Cu iOS 12, locația iPhone-ului dvs. poate fi partajată automat cu 911

Cu iOS 12, locația iPhone-ului dvs. poate fi partajată automat cu 911
⏱️ 4 min read

Imaginați-vă că sunteți la volan, dar nu sunteți sigur exact unde vă aflați și suferiți un tip de urgență. Sunați la 911, dar nu puteți spune operatorului unde vă aflați, astfel încât să vă poată găsi. Puteți pierde timp prețios încercând să aflați unde vă aflați, astfel încât ajutorul să vă poată găsi. Dar odată ce actualizați la iOS 12, locația iPhone-ului dvs. poate fi partajată automat cu centrele 911.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Situatia

Aceasta este de fapt o situație reală care i s-a întâmplat unui vecin de-al meu. Se întorcea de la înmormântarea soțului ei și avea probleme cu mașina în timp ce se afla pe autostradă. Atenție, a fost ianuarie în Chicago, deci condițiile meteorologice nu au fost grozave.

Noua văduvă a făcut ceea ce toată lumea este învățată să facă: a sunat la 911. Au întrebat-o unde este, dar habar nu avea unde se afla exact pe autostradă. Știa ce repere tocmai trecuse, dar asta nu era suficient de bun pentru a o ajuta să o găsească. Au vrut ca ea să meargă până la un kilometru pe autostradă pentru a-i indica locația. Ar fi fost o distanță mare pentru ea și pur și simplu nu era posibil. Din nou, este în mijlocul iernii și ea se întorcea de la înmormântarea soțului ei.

Vecina mea s-a certat cu 911, spunând că crede că au o modalitate de a o găsi cu un tip de serviciu de urmărire a locației, dar ei i-au spus că nu au așa ceva. A rămas să încerce să-și conducă vehiculul de pe autostradă pentru a căuta ajutor. În cele din urmă, după ce s-a oprit la un hotel, a reușit să scoată un remorcher care să o ajute.

Dar nu ar trebui să fie așa. Cu tehnologia care ne este disponibilă cu urmărirea locației, ajutorul ar trebui să ne poată găsi dacă avem nevoie. Apple se asigură că vor putea.

Apple to the Rescue

Apple a anunțat săptămâna aceasta că iOS 12 va include o nouă caracteristică care vă va partaja automat locația cu primii respondenți după ce formați telefonul 911 din SUA cu iPhone-ul dvs. Încearcă să rezolve chiar problema care s-a întâmplat cu vecinul meu.

O infrastructură depășită face dificilă găsirea locației dvs. cu precizie și rapiditate, totuși se estimează că 80% din apelurile către 911 provin de la telefoane mobile.

Se pare că ceva la care Apple a lucrat de ceva vreme. Acum trei ani, compania a început cu Hybridized Emergency Location (HELO). Acest serviciu estimează locația unei persoane cu GPS și puncte de acces Wi-Fi.

În recentul lor anunț, ei au spus că adaugă acum conducta de date RapidSOS bazată pe protocolul de internet. Aceasta va împărtăși datele de locație obținute cu HELO către centrele 911, permițându-le să vă găsească mai rapid.

știri-ios-12-locație-911-iphone

FCC sare și în acest sens. Vor începe să solicite companiilor de telefonie mobilă să localizeze apelanții cel puțin optzeci la sută din timp pe o rază de 50 de metri și vor ca acest lucru să fie în vigoare până în 2021. Serviciile de localizare Apple au depășit deja această marcă și acum vor putea obține datele respective către 911 centre.

Comunitățile se bazează pe 911 centre în caz de urgență și credem că ar trebui să aibă la dispoziție cea mai bună tehnologie disponibilă,”A citit o declarație a lui Tim Cook. „Când fiecare moment contează, aceste instrumente îi vor ajuta pe cei care primesc răspunsuri să ajungă la clienții noștri atunci când au cea mai mare nevoie de asistență.

Siguranță înainte

Desigur, iOS 12 nu este încă disponibil decât dacă sunteți dezvoltator. Cu toate acestea, se așteaptă să fie disponibil pentru toți utilizatorii în septembrie, iar datele publice ar trebui să fie disponibile chiar mai devreme.

Ce părere aveți despre această tehnologie? Ești surprins că operatorii 911 nu au deja o metodă de acces la locația ta? Ai fost vreodată într-o poziție în care ai nevoie de ajutor, dar nu ți-ai cunoscut locația? Adăugați gândurile și poveștile dvs. la secțiunea de comentarii de mai jos.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x