Cum deblocați folderul sigur al telefonului Android

Cum deblocați folderul sigur al telefonului Android
⏱️ 5 min read

Aveți imagini sau fișiere preferate pe un telefon pe care nu doriți ca alții să le vadă? Pe anumite telefoane Android, există o funcție de siguranță încorporată care vă permite să criptați și să ascundeți aceste fișiere private folosind un model sau un PIN.

Preluarea acestor fișiere poate fi uneori dificilă, deoarece locația exactă a seifului este ascunsă vizualizării în anumite telefoane. Din greșeală, s-ar putea să vă aflați blocat din propriile date personale. Dacă vă întrebați cum să vă recuperați fișierele dintr-un astfel de dosar sigur Android inaccesibil, urmați metodele de mai jos pentru a debloca folderul sigur Android.

Ce este dosarul sigur Android?

În funcție de modelul telefonului dvs., este posibil să găsiți un folder sigur, care poate fi accesat numai utilizând un cod PIN, un model sau o parolă. De exemplu, următorul vizual este pentru un telefon Oppo în care fișierul selectat este trimis la un seif vizibil vizibil.

Notă: nu confundați „fișier sigur” cu o funcție Mod sigur în Android care vă permite să porniți dispozitivul cu aplicații terțe dezactivate.

Deplasarea fișierelor necesită de obicei o parolă sau un model de seif de fișiere. Odată ce introduceți aceste informații, fișierul va dispărea imediat din folderul principal și poate fi vizualizat numai în seiful ascuns.

Deblocați parola sigură a modelului Android 1

Telefoanele cu funcții de siguranță pentru fișiere includ Huawei, care are opțiunea „mutare în siguranță”. Telefoanele Oneplus au „mutare în Lockbox”, iar Vivo are o opțiune biometrică „safe box” pentru fișiere care utilizează amprente digitale. Telefoanele Samsung au „foldere securizate”.

Dacă decideți să păstrați cu siguranță folderul sigur, cel mai bine este să îl păstrați dezactivat pe ecranul de aplicații.

Model sigur

Puteți vizualiza cu ușurință pliurile sigure pe multe dintre cele mai recente telefoane, dar nu este întotdeauna cazul. Mulți utilizatori s-au plâns că odată mutate în seif, fișierele pot fi accesate ulterior doar printr-o aplicație separată de gestionare a fișierelor. Acest lucru s-ar putea datora unei omisiuni a producătorului în anumite telefoane.

Recuperarea fișierelor trimise într-un fișier inaccesibil în condiții de siguranță

Dacă nu puteți accesa fișierul în siguranță în telefon, puteți utiliza o aplicație terță parte numită „Quick Short Maker. ”

Deși există alte aplicații de gestionare a fișierelor care funcționează și pentru a accesa un fișier sigur, această aplicație specială este foarte recomandată, deoarece este sigură de utilizat și funcționează pe toate dispozitivele. Are multe alte caracteristici pentru a descoperi meniuri ascunse pe care operatorul dvs. le-ar fi putut bloca din vizualizare. De asemenea, vă ajută să vă personalizați elementele de meniu Android în „Mod inginer”.

După descărcarea și instalarea aplicației, navigați în jos la folderul „Fișiere” și faceți clic o dată.

Deblocați folderul cu fișiere sigure Android 1

Derulați mai jos și ar trebui să puteți vedea folderele cu vizualizare sigură îngropate adânc în telefon. În funcție de faptul dacă ați ales să utilizați un „model” sau „parolă” pentru a ascunde fișierele, selectați opțiunea care vi se aplică. După cum se arată mai jos, a fost selectată opțiunea de siguranță a modelului.

Deblocați fișierul de căutare sigură Android după model 1

Ca ultim pas, faceți clic pe „Încercați” pentru a debloca seiful.

Deblocați Android Safe Try Icon 1

Va trebui să introduceți modelul sau parola folosită pentru a crea din nou fișierele sigure. Dacă uitați modelul / parola, ar trebui să existe o opțiune de ajutor în meniu.

Deblocați parola sigură a modelului Android 1

Fișierele ascunse în seif au fost acum identificate și pot fi mutate cu ușurință într-un alt folder.

Deblocați Android Safe Moveout 1

De asemenea, ar trebui să puteți schimba parola sigură sau să comutați la alte forme de acces biometric în Setări.

Deblocați setările de siguranță Android

Pașii de mai sus v-au ajutat să rezolvați problema accesării fișierelor în siguranță pe telefonul dvs. Android? Dacă sunteți îngrijorat de confidențialitate, vă recomandăm să vă ascundeți aplicațiile Android de ochii spionajului.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x