Cum deblocați Bootloader pe telefoanele Nokia

⏱️ 4 min read

Deblocați Bootloader-ul dispozitivelor Nokia: Da! Ai citit bine. HMD Global a furnizat în ultima perioadă mijloace pentru a debloca Bootloader-ul telefoanelor Nokia. În mijlocul unui tweet de la Chief Product Officer al HMD Global, această știre a apărut. Au început-o cu Nokia 8. Deci, dacă sunteți interesat să știți cum puteți debloca bootloader-ul dispozitivelor Nokia, continuați să citiți mai departe.

De ce deblocați Bootloader?

În cazul în care vă gândiți ce diferență s-a făcut permițând utilizatorilor să deblocheze bootloader-ul dispozitivelor Nokia, aici este –

  • Prin deblocarea încărcătorului de încărcare a telefoanelor Nokia, veți fi calificat să înrădăcinați dispozitivul.
  • În plus, puteți bloca ROM-urile personalizate.
  • Puteți interjecta dispozitivul în continuare la Recuperare personalizată.
  • Prin urmare, ca urmare a tuturor celor de mai sus, veți obține un control cuprinzător la nivel de administrator asupra dispozitivului dvs.

Doar pentru a vă reaminti acest proces a fost început doar pentru Nokia 8. Cu toate acestea, mijloacele de deblocare pentru aproape fiecare telefon Nokia tind să fie similare. Prin urmare, puteți consulta acest ghid pentru preferințe viitoare.

Condiție preliminară pentru deblocarea încărcătorului de încărcare pe telefoanele Nokia:

  • Deblocarea bootloaderului va anulați garanția dispozitivului dvs., adică garanția limitată a producătorului.
  • Când ați deblocat dispozitivul, dvs. nu o poate invalida.
  • Do Activați depanarea USB și deblocarea OEM pe dispozitiv.
  • Descărcați ADB fastboot pe computer.
  • Toate datele de pe dispozitivul dvs. vor fi șterse, inclusiv toate fișierele, fișierele media etc. Prin urmare, asigurați-vă că efectuați un de rezervă din ea.

Cum se primește cheia de deblocare Nokia Bootloader?

În scopul deblocării Bootloader-ului Nokia Phone, ar trebui să vizitați site-ul de deblocare al dezvoltatorului Nokia și apoi să desemnați și să completați formularul de configurare Unlock Bootloader, astfel încât să obțineți o cheie de deblocare pentru Nokia Phone.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Dat mai jos este modul în care ar trebui să completați formularul și să încheiați procesul pentru a obține cheia de deblocare.

Pasul 1: Viziteaza Deblocați Bootloader Link.

Pasul 2: Aici, Înregistrați-vă sau conectare pentru contul de dezvoltator Nokia.

Pasul 3: Vi se va cere acum Autentificați-vă telefonul Nokia.

Pasul 4: Validați dispozitivul Nokia din NokiaPhoneUnlockBooloader aplicație.

Pasul 5: Apoi Descarca precum și Instalați aplicația pe dispozitivul dvs. Nokia.

Pasul 6: Completați cererea și obțineți cod de validare.

Pasul 7: Oferiți codul de validare pe site-ul web al Deblocare bootloader.

Pasul 8: Veți obține un e-mail oferindu-vă un link prin care puteți descărca tasta Deblocare pentru a Debloca bootloader-ul dispozitivului dvs.

Pasul 9: În cele din urmă, Descărcați cheia de deblocare & salvați-l cu numele „unlock.key” pe computerul dvs. în folderul ADB & Fastboot.

Deblocați Bootloader pe dispozitivele Nokia:

Pasul 1: Presupun că ați configurat ADB, inclusiv Fastboot pe computerul dvs. și ați îndeplinit condiția preliminară pentru a debloca bootloader-ul pe telefoanele Nokia, așa cum s-a menționat anterior.

Pasul 2: Mergeți acolo unde sunt configurate fastboot și ADB, adică unde ați salvat deblocare.cheie. În cazul în care ați injectat programul de instalare ADB imediat, puteți lansa un prompt de comandă sau fereastra terminalului oriunde.

Pasul 3: Succesează Abara de adresă pe sistemul de operare Windows și tastați cmd și apoi apăsați tasta Enter pentru a propulsa un prompt de comandă.

Pasul 4: Apoi, țineți apăsată tasta Shift de pe tastatură și faceți clic dreapta pe oriunde în spațiul gol. Apoi, alegeți selecția „Deschideți fereastra de comandă aici” pentru a propulsa o fereastră CMD.

Pentru Windows: – Start> cmd

Pentru Mac: – Aplicații> Utilitare> Terminal.app

Pentru Linux:- Terminal

Pasul 5: Acum reporniți dispozitivul Nokia în modul fastboot.

În acest scop, Opriți dispozitivul și apoi apăsați și mențineți apăsat butonul de reducere a volumului buton. Concomitent, conectați dispozitivul la computer prin cabluri USB. Iar dispozitivul dvs. va porni în modul Descărcare, adică în modul Fastboot.

Pasul 6: Când dispozitivul dvs. este în modul fastboot și conectat la computer, mergeți la locația folderului ADB și Fastboot unde ați păstrat „Unlock.key ”. Apoi, introduceți comanda dată mai jos pentru a debloca bootloader-ul folosind terminal / cmd.

Rețineți că terminalul vizează poziția fișierului. Pentru a vă debloca dispozitivul, în plus, resetarea din fabrică ștergând tot conținutul său.

fastboot flash unlock unlock.key

Pasul 7: Următoarea comandă, după cum sugerează și numele, va debloca bootloader-ul.

deblocare rapidă boot OEM

Și ai terminat aici! Acum reporniți dispozitivul, apoi porniți-l într-un dispozitiv deblocat. Puteți aplica „repornirea rapidă” pentru a reporni dispozitivul pe sistem.

Rețineți că dispozitivul Nokia este deblocat corespunzător. Puteți utiliza comanda- „fastboot unlock-info” fie „fastboot unlock-info” pentru a obține poziția bootloaderului deblocat.

Sunteți cu toții neclintiți să blocați recuperări personalizate, să rădăcinați dispozitivul Nokia și toate acestea le puteți face cu bootloaderul deblocat.

Sper că articolul nostru te-a ajutat!

Android fericit 🙂

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x