Credeți că Apple poate fi considerat în continuare cel mai inovator?

Credeți că Apple poate fi considerat în continuare cel mai inovator?
⏱️ 3 min read

A fost o vreme când Apple era considerată cea mai inovatoare companie de tehnologie. Au dezvoltat iPod-ul, iPhone-ul, iPad-ul și cu siguranță erau pe rol. Și, deși au avut dispozitive noi de atunci, nu par să fi avut același impact.

In orice caz, Compania Fast a decis Apple este cea mai inovatoare companie din lume pentru 2018 și asta datorită AirPods, ARKit și iPhone X, când niciuna dintre acestea nu pare să fi luat lumea în pericol.

Am întrebat unii dintre scriitorii noștri: „Credeți că Apple poate fi considerat în continuare cel mai inovator?”

Opinia noastră

Miguel răspunsuri „Nu cu mult”. El îl vede pe Apple ca pe un lucru cert „Forța de luat în calcul” totuși nu simte că au făcut ceva real care a schimbat jocul în ultimii ani, constatând că momentul lor de vârf a fost cu fenomenul iPhone.

Fabio nu mai simte că Apple este cel mai inovator, observând că în timp ce erau la un moment dat, în ultima vreme „Nu au făcut prea multe pentru a fi descriși așa”.

Alex are probleme cu această întrebare. El consideră că Fast Company trebuie să creadă că a fi cel mai inovator mijloc „Lansarea produselor tehnologice de succes, care sunt exemple excelente ale tipurilor de produse existente.”

Nu simte că căștile wireless pot fi considerate un produs de modelare a categoriilor, așa că îi este greu să le vadă ca inovatoare. „Inovația sună ca și cum ai pune lumea pe cap, fără a face o capcană de șoareci ceva mai bună.”

Ryan spune chiar de pe liliac, „Dacă prin inovator înțelegeți să eliberați produse pe jumătate coapte pentru sume exorbitante de bani, atunci da, presupun că Apple este încă inovator.” El vede că atracția ecosistemului Apple este că funcționează, este ușor și intuitiv și asta „Reduce bariera la intrare”. El crede că vând recunoașterea mărcii acum mai mult decât orice altceva, deci nu există prea multe stimulente pentru a fi inovatori.

scriitori-opinie-inovatoare-apple-iphone

El vede iPhone X ca un exemplu al modului în care încă încearcă să își asume riscuri, dar notează că l-au lansat împreună cu iPhone 8, permițând clienților să aleagă. Se întreabă dacă vor reveni la ceva mai tradițional data viitoare, din cauza problemelor cu care s-a confruntat iPhone X, motivând „Acționarii vor aprecia marjele de profit mai mari față de inovația fulgerătoare în orice zi”.

Sunt un mare fan al Apple și asta este un fapt bine cunoscut. Din 1989, totul a fost Apple și nimic altceva pentru mine. Dar chiar și eu văd că nu sunt la fel de inovatoare ca odinioară și cred că inovația a murit într-un fel cu Steve Jobs. Se pare că fac o mulțime de recuperări chiar acum, scoțând dispozitive după ce o fac toți ceilalți, cum ar fi HomePod.

Opinia ta

Indiferent dacă ești sau nu fan Apple, ce părere ai despre asta? Crezi că Fast Company este pe drumul cel bun sau crezi că sunt departe de a numi Apple cea mai inovatoare? Dacă nu Apple, cine ar trebui să fie? Credeți că Apple poate fi considerat în continuare cel mai inovator? Spuneți-ne părerile dvs. adăugând un comentariu mai jos!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x