Cum deblocați telefonul Android fără parolă

⏱️ 3 min read

Deblocați telefonul Android fără parolă: Ați uitat parola sau modelul telefonului dvs. mobil? Nu este nimic de întristat. În zilele noastre smartphone-ul a devenit o piesă indispensabilă a vieții noastre. Fiecare informație din jurul vieții noastre personale și profesionale se află pe smartphone-ul dvs. Deci, în mod evident încercăm și protejăm cu parole și modele.

Citește și: Cum se instalează Fortnite pe Android (metodă ușoară și sigură)

Dar, uneori, din diferite motive, este obișnuit să vă uitați parola sau modelele. Uneori, acest lucru va fi foarte frustrant, deoarece simțiți că întreaga lume a ajuns la o pauză. Astfel, pentru a vă scoate din această meserie, la Routech.ro am compilat un articol despre cum să deblocați telefonul Android fără o parolă.

Credite imagine: Phandroid

Metoda 1: Deblocați telefonul Android fără parolă utilizând Contul Google pentru a vă reseta parola

  1. După ce ați făcut prea multe încercări nereușite la introducerea parolei sau a fixării, ecranul va afișa un Opțiunea Parolă uitată. Apasa pe el.
  2. Dispozitivul vă va cere acum să semnați cu Cont Google.
  3. Tot ce trebuie să faceți acum este să completați acreditările dvs. și treaba dvs. este terminată
  4. După introducerea detaliilor relevante, telefonul dvs. nu numai că se va deschide, ci vă va cere și să vă resetați parola. Acum trebuie doar să vă resetați parola și să încercați să nu o mai uitați.

Metoda 2: Deblocați telefonul Android fără parolă folosind serviciul Găsește dispozitivul meu de la Google

Citește și: Cum se instalează Fortnite pe Android (metodă ușoară și sigură)

  1. Google are o funcție numită „Găsește-mi dispozitivul”. Cu ajutorul căruia nu puteți urmări doar unde este dispozitivul dvs., ci îl puteți debloca și.
  2. Pentru a debloca telefonul, deschideți Google Find My Device de pe laptop și apoi pur și simplu apăsați pe Opțiunea de blocare.
  3. Procedând astfel, veți suprascrie parola / PIN-ul / blocarea modelelor existente și apoi veți seta o nouă parolă

Metoda 3: Deblocați telefonul Android fără parolă ucântă Telefon folosind Smart Lock

  • Locuri de încredere: Puteți debloca dispozitivul dacă sunteți conectat la Wi-Fi de acasă. Deci, dacă vă uitați parola, mergeți și utilizați funcția Smart Lock pentru a intra
  • Față de încredere: În aceste zile, toate smartphone-urile Android vin cu o funcție cu funcție de recunoaștere facială și o puteți utiliza ca metodă alternativă de conectare în cazul în care v-ați uitat parola.
  • Vocea de încredere: Unele smartphone-uri Android vin în special cu Android Android, cum ar fi Google Pixel sau Nexus, vă permite să vă deblocați dispozitivul utilizând funcția de deblocare vocală.

Metoda 4: Deblocați telefonul Android fără parolă la pse efectuează resetarea din fabrică

Ultima opțiune disponibilă pentru dvs. este că puteți efectua o resetare din fabrică și toate datele și setările pe care le-ați păstrat vor fi șterse. Asigurați-vă că aceasta trebuie să fie ultima dvs. opțiune disponibilă, deoarece nu vor fi disponibile nici o informație sau date de-ale dvs. după efectuarea resetării din fabrică. Folosind serviciul Google Găsește dispozitivul meu și resetează din fabrică telefonul manual. Dar rețineți că s-ar putea să vi se solicite să ocoliți deblocarea FRP în astfel de situații.

Concluzie

Deci, acestea sunt diferitele moduri în care puteți recupera parola și reveni la telefon. Dacă această postare v-a ajutat să deblocați telefonul Android fără parolă, arătați-ne un pic de dragoste împărtășind acest articol prietenilor și familiei cărora le poate fi utilă această postare. Acum, că ați făcut asta, este timpul să vă adjudec. Pentru mai multe postări de acest gen, rămâneți la curent cu noi! Până data viitoare, Stay Techy!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x