Crează cea mai impresionantă masă din Minecraft cu aceste sfaturi simple

Cum să faci o masă frumoasă în Minecraft
⏱️ 10 min read

Dacă jucați Minecraft și doriți să construiți o masă frumoasă, trebuie să urmați câțiva pași simpli pentru a crea o design atractiv și unic. În primul rând, trebuie să selectați materialele potrivite pentru masa dumneavoastră, cum ar fi lemnul, marmura sau piatra. Apoi, trebuie să decideți forma și dimensiunea mesei, în funcție de spațiul pe care doriți să îl folosiți. Adăugarea accesoriilor, cum ar fi lumânările sau florile, poate adăuga o notă de eleganță și stil la masa dumneavoastră. Asigurați-vă că design-ul mesei se potrivește în mediul Minecraft și armonizează cu întreaga casă sau zona în care se află. În cele din urmă, faceți ajustări fine pentru a face masa dumneavoastră perfectă!

Când iei în considerare o varietate de mobs, mâncare limitată și biomi Minecraft contrastante, jocul de supraviețuire într-un joc sandbox precum Minecraft nu este o sarcină ușoară. Datorită aprovizionării limitate și durabilității, trebuie să vă bugetați cu atenție uneltele și armele. Pentru a nu uita că fiecare mafie și fiecare bloc vă poate cere să utilizați echipamente diferite pentru a le învinge sau a le sparge. Dacă nu era pentru el cele mai bune poțiuni de minecraft și descântecele din joc, viața în Minecraft ar fi un coșmar. Concentrându-ne pe acestea din urmă, te vom ajuta să intri în lumea descântecelor în acest ghid. Și cel mai de bază lucru pe care ar trebui să-l știi este cum să faci o tabelă de vrăjitorie în Minecraft.

Crearea și utilizarea unei tabele de vrăjitorie în Minecraft (2022)

Vom trece peste rețeta de crafting pentru o masă fermecătoare, împreună cu modul în care puteți obține ingredientele necesare. Dar va fi o călătorie lungă. Tutorialul funcționează exact în același mod în edițiile Minecraft Java și Bedrock. L-am testat pe noua actualizare Minecraft 1.18 și funcționează fără probleme. Puteți folosi tabelul de mai jos pentru a sări între secțiuni după convenție.

De ce ai nevoie pentru a face o masă fermecătoare?

Pentru a crea o masă încântătoare în Minecraft, aveți nevoie de următoarele articole pentru rețetă:

  • Carte
  • 2 diamante
  • 4 blocuri de obsidian
  • Masa de crafting, pentru a le combina pe toate

Avem deja un ghid despre cum să faci o masă de artizanat în Minecraft. Îl poți folosi pentru a crea majoritatea obiectelor din joc, inclusiv o masă de vrăjitorie. Odată ce ați creat tabelul de crafting, puteți continua să găsiți diamante în Minecraft. Ghidul nostru legat vă va ajuta cu același lucru. Între timp, să ne dăm seama cum să obținem cele două articole rămase.

Cum să obțineți o carte în Minecraft

Dacă aveți noroc, puteți găsi cărți în cufere din orașe, epave și chiar cetăți. Dar rețeta lui de crafting este cu siguranță o cale mai ușoară pentru a ajunge la cărți. Să vedem cum.

1. În primul rând, trebuie să ucizi vaci, ciuperca, cai, măgarii, catârifie apeluri. Toți au șanse mari de a cădea. Piele. Alternativ, puteți ucide și iepuri pentru a colecta blana de iepure. Puteți combina 4 piei de iepure pentru a crea piele atunci când le așezați pe masa de lucru, astfel:

2. După piele, trebuie să colectați hârtie. Poate apărea în cuferele găsite în epave, cetăți și orașe. Dar dacă puteți, vă sugerăm să încercați să căutați trestia de zahăr, care este ușor de găsit lângă sursele de apă din lumea exterioară. Apoi puteți face hârtie prin plasare trei trestie de zahăr unul lângă altul în orice rând al zonei de crafting.

Cum să faci hârtie în Minecraft

3. În sfârșit, trebuie să combinați 3 hârtie și piele pentru a crea o carte. Pentru a face acest lucru, plasați hârtie pe toate celulele din primul rând al zonei de crafting. Apoi, așezați pielea în prima coloană a celui de-al doilea rând, chiar sub hârtiile existente. Această rețetă în Minecraft va avea ca rezultat crearea unei cărți. Ne este nevoie doar de o carte pentru a face o masă de descântece în Minecraft.

Pregatirea retetei pentru carte

Cum să obțineți blocuri de obsidian

Obținerea blocurilor de obsidian necesită o anumită pregătire. Așa că asigurați-vă că păstrați acest ingredient în partea de jos a listei în ceea ce privește prioritatea și colectați în prealabil restul ingredientelor. Ai nevoie de patru blocuri de obsidian pentru a face o masă încântătoare în Minecraft. Acestea fiind spuse, să începem.

