Credeți că cineva v-a blocat pe WhatsApp? Iată cum să confirmați

Credeți că cineva v-a blocat pe WhatsApp?  Iată cum să confirmați
⏱️ 4 min read

Ți-e rău să contactezi pe cineva pe WhatsApp? Te ignoră complet? Poate că v-au blocat și doar pierdeți timp trimitând mesaje care nici măcar nu sunt livrate. Datorită Politicii de confidențialitate a WhatsApp, nu vi se va spune niciodată dacă cineva v-a blocat. Va trebui să faceți anumite investigații pentru a afla adevărul (adevărul trist poate).

În această postare vă vom spune cinci semne care pot confirma dacă ați fost blocat. Deși ar putea exista și alte motive pentru răspunsul negativ la aceste semne, atunci când sunt puse împreună, ele confirmă că sunteți blocat. Să vedem dacă sunteți blocat sau nu.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Semnul # 1: Ultima dată văzută

Dacă ați observat, există o mică bară „Ultima văzut” sub numele unui utilizator WhatsApp care arată când a intrat ultima dată pe WhatsApp. Aceste informații nu sunt afișate utilizatorului blocat și, dacă nu găsiți această bară sub numele suspectului, este posibil să fi fost blocat. Cu toate acestea, aceste informații pot fi ascunse de toți de către utilizator, deci acest lucru nu confirmă faptul că sunteți blocat.

Semnul # 2: Verificați imaginea lor de profil

Dacă vedeți că fotografia lor de profil nu a fost actualizată pentru o vreme (de luni de zile), atunci ar putea însemna că v-au blocat. Persoanele blocate nu pot vedea noile modificări ale unui profil, deci dacă sunteți blocat nu veți vedea nicio modificare. Cu toate acestea, dacă sunt unul dintre acei slugi cărora nu le place mult să-și actualizeze profilul, atunci ar putea fi un motiv pentru care nu se modifică profilul lor.

Semnul # 3: Apelați-i

De asemenea, puteți apela direct persoana (în WhatsApp) și a vedea dacă ajunge. Utilizatorii nu primesc apeluri de la persoane blocate și, dacă nu primiți niciun răspuns, există șansa să vă blocheze. Pe de altă parte, există, de asemenea, șansa ca aceștia să nu fie conectați la internet și să nu poată primi niciunul dintre apeluri.

whats-app-call

Semnul # 4: confirmați că primesc mesajele dvs.

La fel ca apelurile, utilizatorii nu primesc mesaje instantanee de la utilizatori blocați. Dacă sunteți blocat, puteți confirma acest lucru bifând marca „Bifați” de lângă mesajele trimise. O singură verificare înseamnă că mesajul nu a fost livrat, o verificare dublă înseamnă că a fost livrată și o verificare dublă albastră înseamnă că au citit-o.

whats-app-double-tick

Dacă te-au blocat, mesajele tale nu le vor ajunge deloc, vei vedea doar o singură bifă gri lângă mesajele tale. Din nou, dacă sunt deconectate de la Internet, nu vă pot primi mesajele, deci nici acest lucru nu confirmă 100% că sunteți blocat.

Semn # 5: Adăugați-le la un grup

Dacă cineva v-a blocat, nu îi puteți adăuga la niciun grup. Nu este nevoie să-l testați pe un grup existent, doar creați un grup nou și adăugați suspectul la acesta. Dacă primiți o eroare care spune „Nu s-a putut adăuga o persoană de contact”, este posibil să vă fi blocat.

Confirmarea tuturor semnelor

Dacă primiți un răspuns negativ pentru toate semnele de mai sus, atunci cel mai probabil v-au blocat. Dacă totuși doriți să primiți o confirmare de 100%, atunci puteți împrumuta un telefon de la un alt utilizator WhatsApp și puteți adăuga numărul suspectului în acesta. După aceea, vedeți toate semnele menționate mai sus de pe dispozitivul lor. Dacă primiți un răspuns pozitiv pentru oricare dintre semne, atunci, din păcate, sunteți blocat. În caz contrar, stați acolo și ar trebui să vă contacteze în curând.

Concluzie

Puteți utiliza semnele menționate mai sus pentru a confirma dacă cineva v-a blocat. Dacă v-au blocat, trebuie să fi făcut acest lucru dintr-un motiv bun, deoarece utilizatorii nu îi blochează pe alți utilizatori pentru distracție. Deci, cel mai bine este să nu mai încercați să mergeți mai departe sau poate să le blocați înapoi dacă răzbunarea vă satisface (probabil că nu vor afla totuși). Spuneți-ne în comentarii dacă informațiile de mai sus v-au ajutat să aflați dacă sunteți blocat sau nu.

Credit de imagine: mesaje spion-whatsapp

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x