Cum deblocați Bootloader pe orice dispozitive Xiaomi

⏱️ 11 min read

Deblocați Bootloader pe dispozitive Xiaomi: Dacă doriți să instalați orice software modificat pe dispozitivul dvs. Xiaomi, nu va fi o cerință nouă să deblocați bootloaderul dispozitivului dvs. Xiaomi. Sistemul de operare MiUi este un sistem de operare cu adevărat celebru și folosit, de asemenea, ca ROM personalizat de către dezvoltatori. Deblocarea încărcătorului de boot este primul pas în intermitent de recuperare personalizată și instalarea ROM.

Bootloader este codul care se execută atunci când dispozitivul pornește. Acesta alimentează sistemul de operare pentru rularea inițială. Prin urmare, dacă doriți să vă modificați dispozitivul dincolo de personalizarea implicită furnizată de producător, puteți face acest lucru deblocând bootloader-ul de pe smartphone-ul Xiaomi.

În acest articol, am menționat modul oficial prin care puteți efectua pașii de deblocare a încărcătorului de încărcare Xiaomi. Continuați să citiți mai departe pentru mai multe.

Ce se înțelege prin deblocarea Bootloader-ului telefonului Xiaomi?

Deblocarea Bootloader-ului în cuvinte simple înseamnă acces la root. Acum, pentru cei care nu sunt familiarizați cu ceea ce este „rădăcină”, este o stare a dispozitivului dvs. câștigată prin deblocarea bootloaderului împreună cu alți pași efectuați, care vă vor oferi acces complet la dispozitiv. Aceasta înseamnă că obțineți drepturile administratorului și, prin urmare, vă acordați autoritatea completă a dispozitivului dvs.

Deblocând încărcătoarele de încărcare, puteți efectua modificări pe dispozitivul dvs. Android. Deblocarea Bootloader-ului este un proces prin care puteți flash ROM-uri personalizate, instalați recuperări personalizate sau puteți acorda acces root.

Deci, acum, când știți ce este deblocarea încărcătorului de încărcare, să vedem cum funcționează deblocarea încărcătorului de încărcare. Dar, înainte de a intra efectiv în procedură, permiteți-mi să vă duc mai întâi prin Disclaimer cu un sfat, precum și cerințele și, dacă sunteți încă hotărât să continuați ceea ce sunteți aici, urmați condiția prealabilă.

Declinare de responsabilitate Procesul de deblocare Xiaomi Bootloader este aplicabil numai pentru telefoanele Xiaomi. Același lucru este o metodă destul de riscantă de urmat și pentru orice fel de pierdere sau deteriorare a dispozitivului dvs. cauzată de această metodă, www.androidjungles.com nu va fi responsabil. De asemenea, nu că această procedură ar putea pierde garanția dispozitivului dvs.

Cum se deblochează Bootloader pe dispozitive Xiaomi

Pentru deblocarea încărcătorului de boot în dispozitivul dvs. Xiaomi, va trebui să efectuați cu atenție pașii de mai jos. Deoarece această metodă este una oficială, este posibil să vă ia ceva timp, dar va merita ceea ce veți experimenta mai târziu.

Cerinte obligatorii de inceput:

 • Faceți o copie de rezervă a dispozitivului pentru a vă asigura siguranța datelor.
 • Activați depanarea USB pe telefonul dvs. Xiaomi.
 • Asigurați-vă că vă aflați pe ROM-ul oficial MIUI pentru procesul de deblocare.
 • Nu uitați să instalați driverele USB Xiaomi pe computer.

Acest proces de deblocare a încărcătorilor de boot este în realitate un proces în 2 pași.

Descarca

Descărcați instrumentul de deblocare Mi Flash

1. Cerere de deblocare a permisiunilor

În acest prim pas al procesului în doi pași pentru deblocarea încărcătorilor de încărcare,

Pasul 1. Pentru început, accesați adresa URL pentru a solicita permisiunea de deblocare. Puteți merge la Pagina de solicitare a deblocării. Acolo va trebui să faceți clic pe Deblocați acum opțiune.

Pasul 2. Mai departe, va trebui să Conectați-vă la contul dvs. Mi. Dacă nu aveți una, va trebui să o creați acum pentru a trece la pasul următor.

Pasul 3. După ce v-ați conectat, completați formularul cu motivele adecvate pentru deblocarea dispozitivului. Iată câteva dintre motivele asigurate pe care le puteți folosi:

 • Telefonul meu Xiaomi repornește continuu.
 • Dispozitivul meu este blocat la sigla.
 • Orice alt motiv conform convenției dumneavoastră.

