Cred că notificările sunt întârziate pe dispozitivul dvs. Android? Iată cum să o remediem

Cred că notificările sunt întârziate pe dispozitivul dvs. Android?  Iată cum să o remediem
⏱️ 3 min read

Android are un sistem excelent de notificare care vă notifică ori de câte ori există un mesaj nou sau o alertă de aplicație. Puteți vedea aceste notificări când trageți în jos bara de notificări din partea de sus a ecranului.

Cu toate acestea, pentru notificarea push (notificările trimise de la un server la distanță), există adesea o întârziere (câteva minute) între momentul în care se întâmplă evenimentul (cum ar fi un nou e-mail) și momentul în care primiți notificarea. Deci cine este vinovatul de aici care provoacă întârzierea? Ei bine, pentru a colecta notificări noi, dispozitivul dvs. trebuie să se conecteze la serverele Google și să preia notificări noi de acolo la un anumit interval. Acest interval este cel care determină întârzierea.

Deci, orice sosește între intervalul de timp specificat se întârzie. Dacă vă deranjează acest lucru, există o aplicație care vă permite să specificați manual timpul de preluare pentru notificările de pe dispozitiv, astfel încât să le primiți la timp.

Notă: Dispozitivul dvs. trebuie să fie înrădăcinat pentru ca aplicația să funcționeze. Puteți găsi mai multe informații despre înrădăcinarea dispozitivelor Android într-unul dintre ghidurile noastre aici, pe acest site.

Remedierea problemei de întârziere a notificării

Accesați magazinul Google Play și descărcați și instalați Fixator de notificări push aplicația de pe dispozitiv. Este o aplicație gratuită.

Odată ce aplicația a fost instalată, lansați-o din sertarul de aplicații de pe dispozitiv.

Când lansați aplicația pentru prima dată, aceasta ar trebui să vă ceară să furnizați permisiuni pentru superutilizatori. Atingeți butonul “Acordați” pentru a furniza permisiunile necesare și vă va permite să mergeți mai departe.

Pe primul ecran al aplicației, veți vedea o opțiune pe care scrie “Intervalul bătăilor inimii mobile”. Atingeți-l, deoarece vă va permite să specificați timpul de preluare pentru notificările dvs.

Specificați timpul de preluare pentru notificările dvs.

Acum ar trebui să vedeți mai multe intervale de timp predefinite din care să puteți selecta. Conform aplicației, 6 minute este timpul recomandat pe care ar trebui să-l selectați. Deci, atingeți-l și ar trebui să terminați.

6 minute este timpul recomandat.

Ceea ce ați făcut a fost să setați intervalul de timp pentru când utilizați conexiunea de date de pe dispozitiv. Pentru a specifica inatervalul pentru momentul în care sunteți conectat la o conexiune WiFi, atingeți opțiunea “Intervalul bătăilor inimii Wi-Fi” aflată pe ecranul principal al aplicației.

Specificați-l pentru când vă conectați la o conexiune WiFi.

Aplicația vă recomandă să o setați la 5 minute ca interval de timp pentru bătăile inimii WiFi. Atingeți-l și va fi selectat.

Setați 5 minute ca interval de timp pentru bătăile inimii WiFi.

După ce ați terminat configurarea ambelor opțiuni, apăsați pe opțiunea “Aplicați setări” pentru a aplica noile setări.

Aplicați noile setări.

Vă va spune fie să comutați conexiunea la rețea, fie să reporniți dispozitivul. Pentru a fi sigur, pur și simplu reporniți dispozitivul.

Reporniți dispozitivul.

Și ați terminat cu toții. Notificările dvs. push ar trebui să ajungă acum mai repede pe dispozitivul dvs. Android.

Concluzie

Lipsirea notificărilor pentru o sarcină cu adevărat importantă nu este un lucru bun. Soluția de mai sus ar trebui să vă ajute să remediați problema pentru a primi notificări imediat ce apare un eveniment.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x