Crezi că AI va deveni mainstream în 2018?

Crezi că AI va deveni mainstream în 2018?
⏱️ 4 min read

Aștepți cu nerăbdare ziua în care poți face ca computerele să-ți îndeplinească multe din sarcinile lor minore? Crezi că ziua aceea va fi în curând? Sau mai crezi că întregul stil de viață „Jetsons” este destul de departe? Ne-am întrebat scriitorii: „Crezi că inteligența artificială va deveni mainstream în 2018?”

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Opinia noastră

Phil subliniază dacă te uiți la ce s-a întâmplat pe piață cu asistenți personali operați prin voce, el crede că este pe punctul de a intra în mainstream. „Alexa (și prietenii ei de la Google și Apple) este mult mai inteligent decât o jucărie, dar încă nu este chiar un instrument” dar ea ajunge acolo. Uitându-se la modul în care am trecut de la a nu avea așa ceva la a avea atât de mult într-un timp atât de scurt, crede el „Vom vedea o gamă uimitoare de instrumente de IA mult mai evidente și mai puternice în casă în anul următor.”

Dacă vorbim despre asistenți digitali inteligenți, Alex cifrele avansurilor sunt inevitabile, totuși el crede că Google Home și Alexa sunt deja destul de obișnuiți și într-un număr surprinzător de mare de case. El speră că Apple va lucra mai mult la extinderea funcționalității Siri în noul Home Pod, „Conducând Google și Amazon să continue să-și îmbunătățească produsele de asistent digital.” Dar AI, care este implicat în mașinile care conduc singuri, crede el, este încă departe.

Kenneth crede „AI a intrat în epoca sa de aur și face pași mari ca niciodată.” El indică lumea roboților și a chatbot-urilor bazate pe AI, crezând că este „Nu după colț – este chiar aici”, și o realitate de zi cu zi în multe industrii. De la finanțe și servicii pentru clienți la asistență medicală și producție, toți au intrat în lumea AI și se îndreaptă acum către aplicațiile Android și iOS, făcând smartphone-urile mai inteligente.

Ada nu crede că vom vedea roboți peste tot în 2018, așa că, dacă aceasta este definiția „AI”, ea nu crede că va fi mainstream timp de un deceniu sau cam așa ceva. Vom vedea din ce în ce mai mult AI, dar nu cu un salt atât de mare în 2018.

Fabio crede 2018 „Va fi doar un an în care AI va primi totuși o reglare fină” dar nu crede că se va întâmpla ceva cu adevărat imens.

În ceea ce privește AI, Miguel nu prevede nimic care să schimbe jocul, „Dar cercetarea va ajuta la împingerea de noi produse pe piață și va îmbunătăți capacitatea software-ului de a recunoaște lucruri precum vorbirea și expresiile noastre”. La fel ca Kenneth, el crede că dispozitivele noastre vor deveni mai inteligente. De asemenea, el crede că vom vedea „Mai multă muncă back-end, cum ar fi o mai bună analiză a datelor mari, care va duce la recomandări mai inteligente pentru utilizatori.” Totuși, nu va afecta oamenii direct.

Ryan este îndoielnic că vom vedea orice aplicație practică pentru IA în viața de zi cu zi a unei persoane obișnuite. „Chiar dacă ar exista modalități utile de implementare, AI ar trebui să fie integrată treptat în viața noastră în timp”, pentru ca oamenii să știe cum să-l folosească la fel de bine ca să nu fie “speriat” prin ea.

Trebuie să recunosc că unul dintre desenele mele animate preferate când eram mare a fost „The Jetsons”, așa că am așteptat cu nerăbdare o lume AI în casă. Acel desen animat m-a fascinat întotdeauna. Cu toate acestea, nu cred că suntem încă acolo în multe domenii, dar cred că am depășit unele dintre aceste idei în multe feluri. Știu că este o prostie, dar acesta este barometrul meu. Când pot programa o mașină pentru a face o cină completă în câteva minute, voi ști că am ajuns.

Opinia ta

Inteligența artificială vă atinge deja viața până acolo unde credeți că ar putea deveni mainstream anul acesta? Sau crezi că mai are o cale de parcurs și că nu se va întâmpla în 2018? Crezi că inteligența artificială va deveni mainstream în 2018? Alăturați-vă conversației noastre de mai jos în secțiunea de comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x