În forma pe care au furnizat-o,

 1. Introduceți Nume.
 2. Alegeti Țară.
 3. Introduceți număr de telefon mobil.
 4. Scrie motiv pe care doriți să îl dați pentru deblocarea bootloader-ului. Asigurați-vă că nu îl copiați-lipiți din altă parte.
 5. Umple cod capita.
 6. Acceptați responsabilitate.
 7. La final, apăsați Aplica acum buton.

Pasul 4. Acum va trebui să finalizați verificarea mobilă. În acest scop, tot ce trebuie să faceți este introduceți codul de confirmare ai primit pe numărul tău de mobil și apăsați pe următorul. În cazul în care nu ați primit încă niciun cod de confirmare, puteți apăsa pe cel disponibil Retrimiteți buton.

Pasul 5. După ce ați terminat verificarea mobilă, veți vedea o pagină care arată aplicația a fost trimisă cu succes. Tot ce trebuie să faceți acum este să așteptați.

După ce ați terminat acest lucru, va trebui să așteptați câteva zile după care veți primi o notificare de aprobare pe telefonul dvs. mobil printr-un mesaj text. Acum, acest lucru poate dura chiar și zece sau unsprezece zile în unele cazuri, dar tot ce puteți face este să aveți răbdare până atunci. Odată ce ați primit mesajul text, puteți începe al doilea pas către deblocarea Bootloader-ului dat mai jos-

2. Proces de deblocare bootloader cu Mi Flash Unlock Tool

Înainte de a începe procesul, și aici va trebui să efectuați câteva cerințe prealabile:

 • Descărcați instrumentul de deblocare Mi Flash.
 • Faceți o copie de rezervă a datelor pentru a evita orice pierdere.
 • Instalați drivere USB adecvate ale telefonului dvs. Xiaomi.
 • Activați depanarea USB.
 • Conectați-vă la contul dvs. Mi.

Acum, după ce am îndeplinit aceste cerințe prealabile, să vedem pașii de urmat în a doua fază.

Pasul 1. Descărcați instrumentul de deblocare Mi Flash pe calculatorul tau.

Pasul 2. Activați depanarea USB dacă nu ai făcut-o încă. În acest scop, puteți-

Accesați setări> Despre telefon, apăsați pe versiunea MIUI de 7-8 ori.

Accesați setările> Mai multe setări> Opțiuni dezvoltator> Activați depanarea USB de acolo. De asemenea, activați deblocarea OEM din aceste setări.

Pasul 3. Apoi Extrageți instrumentul de deblocare Mi Flash pe care l-ați descărcat în primul pas pe computer și după extragere, rulați acest fișier.

Pasul 4. După deschidere, pe ecran va apărea un mesaj care va cere Acceptați responsabilitatea. Faceți clic pe opțiunea de acord pentru proceduri suplimentare.

Pasul 5. Apoi, vi se va cere conectați-vă la Mi Accouncu acest instrument. Conectați-vă cu același cont pe care l-ați utilizat pentru cererea de deblocare și v-ați conectat la dispozitivul curent pe care doriți să îl deblocați.

Pasul 4. După conectarea cu succes, va arăta că dispozitivul dvs. nu este conectat. Apoi, va trebui să vă conectați dispozitivul Xiaomi pentru a urma pași suplimentari.

Pasul 5. Conectați dispozitivul cu USB la computer în modul Fastboot. Pentru a porni dispozitivul în modul fastboot, va trebui opriți-vă dispozitivul dvs. și utilizați Pornire + Buton de reducere a volumului pentru a porni în modul fastboot.

Pasul 6. Acum, apăsați pe Buton de deblocare în Instrumentul de deblocare Mi Flash. În curând, va fi demarat procesul de deblocare a încărcătorului de încărcare. Acest lucru va dura cel mult două-trei minute pentru a finaliza procesul de deblocare a dispozitivului. În cel mai scurt timp, veți vedea un mesaj de succes care apare pe aplicație după ce ați deblocat dispozitivul.

Odată ce procesul de deblocare a încărcătorului de boot a fost finalizat cu succes, apăsați tasta Reporniți butonul pentru reporniți dispozitivul Xiaomi. Acum, având bootloader-ul deblocat, puteți acum să vă rădăcinați cu ușurință dispozitivul, să instalați ROM-uri personalizate de recuperare, Flash Custom sau Fastboot ROM-uri și multe altele!

Avantajele deblocării Bootloader-ului pe dispozitivul Xiaomi

 • Vi se va permite să blocați ROM-uri personalizate pentru dispozitivul dvs. Xiaomi, împreună cu efectuarea de recuperări personalizate și, de asemenea, acordarea accesului root.
 • Actualizările OTA normale nu vor fi afectate.
 • Chiar și după deblocarea Bootloader, puteți bloca recuperări personalizate precum TWRP sau CWM Recovery și le puteți accesa.

