Cum deblocați Bootloader-ul HTC Desire 20 Pro

⌛ Reading Time: 3 minutes

Îți amintești de gigantul tehnologic taiwanez HTC? Ei bine, după ce au trăit sub stânci timp de aproape doi ani, în cele din urmă și-au dezvăluit ofertele de mijloc în țara lor. Dispozitivul a fost lansat în luna iunie alături de U20 5G. În acest articol, vom analiza cum puteți deblocați încărcătorul de încărcare de HTC Desire 20 Pro.

Ei bine, majoritatea smartphone-urilor din generația actuală vin cu standarde de securitate ridicate. De exemplu, să luăm în considerare dispozitivele Xiaomi. Dacă doriți să deblocați bootloader-ul oricărui dispozitiv Xiaomi, cu excepția seriei A, va trebui să așteptați mai mult de 72 de ore după ce ați solicitat o solicitare.

Citește și: Descarcă actualizarea globală stabilă Mi A1 V10.0.23.0.PDHMIXM[Install Guide]

Dar HTC pe partea laterală, au păstrat întregul proces mult mai simplu. Înainte de a vorbi despre deblocarea încărcătorului de încărcare HTC Desire 20, permiteți-ne să vorbim rapid despre dispozitivul în sine. HTC, așa cum am menționat anterior, este unul dintre capetele mai mari din industria smartphone-urilor. Dispozitivele companiei obișnuiau să meargă de la picioare la picioare cu telefoane precum Galaxy și iPhone.

HTC Desire 20, spre deosebire de dispozitivele HTC din generația anterioară, oferă pachete hardware serioase pentru prețul său. Dispozitivul este alimentat de Snapdragon 665 SoC, care nu este un semn al mid-rangers-ului din generația actuală, dar este totuși mai bun decât SoK-urile MTK subalimentate, pe care compania le-a lansat anterior. Afișajul este IPS LCD de 6,5 inci cu rezoluție Full HD + și este livrat cu o configurație a camerei quad-spate pe spate.

Ce este Bootloader?

În general, Bootloader este un cod care există în fiecare sistem de operare pentru a porni sau rula orice dispozitiv. Un bootloader este, în general, un set de instrucțiuni pentru a lansa sistemul de operare după pornirea dispozitivului. Luați orice gadget care rulează orice sistem de operare, acesta va avea un bootloader. Android este un sistem de operare open-source dezvoltat și întreținut de Google, dar fiecare producător are un bootloader propriu.

Citește și: Twitter piratat în Major Breach; Elon Musk, Bill Gates, Obama, Apple, alții preluați!

După cum ați ști deja, încărcătorii de încărcare sunt de obicei blocați. Dacă intenționați să clipiți un mod personalizat, un ROM sau orice fișier personalizat, trebuie să deblocați bootloader-ul. Deci, la fel ca orice dispozitiv Android, HTC Desire 20 vine și cu un bootloader blocat. Pentru a debloca bootloader-ul HTC Desire 20 Pro, va trebui să urmați pașii de mai jos!

Cerințe preliminare pentru a debloca Bootloader-ul HTC Desire 20 Pro

  • Primul pas în deblocarea bootloader-ului oricărui dispozitiv include instalarea driverelor USB pe dispozitivele dvs. Windows, Mac, Linux.
  • Înainte de a începe, asigurați-vă că HTC Desire 20 Pro este încărcat cu cel puțin 70%.
  • Apoi, instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot pe Windows, Mac, Linux care rulează PC-uri
  • Asigurați-vă că ați activat Depanarea USB și Deblocarea OEM.
  • Faceți o copie de rezervă a tuturor fișierelor necesare pe măsură ce Bootloader Unlock șterge stocarea internă.

Deblocați Bootloader-ul HTC Desire 20 Pro

Dacă ați folosit vreun dispozitiv HTC în trecut, trebuie să fiți familiarizați cu procesul de deblocare a bootloaderului, unde va trebui să creați un Portalul dispozitivului HTC cont și generați un token specific ID-ul dispozitivului. Dar Otack, Junior Member la XDA are descoperit că nu mai trebuie să treceți prin procesul agitat pentru a debloca bootloader-ul. În schimb, puteți debloca HTC Desire 20 Pro într-un singur pas.

În primul rând, urmați toate cerințele preliminare menționate anterior și opriți dispozitivul și puneți-l în modul Descărcare. După ce ați terminat, conectați dispozitivul la computer și rulați Prompt de comandă sau Windows Powershell. Tastați „dispozitive fastboot” pentru a vă asigura că telefonul este conectat. După ce ați terminat, tastați comanda de mai jos și apăsați Enter.

deblocare intermitentă rapidă

Acum, ar trebui să primiți o solicitare pe ecran, utilizând tastele de volum selectate DEBLOCAȚI ÎNCĂRCĂTOAREA și apăsați tasta de pornire. Acest lucru va debloca bootloader-ul HTC Desire 20 Pro și, evident, datele dvs. vor fi șterse. Deci, așa cum am menționat anterior, asigurați-vă că ați făcut backup pentru datele necesare.

Concluzie

Aia este! Ați reușit să deblocați bootloader-ul HTC Desire 20 Pro. Îmi doresc din ce în ce mai multe companii de smartphone-uri să adopte un proces mai simplu de deblocare a bootloaderului ca HTC. Dacă acest articol v-a ajutat să deblocați bootloader-ul HTC Desire 20 Pro, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind această postare utilizatorilor dispozitivului care ar putea avea nevoie de un ghid. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Până data viitoare, Stay Techy!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.