Cum deblocați Bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max

⌛ Reading Time: 3 minutes

Cum deblocați Bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max: Seria de smartphone-uri Redmi’s Note are un succes remarcabil, deoarece ambalează hardware și caracteristici presante la un preț foarte agresiv. Acest lucru are ca rezultat vânzări și popularitate ridicate în întreaga țară. Iar Redmi Note 9 Pro, lansat luna aceasta, nu face excepție.

După o mulțime de scurgeri și speculații, Redmi Note 9 Pro Max a fost lansat în India și dispozitivul vine cu o crestătură de afișare cu perforare, afișaj Full HD + și este alimentat de SoC Qualcomm Snapdragon 720G. Dispozitivul a fost lansat la 16,999 INR și este disponibil pe Amazon India.

Specificații Redmi Note 9 Pro Max

Redmi Note 9 Pro Max are un ecran IPS LCD de 6,67 inch cu un raport de aspect de 20: 9. Rezoluția acestui afișaj este de 1080 x 2400 pixeli, iar densitatea pixelilor acestui panou este de aproximativ 395 PPI. Sub capotă, așa cum am menționat mai devreme, dispozitivul este alimentat de un chipset Qualcomm Snapdragon 720G care este cuplat cu 4 GB RAM, 6 GB sau 8 GB RAM.

În ceea ce privește stocarea internă, dispozitivul este disponibil în trei variante de stocare, care includ 64 GB, 128 GB. Adreno 618 se ocupă aici de sarcinile grafice. În ceea ce privește jocurile, dispozitivul nu este mai mic decât oricare dintre dispozitivele emblematice care rulează pe Snapdragon 720Gchipset.

După cum ne-am aștepta, Xiaomi nu a tăiat niciun colț în ceea ce privește camerele. Sinceră să fiu, Poco F1 strălucește. Senzorul principal este un senzor de 64 MP cu o deschidere F / 1.9. Diafragmă de 8 MP f / 2.2. Și nu îți voi pierde timpul vorbind despre celelalte două camere. În partea din față, există un aparat de fotografiat selfie de 16 MP.

Dispozitivul rulează MIUI 11, care este construit deasupra Android 10. MIUI este una dintre interfețele de utilizator bogate în funcții, care vine cu un pachet de caracteristici, dar uneori puțin întârziată. Acum, aici intră ROM-urile personalizate în joc. Dar pentru asta, va trebui să deblocați bootloader-ul și să aveți recuperarea TWRP. Acum, în această postare, vom discuta cum deblocați bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max.

Ce este Bootloader?

În general, Bootloader este un cod care există în fiecare sistem de operare pentru a porni sau rula orice dispozitiv. Un bootloader este, în general, un set de instrucțiuni pentru a lansa sistemul de operare după pornirea dispozitivului. Luați orice gadget care rulează orice sistem de operare, acesta va avea un bootloader. Android este un sistem de operare open-source dezvoltat și întreținut de Google, dar fiecare producător are un bootloader propriu.

După cum ați ști deja, încărcătorii de încărcare sunt de obicei blocați. Dacă intenționați să clipiți un mod personalizat, un ROM sau orice fișier personalizat, trebuie să deblocați bootloader-ul. Deci, la fel ca orice dispozitiv Android, Redmi Note 9 Pro Max vine și cu un bootloader blocat. Pentru a deblocați bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max, va trebui să urmați pașii de mai jos!

Cerințe preliminare pentru a debloca Bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max

 • Primul pas în deblocarea bootloader-ului oricărui dispozitiv include instalarea driverelor USB pe dispozitivele dvs. Windows, Mac, Linux.
 • Înainte de a începe, asigurați-vă că Redmi Note 9 Pro este taxat cu cel puțin 70%.
 • Apoi, instalați driverele și instrumentele ADB și Fastboot pe Windows, Mac, Linux care rulează PC-uri
 • Descarca si instaleaza Instrumentul de deblocare Mi pe computer.
 • Asigurați-vă că ați făcut copii de siguranță a tuturor datelor, deoarece deblocarea încărcătorului de boot va șterge totul de pe dispozitiv.

Cum deblocați Bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max

 1. Pe Redmi Note 9 Pro, introduceți setări apoi navigați la Despre telefon și apăsați pe versiunea MIUI de 7 ori.
 2. Reveniți la pagina principală a setărilor și deschideți Setari aditionale.
 3. Aici veți găsi Opțiuni pentru dezvoltatori, faceți clic și selectați pe el pentru a deschide. Aici va trebui să activați Depanare USB și Activați Deblocare OEM.
 4. Acum introduceți Starea Mi Unlock și adăugați contul Mi pe dispozitivul dvs. și veți vedea că contul Mi este asociat cu dispozitivul dvs.
 5. După ce ați terminat, deschideți folderul ADB de pe computer și conectați dispozitivul la computer.
 6. Aici va trebui să tastați Dispozitive ADB, acum va afișa lista dispozitivelor conectate. Acum tastați ADB Reboot bootloader
 7. Acum activați fereastra pop-up de pe ecranul telefonului și veți intra modul fastboot pe telefonul tau. Mi Bunny va apărea prin care puteți confirma că ați intrat în modul bootloader sau fastboot.
 8. Deschis Instrumentul de deblocare Mi și conectați-vă cu același lucru Contul meu acreditări.
 9. Click pe Deblocați acum. S-ar putea să vă arate să așteptați 72 de ore sau mai mult a debloca. Xiaomi are câteva politici ciudate de deblocare, care sunt comune cu toate dispozitivele lor.
 10. Repetați din nou aceiași pași și atât. Ați finalizat cu succes procesul de deblocare a bootloader-ului Redmi Note 9 Pro.

Concluzie

Aia este! Ați făcut-o cu succes deblocați bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max. Dacă acest articol v-a ajutat să deblocați bootloader-ul Redmi Note 9 Pro Max, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind această postare utilizatorilor dispozitivului care ar putea avea nevoie de un ghid. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Până data viitoare, rămâi Techy

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.