Cum deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk

⌛ Reading Time: 4 minutes

Cum deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk: OnePlus Nord este unul dintre cele mai așteptate dispozitive Android din ultima vreme. Dispozitivul a fost numit inițial OnePlus 8 Lite, apoi a fost numit OnePlus Z. Compania a început ulterior un nou sub-brand și a început să promoveze și să tachineze sub oneplus8litezthing. Mai târziu, au trecut la numele original și au început să apeleze în OnePlus Nord. Dispozitivul este foarte hyped și sa dovedit a fi puțin mai mic decât potențialul așteptat.

Citește și: Descarcă Google Camera 7.4 pentru Xiaomi Mi 10

Pe hârtie, dispozitivul sună foarte puternic pentru un mid-ranger cu Qualcomm Snapdragon 765G și este cuplat cu 6 sau 8 GB RAM. Dispozitivul rulează sistemul de operare preferat Oxygen al tuturor și vine cu toate caracteristicile și optimizările la care te-ai aștepta. În acest post, vă vom ghida prin procesul de Cum deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk

Specificații OnePlus Nord

OnePlus Nord se mândrește cu un ecran AMOLED Fluid de 6,44 inci cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli. Dispozitivul are suport pentru rata de reîmprospătare a afișajului de 90Hz și vine cu un raport de aspect 20: 9. Afișajul oferă în plus un suport HDR10 +.

Sub capotă, dispozitivul menționat anterior este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 765G. Adreno 620 se ocupă aici de sarcinile grafice. Acesta este un chipset octa-core în care există un Kryo 475 Prime de 2,4 GHz și unul Kryo 475 de 2,2 GHz și șase Kryo 475 de 1,8 GHz. Dispozitivul vine cu 6 GB, 8 GB și 12 GB RAM. Dispozitivul va fi disponibil până la 256 GB spațiu de stocare.

Citește și: Dezactivează / Activează actualizările automate pentru aplicațiile Microsoft Office pe Windows 10

În ceea ce privește camera, există 48 MP + 8 MP + 5 MP + 2 MP configurare cameră spate însoțită de 32 MP + 8 MP camere frontale. Dispozitivul rulează Android 10 cu Oxygen OS 10 deasupra și este susținut de o baterie de 4115 mAh cu suport de încărcare rapidă de 30W.

Ce este Bootloader?

În general, Bootloader este un cod care există în fiecare sistem de operare pentru a porni sau rula orice dispozitiv. Un bootloader este, în general, un set de instrucțiuni pentru a lansa sistemul de operare după pornirea dispozitivului. Luați orice gadget care rulează orice sistem de operare, acesta va avea un bootloader. Android este un sistem de operare open-source dezvoltat și întreținut de Google, dar fiecare producător are un bootloader propriu.

După cum ați ști deja, încărcătorii de încărcare sunt de obicei blocați. Dacă intenționați să clipiți un mod personalizat, un ROM sau orice fișier personalizat, trebuie să deblocați bootloader-ul. Deci, la fel ca orice dispozitiv Android, OnePlus Nord vine și cu un bootloader blocat. Pentru a debloca bootloader-ul OnePlus Nord, va trebui să urmați pașii de mai jos!

Cerințe preliminare pentru a debloca Bootloader-ul OnePlus Nord

 • Primul pas în deblocarea bootloader-ului oricărui dispozitiv include instalarea driverelor USB pe dispozitivele dvs. Windows, Mac, Linux.
 • Înainte de a începe, asigurați-vă că OnePlus Nord este taxat cu cel puțin 70%.
 • Apoi, instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot și instrumente de platformă pe Windows, Mac, Linux care rulează PC-uri
 • Asigurați-vă că ați activat Depanarea USB și Deblocarea OEM.
 • Faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor necesare pe măsură ce Bootloader Unlock șterge stocarea internă.

Pașii inițiali pe telefon

 • Actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune care este 10.5.2 sau cea mai recentă.
 • După ce ați terminat, accesați setările, apoi navigați la sistem. Aici selectați și deschideți actualizarea sistemului și veți primi o actualizare aici.
 • După aceea, navigați la despre telefon și atingeți numărul de construcție de șapte ori pentru a debloca opțiunile pentru dezvoltatori
 • Acum, deschideți opțiunile pentru dezvoltatori și permite deblocarea OEM opțiune.

Cum se deblochează Bootloader și Root OnePlus Nord

Citește și: CELE MAI BUNE ROM-uri PERSONALIZATE PENTRU ONEPLUS NORD

Deblocați Bootloader-ul OnePlus Nord

 1. Conectați-vă OnePlus Nord la computer și permiteți afișarea ferestrei pop-up. Acum, deschideți instrumentele platformă pe PC și deschideți CMD sau PowerShell.
 2. Acum, tastați adb reboot bootloader.
 3. Acest lucru vă va duce la bootloader, tastați aici deblocare rapidă OEM.
 4. Reporniți dispozitivul și configurați-l.

Descărcați și corelați imaginea de încărcare pentru OnePlus Nord

 1. Descărcați Magisk Manager și descărcați imaginea de boot extrasă pentru varianta dvs. aici (India | eu)
 2. Instalați Magisk Manager APK și alegeți să selectați și fixați un fișier. Aici va trebui să selectați imaginea de încărcare descărcată.
 3. După ce ați terminat, va fi disponibil în folderul de descărcare de pe dispozitiv.

Înlocuiți imaginea de încărcare curentă de pe telefonul dvs. cu cea corecționată

 1. Accesați dosarul de descărcare și redenumiți imaginea de încărcare în magisk_patched.img
 2. Copiați acest fișier pe computer.
 3. Conectați-vă telefonul și tastați ADB reboot bootloader.
 4. Tip fastboot gevtar current-slot și apăsați Enter.
 5. Dacă ieșirea este A tip fastboot flash boot_a magisk_patched.img și apăsați tasta Enter.
 6. Dacă ieșirea este b tip fastboot flash boot_b magisk_patched.img și apăsați tasta Enter.
 7. Reporniți dispozitivul și Voila este înrădăcinat acum.

Ce urmează?

Acum că ați deblocat bootloader-ul OnePlus Nord, este timpul să faceți un pas mai departe pentru ca dispozitivul să fie al dvs. Puteți urma ghidurile menționate mai jos pentru a instala TWRP și flash ROM-uri personalizate pe OnePlus Nord.

Descărcați TWRP Recovery pentru OnePlus Nord | Cele mai bune ROM-uri personalizate pentru OnePlus Nord

S-ar putea sa-ti placa si: Descărcați Google Camera 7.4 pentru OnePlus Nord

Așa se face Deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord folosind Magisk. Dacă acest post te-a ajutat Deblocați Bootloader și Root OnePlus Nord, arată-ne puțină dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei pentru care această postare poate fi utilă. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.