1. Pentru a începe, trebuie pregăti o găleată. Va fi util pentru a crea blocuri de obsidian, așa cum veți vedea mai târziu. Pentru a crea un cub, trebuie să plasați 3 lingouri de fier în formă de V în zona de fabricare (afișată în captura de ecran de mai jos).

Rețetă cub în Minecraft

2. În continuare, trebuie să pregătiți un culegere de diamant. Este singurul instrument pe care îl puteți folosi pentru a extrage un bloc de obsidian în joc. Pentru a-l crea, trebuie să plasați 3 diamante în rândul de sus al unei zone de crafting, împreună cu 2 bastoane de lemn în celulele din mijloc ale celorlalte două rânduri. Puteți apoi să trageți târnacopul de diamant în inventarul dvs. Este necesar să obțineți unul dintre cele mai importante obiecte pentru a realiza o Tabelă de Enchantment în Minecraft.

Rețetă Minecraft Pickaxe Diamond

3. Acum, cu cubul și culegerea de diamant gata, trebuie să găsim o fântână de lavă și o fântână cu apă. Găsirea apei este mai ușoară, așa că puteți căuta mai întâi o piscină subterană sau supraterană cu lavă. Dacă te afli într-unul dintre biomurile fierbinți ale Minecraft, ca un deșert, este mult mai ușor să găsești lavă.

Piscine de lavă în Minecraft

4. În cele din urmă, folosește-ți găleata pentru a aduna lava și du-l la apă. Puteți face acest lucru cu mai multe cuburi pentru a economisi timp. Odată ajuns la sursa de apăaruncă lavă pe ea. Procedând astfel, veți crea un bloc de obsidian, pe care îl puteți extrage apoi cu târnacopul de diamant.

Cum să faci o masă frumoasă în Minecraft

Rețetă pentru a face o masă fermecată în Minecraft

Odată ce aveți toate ingredientele necesare, este ușor să faceți o masă încântătoare. Pentru a-l crea, trebuie mai întâi să plasați 3 blocuri de obsidian în cele 3 celule din partea de jos a zonei de crafting. Apoi, plasați un alt bloc de obsidian în celula din mijloc a rândului din mijloc. După aceea, plasați diamante pe fiecare parte a blocului de obsidian în rândul din mijloc.

În cele din urmă, plasați cartea în celula din mijloc a rândului de sus al mesei de crafting. Și ei bine, iată-l. Ați creat cu succes o masă bântuită în Minecraft.

Crearea unei rețete de masă încântătoare

Cum se folosește masa fermecătoare în minecraft

Odată ce tabelul Enchantment este gata, puteți face clic dreapta pe ea pentru a o activa. Poate sa puneți-vă uneltele și armele într-un slot și un lapis lazuli în celălalt slot. Dacă faceți acest lucru, veți debloca lista de descântece disponibile în Minecraft, pe care le puteți aplica în schimbul punctelor de experiență.

Folosește tabelul de descântece în Minecraft

Creează cu ușurință o masă bântuită în Minecraft

Cu rețeta de a face o masă încântătoare în Minecraft, ești gata să-ți îmbunătățești toate instrumentele și armele din joc. Vă rugăm să rețineți că aveți nevoie de lapis lazuli pentru ca acestea să funcționeze. Puteți folosi ghidul nostru de distribuție a mineralelor Minecraft 1.18 pentru a găsi acest mineral cu ușurință. O masă încântătoare este o modalitate excelentă de a vă actualiza întregul set de instrumente din joc. Dar dacă tot nu este suficient pentru tine, poți instala Forge în Minecraft pentru a instala cele mai bune moduri pentru joc. Revenind la tabelul de descântece, dacă cunoașteți oricare dintre cele mai bune descântece din joc, vă rugăm să ni le împărtășiți în comentariile de mai jos. Le vom testa și le vom împărtăși cititorilor noștri.

În concluzie, supraviețuirea în lumea Minecraft nu este o sarcină ușoară, iar utilizarea de descântece și poțiuni poate face viața mai ușoară. Pentru a face o masă de vrăjitorie în Minecraft, trebuie să obțineți cartea, blocuri de obsidian și diamante. Utilizarea mesei de vrăjitorie vă permite să îmbunătățiți uneltele și armele dvs. și să aplicați descântece în schimbul punctelor de experiență. Deși este posibil să găsiți cărți și blocuri de obsidian în joc, craftingul este o cale mai ușoară și sigură pentru a obține toate cele necesare pentru a face masa de vrăjitorie.
Încheiem și astăzi o postare din lumea tehnologiei, dar nu uitați că aceasta este doar începutul unei călătorii fascinante. De la ultimele noutăți din industria IT la cele mai noi gadgeturi, suntem aici pentru a vă ține la curent cu tot ce este legat de tehnologie. Până data viitoare, vă dorim să aveți o zi plină de conexiuni stabile și de viteze rapide de internet!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x