai multe metode de plată: Pluginul WP Crowdfunding acceptă diverse metode de plată precum PayPal, Stripe, carduri de credit, Skrill etc.

Rapoarte detaliate despre proiect: Pluginul vă oferă statistici detaliate ale proiectului pentru fiecare proiect de crowdfunding. Mai mult, dacă sunteți proprietarul proiectului, puteți exporta raportul în format CSV.

PayPal adaptiv: Dacă gestionați mai multe proiecte de crowdfunding, atunci Adaptive PayPal poate fi foarte util. Folosind această funcție, puteți trimite bani proprietarului proiectului și administratorului site-ului fără probleme.

Portofel nativ: Pluginul WP Crowdfunding are un sistem nativ de portofel care poate ține evidența tuturor fondurilor. La cererea de retragere de la proprietarul proiectului, portofelul poate calcula comisionul și alte statistici.

Construită pe WooCommerce: Pluginul WP Crowdfunding este construit chiar deasupra celui mai popular plugin WooCommerce pentru e-commerce, astfel încât veți avea acces la toate caracteristicile și puterea WooCommerce, cu acesta la doar câteva clicuri distanță.

Protectie spam: Oriunde există un formular trimis de utilizator, vă puteți aștepta la spam automat. Pentru a face față oricărui posibil spam, pluginul WP Crowdfunding are încorporat Google ReCAPTCHA. Când este activat, un utilizator trebuie să rezolve Google ReCAPTCHA ori de câte ori creează o nouă campanie de crowdfunding sau trimite un proiect.

Notificări prin email: Ori de câte ori există un nou angajament în proiectul dvs. de crowdfunding, veți primi o notificare rapidă prin e-mail. De acum, notificările prin e-mail sunt limitate doar la noi angajamente. Potrivit dezvoltatorilor, aceștia lucrează la mai multe notificări pentru diferite alte evenimente.

Pluginul WP Crowdfunding este gratuit: Versiunea de bază a WP Crowdfunding este gratuită și limitată în ceea ce privește caracteristicile. Puteți afla mai multe despre caracteristicile și prețurile versiunilor premium aici.

Utilizarea pluginului WP Crowdfunding pentru a crea o campanie

Deși WP Crowdfunding are o mulțime de caracteristici, utilizarea acestuia este destul de simplă. Pentru această demonstrație, folosesc versiunea gratuită a pluginului WP Crowdfunding, deci tot ce vedeți aici este ceea ce obțineți atunci când descărcați pluginul din depozitul WordPress.

1. Mai întâi, asigurați-vă că aveți instalat și configurat corect pluginul WooCommerce. După aceea, accesați „Plugin -> Adăugați nou”, căutați „WP Crowdfunding” și instalați-l.

2. Pentru a crea o nouă campanie de crowdfunding, accesați „Produse -> Adăugați noi”.

3. Introduceți titlul campaniei de crowdfunding și scrieți detalii în editorul de mesaje.

4. Derulați în jos și selectați tipul de produs ca „Crowdfunding”. În fila General, completați toate detaliile relevante, cum ar fi suma gajului, data de începere și de încheiere, obiectivul de finanțare, metoda de încheiere a campaniei etc.

5. Parcurgeți toate filele din panoul din stânga și completați detaliile pe care le considerați aplicabile campaniei dvs. Rețineți că utilizatorii gratuiți pot adăuga o singură recompensă pentru fiecare campanie.

wp-crowdfunding-plugin-setări-proiect

6. Chiar sub câmpul pentru tipul de produs, introduceți scurta descriere a campaniei. Această scurtă descriere apare chiar sub imaginea principală a produsului.

wp-crowdfunding-plugin-scurt-descriere

7. Dacă există recenzii sau actualizări ale campaniei, le puteți introduce în câmpurile „Recenzii” și „Stare actualizare campanie” care apar în partea de jos a paginii.

wp-crowdfunding-plugin-update-status

8. În cele din urmă, setați imaginea principală a produsului făcând clic pe linkul „Setați imaginea produsului” care apare sub secțiunea „Imaginea produsului” din bara laterală din dreapta.

9. După ce ați terminat totul, faceți clic pe butonul „Publicați”.

10. Asta este. Aveți prima campanie pregătită și gata de pornire.

wp-crowdfunding-plugin-final-project

Personalizați pluginul WP Crowdfunding

Pluginul WP Crowdfunding are o gamă largă de setări pentru a gestiona și modifica modul în care funcționează pluginul.

Pentru a accesa panoul de setări, faceți clic pe linkul „Crowdfunding” din panoul din stânga. În fila de setări generale puteți seta managerul de fonduri implicit, starea implicită a campaniei, activați și dezactivați diverse părți din formularele de pluginuri, puteți selecta rolul de utilizator al creatorului campaniei etc.

wp-crowdfunding-plugin-plugin-general-settings

Sub fila „WooCommerce” puteți selecta pagina implicită de înregistrare și înregistrare, dacă doriți să afișați campania de crowdfunding în magazinul dvs., să trimiteți setările pentru textul formularului, setările fiscale etc.

wp-crowdfunding-plugin-woocommerce-setări

Modificând opțiunile din fila „Stil”, puteți personaliza pagina campaniei de crowdfunding.

wp-crowdfunding-plugin-style-settings

Dacă doriți ca susținătorii campaniei și alți utilizatori să vă împărtășească campania în rețelele sociale, accesați fila „Rețele sociale” și bifați caseta de selectare de lângă „Activați distribuirea socială”. Acum, selectați toate site-urile de socializare pe care doriți să le adăugați și faceți clic pe butonul „Salvați modificările”.

wp-crowdfunding-plugin-social-share

După instalarea pluginului, luați-vă timp pentru a configura corect pluginul pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dvs.

Concluzie

Pluginul WP Crowdfunding pentru WordPress simplifică crearea propriului site de crowdfunding. Deși am folosit doar versiunea gratuită a pluginului, mi-a plăcut foarte mult cât de ușor este să creezi și să gestionezi proiecte de crowdfunding. Deși versiunea gratuită are caracteristici limitate, este suficient să creați o campanie de succes de crowdfunding.

Pentru funcții suplimentare, cum ar fi PayPal adaptiv, protecție împotriva spamului, portofel nativ, notificări prin e-mail etc., puteți achiziționa versiunea esențială sau de întreprindere la 49 USD sau respectiv 89 USD.

Așadar, încercați pluginul și vedeți cum funcționează pentru dvs.

Plugin WP Crowdfunding

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x