Dezavantaje ale deblocării bootloaderelor pe dispozitivele Xiaomi

 • Când deblocați bootloader-ul pe un dispozitiv Xiaomi, veți pierde accesul la stocul Mi Recovery.
 • Modul de recuperare se va actualiza prin recuperare va avea nevoie de Mi PC Suite.
 • Așa cum am menționat anterior în clauza de declinare a responsabilității, deblocarea încărcătorului de boot poate anula garanția dispozitivului dvs.
 • Dacă nu aveți nicio idee despre ce sunt ROM-urile personalizate, recuperările și rădăcina, ar fi destul de riscant să deblocați încărcătorul de încărcare și s-ar putea să ajungeți la blocarea dispozitivului dvs. Xiaomi.
 • Așa cum s-a spus în funcțiile Unlocking Bootloaders, nu toate funcțiile ar funcționa bine.
 • Este posibil să vă confruntați cu un fel de pierdere de date după ce ați deblocat bootloader-ul pe Xiaomi.

Cum să relocați încărcătorul de încărcare după deblocare?

După deblocare, dacă doriți, puteți debloca și telefonul Mi numai intermitent ROM-uri oficiale MIUI. Ar fi mai bine dacă utilizați ROM-uri oficiale MIUI. O mulțime de ROM-uri personalizate cu bug-uri în sistemul lor.

Dacă vedeți „Nu s-a putut verifica eroarea dispozitivului”, apoi așteptați trei până la patru zile după ce ați primit mesajul de aprobare a cererii de deblocare.

Cum se remediază „Nu s-a putut verifica eroarea dispozitivului”? Sau Cum se remediază „Blocat la 50%”?

Aceasta se remarcă a fi cea mai comună problemă cu care se confruntă în timp ce deblocați bootloader-ul. Pentru a debloca bootloader-ul, trebuie să vă activați complet contul Mi pe telefon.

Iată câțiva pași prin care puteți ieși cu ușurință din această eroare.

Pasul 1. Pentru a acționa cu, Deschideți Mi App sau du-te la Contul meu prin setări. conectare cu același cont pe care l-ați folosit pentru acordarea permisiunii de deblocare.

Pasul 2. Pe computerul dvs., deschideți orice browser și navigați pe site- Site-ul oficial Xiaomi. Aici, conectare folosind același cont Mi.

Pasul 3. După conectare, veți vedea dispozitivele conectate la contul dvs. Acum, faceți clic pe „Găsește dispozitivul meu ‘ pentru a localiza dispozitivul. După aceasta, contul dvs. Mi va fi activat, dar va trebui să așteptați una sau două zile.

Pasul 4. Deschideți Instrumentul de deblocare Mi Flash, conectați-vă cu același cont, apoi faceți clic pe Buton de deblocare.

De ce Xiaomi Locks Bootloader?

Răspuns: Un motiv major pentru care Xiaomi are încărcătorul de încărcare blocat este exact același cu cel pentru care alți producători îl au blocat. Securitatea este motivul pentru care Xiaomi și-a blocat încărcătorii de încărcare. Această blocare vă ajută în momentul în care telefonul este furat sau pierdut. Nu puteți asigura în niciun moment securitatea acesteia în astfel de faze.

Cu un bootloader blocat, nimeni nu poate folosi ROM-uri personalizate flash în scopul utilizării sau chiar al utilizării greșite a dispozitivului în cazul în care este furat sau pierdut. Nu există nicio șansă de a porni chiar dispozitivul pentru recuperarea stocului pentru resetarea datelor din fabrică.

Încheierea:

Totul a fost despre procesul de deblocare a încărcătorului de încărcare telefon Xiaomi. Noțiunile de bază despre ceea ce sunt exact deblocarea bootloaderelor și unele dintre avantajele și dezavantajele sale majore. În acest articol, am încercat să menționăm pentru dvs. un set generalizat de pași care vă vor facilita deblocarea bootloaderului pe Xiaomi.

Deblocarea încărcătorului de încărcare nu este cu adevărat o sarcină dificilă, dar ar fi mai bine dacă le deblocați când știți despre elementele de bază Android sau sunteți un tehnician sau aveți cunoștințe generale despre ROM-uri personalizate, recuperări, rădăcini etc.

Dacă întâmpinați dificultăți în oricare dintre pași sau aveți probleme cu privire la acest subiect sau la alte subiecte legate de tehnologie, ne puteți informa în secțiunea de comentarii de mai jos. Vom fi bucuroși să vă ajutăm pe toți. De asemenea, continuați să vizitați pagina noastră pentru mai multe astfel de articole. În caz contrar, vă puteți abona la newsletter-ul nostru pentru a primi notificări în timp util ale postărilor noastre.

Androiding fericit!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x