Credeți că Linux este mai sigur decât alte sisteme de operare?

Credeți că Linux este mai sigur decât alte sisteme de operare?
⏱️ 1 min read

Există o școală veche de gândire care spune că Linux este mai sigur decât alte sisteme de operare. Acest subiect a fost intens dezbătut de-a lungul anilor. Care este parerea ta? Credeți că Linux este mai sigur decât alte sisteme de operare?

Unii consideră că securitatea Linux este un mit și nu cred că este mai sigură decât Windows sau Mac OS X. Alții le place să creadă că este foarte sigură. Există atât de multe opinii acolo încât este dificil să ajungi la fundul acestei probleme și să ajungi la adevăr.

Cei care consideră că Linux nu este mai sigur decât alte sisteme de operare indică lipsa de popularitate a acestuia. Similar cu Mac OS X, deoarece există mai puține sisteme Linux în funcțiune decât Windows, cei care doresc să facă lucruri dăunătoare sistemelor de operare nu vizează Linux. Vor să aibă mai mult explozie, ca să spunem așa, deci sunt mai predispuși să vizeze sistemele Windows pentru a obține mai multe victime.

Tu ce crezi? Folosiți Linux, deoarece credeți că informațiile dvs. sunt mai sigure pe acest sistem decât pe altele? Sau credeți că nu este mai sigur decât orice alt sistem de operare disponibil?

Credeți că Linux este mai sigur decât alte sisteme de operare?

Credit de imagine: Tux powa !!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x