Credeți că există încă o piață pentru smartphone-urile cu ecrane mai mici?

Credeți că există încă o piață pentru smartphone-urile cu ecrane mai mici?

Una dintre marile dezbateri în rândul utilizatorilor de smartphone-uri, după dezbaterea Android vs. iPhone, este argumentul asupra dimensiunii ecranului. Unii utilizatori preferă ecranele mai mari, în timp ce alții s-au mulțumit cu ecrane mai mici. Acum că Apple și-a eliminat modelele de ecrane mai mici doar pentru a le aduce înapoi în martie, credeți că există încă o piață pentru smartphone-urile cu ecrane mai mici?

Un ecran mai mare a fost adesea o semnătură a versiunilor mai recente ale celor mai populare smartphone-uri Android. De primele 5 telefoane Android listate pentru 2016, dimensiunea ecranului LG V10 este de 5,7 ″, LG G4 5,5 ″, Samsung Galaxy Note 5 5,7 ″, Samsung Galaxy S7 5.1 ″ și Samsung Galaxy S7 Edge 5.1 ″.

Unii oameni s-au plâns că ecranele iPhone-ului sunt prea mici, iar Apple părea că încearcă să concureze când și-au abandonat telefoanele de dimensiuni mai mici și au adoptat ecrane mai mari pentru iPhone 6, 6 Plus, 6S și 6S Plus. IPhone 6S are 4.7 ″ și 6S Plus 5.5 ″.

Dar acum s-au întors și au reintrodus un smartphone cu ecran mai mic, cu iPhone SE recent anunțat, care are o dimensiune a ecranului de 4 ″.

Poate că acest lucru îi oferă Apple cele mai bune din ambele lumi pentru a avea aceste trei dimensiuni diferite de ecrane pe smartphone-urile lor. Dar merită să mai introduci ecrane mici?

Credeți că există încă o piață pentru smartphone-urile cu ecrane mai mici?

Credit de imagine: PR Apple

Scroll to Top