Codificarea pentru binele social este o mișcare binevenită. Și transpune progresele în tehnologie în progrese sociale pentru oamenii de pretutindeni.

„Tehnologia vă permite să vedeți problemele în moduri pe care eu și prietenii mei nu le-am putut niciodată și vă împuternicește să ajutați în moduri în care nu am putut niciodată. Puteți începe să combateți inechitatea mai devreme, indiferent dacă este în propria comunitate sau într-o țară aflată la jumătatea lumii. ” – Bill Gates, Scrisoare către clasa din 2017

Organizații precum Routech se află pe vârful acestei mișcări. Comunitatea reunește dezvoltatori de software aspiranți pentru a construi proiecte open source. Contribuțiile lor de codificare la proiecte ajută organizațiile nonprofit să își îndeplinească misiunile mai eficient.

În fiecare zi, programatorii din întreaga lume aduc contribuții semnificative la rezolvarea problemelor sociale și la sprijinirea organizațiilor nonprofit, a drepturilor omului, a alfabetizării globale, a mediului, a educatorilor sau a persoanelor care au nevoie.

Vorbeste!

Pentru a ajuta aducerea tehnologilor împreună cu organizațiile sociale care se luptă cu provocări dificile, A Cloud Guru a lansat Alexa „Vorbește!” Provocare.

Premisa „Vorbește!” este simplu – învățați să codați o abilitate Alexa, să influențați binele mai mare și să inspirați schimbarea.

Cum codul dvs poate fi vocea binelui social in casele
Publicați o abilitate până pe 18 august și introduceți Alexa „Speak Up!” Provocare

Fii vocea binelui social

Provocarea este inspirată de Cameron Gallagher, fiica prietenului meu apropiat. Visul lui Cameron a fost să creeze o cursă de 5k în comunitatea noastră pentru a crește gradul de conștientizare pentru depresia adolescenților.

Ea a planificat ca cursa sa să fie numită SpeakUp5k pentru a anunța alți adolescenți ca ea că este în regulă vorbeste despre bătăliile lor personale.

1611451506 778 Cum codul dvs poate fi vocea binelui social in casele
Visul Cameron a fost să creeze o cursă de 5k în comunitatea ei pentru a crește gradul de conștientizare a depresiei adolescente

Înainte ca SpeakUp5k să se poată lansa, Cameron, în vârstă de șaisprezece ani, a decedat brusc dintr-o afecțiune cardiacă nediagnosticată, după ce a trecut linia de sosire a unui semimaraton.

În ultima sa cursă, s-a uitat la prieten după ce s-a luptat cu crampele și a spus „Să terminăm asta.Fundația CKG duce acest mesaj înainte în onoarea ei – la fel și această provocare.

De ce Alexa?

Baza de utilizatori a dispozitivelor asistate de voce este deja foarte mare – și crește rapid. Mai mult decât 35 de milioane de americani va folosi un difuzor cu voce activă cel puțin o dată pe lună în 2017. Cu peste 70% din cota de piață din SUA, Amazon domină în prezent piața difuzoarelor cu voce activă.

1611451507 397 Cum codul dvs poate fi vocea binelui social in casele
Persoanele de orice vârstă care utilizează un difuzor cu voce. Sursa: eMarketer, aprilie 2017

Până la sfârșitul anului 2020, Gartner’s așteaptă acest lucru 75% din gospodăriile SUA va avea un difuzor inteligent activat pentru voce. În acest moment, se estimează că baza de instalare a dispozitivelor Alexa 128 de milioane de utilizatori.

Cu o bază de utilizatori masivă și o aplicație simplă Trusa de abilități Alexa (ASK) pentru programatori, Amazon Echo oferă dezvoltatorilor de software o platformă puternică pentru amplificarea mesajului dvs. de bine social în casele a milioane de utilizatori din întreaga lume.

Să începem – Hello Word

Proiectarea, dezvoltarea și publicarea unei abilități Alexa este într-adevăr foarte ușoară – o abilitate de bază poate fi finalizată într-o oră.

  1. Un Cloud Guru oferă un curs Alexa gratuit care vă va ajuta să parcurgeți întregul proces de dezvoltare – de la crearea unui cont prin publicarea abilităților.
  2. Explorează Amazon Depozit de șabloane Alexa Github pentru ghiduri simple care explică elementele de bază și conceptele de dezvoltare a abilităților.
  3. Nu aveți un ecou? Nici o problema. EchoSim.io este o interfață bazată pe browser care permite dezvoltatorilor să-și testeze abilitățile de dezvoltare.

Ai nevoie de puțină inspirație … spune doar „Alexa, inspiră-mă!”

Cum să măsurați succesul codului dvs.?

Pentru orice produs aflat în stadiile incipiente de dezvoltare, este important să mențineți concentrarea alegând o singură valoare pentru a măsura progresul. Lean Startup mișcarea susține că pornirea utilizează One Metric That Matters (OMTM) pentru a urmări impactul clienților.

Scopul OMTM este de a urmări că modificările aduse produsului au un impact măsurabil asupra comportamentului clienților dvs.

Pentru programatorii care participă la „Vorbește!” provocare, OMTM este numărul de vieți ale clienților atinse de sesiunile tale de bine social. După ce ați publicat o abilitate Alexa, consola dezvoltatorului Amazon oferă o interfață simplă pentru urmărirea acestei valori.

1611451507 179 Cum codul dvs poate fi vocea binelui social in casele
Metrici din abilitatea Alexa a Harry Potter a fiicei mele celei mai mici – Ceremonia de sortare a lui Potterhead

Cu milioane de gospodării care ascultă, fiecare invocare a abilităților tale oferă potențialul de a inspira, de a crea conștientizare și de a promova binele social la scară masivă.

Și acum asta Amazon oferă stimulente dezvoltatorilor de abilități de joc de top, crearea unei abilități Alexa distractive și antrenante pentru binele social ar putea duce, de asemenea, la recompense financiare pentru a contribui la cauza dvs. Cel puțin, abilitatea publicată vă va aduce câștiguri gratuit swag Alexa!

„Trebuie să fii schimbarea pe care dorești să o vezi în lume.” – Mahatma Gandhi

Luați în considerare participarea la Alexa Speak Up! Provocare – învățați să codați o abilitate Alexa, să influențați binele mai mare și să inspirați schimbarea.

„Să terminăm asta!”

Mulțumesc pentru lectură! Dacă vă place ceea ce citiți, țineți apăsat butonul buton clap de mai jos pentru ca alții să găsească acest lucru. Poti urmărește-mă pe Twitter.