Cum ar putea fi luminile tale de Crăciun uciderea semnalului WiFi

Cum ar putea fi luminile tale de Crăciun uciderea semnalului WiFi

În fiecare an, auzim experții care îi avertizează pe toți cât de atenți ar trebui să fie cu luminile de Crăciun, deoarece ar putea provoca un scurtcircuit. Dar nu îi auziți reamintind tuturor cum luminile lor de Crăciun le ucid semnalul WiFi.

Așa este, acele lumini sclipitoare frumoase păstrează un secret întunecat care vă afectează conexiunea la internet. Secretul este că își dau propriile valuri care nu lasă conexiunea Wi-Fi să funcționeze la maximum. Probabil că aveți deja suficiente probleme cu furnizorul dvs. de internet în restul anului, iar ultimul lucru de care aveți nevoie este ca luminile de Crăciun să vă afecteze și conexiunea.

Cum să obțineți un Singal mai bun

Pentru a profita la maximum de semnalul WiFi, poate doriți să vă mențineți routerul departe de luminile de Crăciun, de dispozitivele electronice și poate chiar să utilizați cablul Ethernet. Puneți routerul într-o zonă izolată, departe de dispozitivele dvs. de zi cu zi, astfel încât undele monitorului pentru bebeluși să nu vă împiedice să transmiteți cel mai recent episod The Big Bang Theory.

Semnalul WiFi poate fi, de asemenea, afectat de dispozitive precum cuptorul cu microunde și orice alte dispozitive care sunt utilizate în acest moment. Dacă trebuie să vă conectați la internet, cel mai bine ar fi să o faceți atunci când alți membri ai familiei dvs. nu folosesc prea multe dintre aceste dispozitive.

Dacă doriți să testați singur acest lucru, puteți plasa routerul chiar lângă lumini și vă puteți măsura Wi-Fi folosind o aplicație precum Analizor WiFi (pentru Android). După aceea, repetați ceea ce ați făcut, dar cu routerul departe de lumina dvs. sau de orice dispozitiv electronic care este utilizat. S-ar putea să nu observați o diferență abisală, dar vor exista unele diferențe.

Ce nu vrei să faci

WiFi_Christmas_Lights_No

Dacă vă decorați copacul cu o cantitate decentă de lumini, este posibil ca semnalul WiFi să nu fie afectat prea mult, dar cu cât adăugați mai multe lumini, cu atât va fi mai mare interferența. Așadar, transformarea arborelui în noul soare nu ar fi o idee atât de grozavă, cel puțin pentru conexiunea la internet. Luminile de Crăciun sunt de obicei neecranate și de aceea luminile vă pot afecta semnalul.

De asemenea, vă recomandăm să evitați să aveți prea multe dispozitive aprinse (în afară de luminile dvs.), deoarece semnalul WiFi poate dispărea complet dacă se împiedică prea multe semnale. Întrucât Wifi-ul și dispozitivele precum smartphone-ul dvs. funcționează într-un anumit interval al spectrului electromagnetic, este ușor ca semnalele lor să se amestece. Luminile de Crăciun nu vă afectează direct WiFi-ul, dar afectează semnalele de radiofrecvență generate de fluxul de electricitate.

WiFi_Christmas_Lights_Phone

De asemenea, trebuie să rețineți că cât de groși sunt pereții casei dvs. afectează și semnalul WiFi dacă aveți routerul în altă cameră. De asemenea, dacă există un alt semnal WiFi care este prea aproape de al tău, acesta îți poate afecta și semnalul. Dacă adăugați acest lucru la luminile de Crăciun, s-ar putea să vă întrebați cum puteți verifica în continuare profilul dvs. Instagram.

Luminile de Crăciun intermitente sunt, de asemenea, responsabile, deoarece perturbă sucul electric furnizat routerului. Este posibil ca interferențele pe care le puteți experimenta să nu vă împiedice să navigați pe web, dar există șanse mari ca software-ul de comunicații vocale pe care îl utilizați să aibă probleme.

Concluzie

Nu vreau să îți distrug distracția de vacanță cu aceste informații, dar măcar știi că, dacă ai experimenta o scufundare în semnalul WiFi, știi cine ar putea fi responsabil. Dacă ți-a plăcut informația, nu uita să-i dai o parte și anunță-mă câte lumini intenționezi să pui anul acesta în comentarii.

Scroll to Top