Cum poți afla cine urmărește profilul tău de Instagram: Pas cu pas guide

Cum să vezi cine îți vede profilul Instagram
⏱️ 12 min read

Cu toții știm cât de importantă este popularitatea pe Instagram. Așadar, dacă ești curios să afli cine îți vizitează profilul și ce postări îi atrag atenția, există câteva trucuri simple care te pot ajuta să îți descoperi interesulul tămăduitor. În primul rând, multe aplicații de terțe părți promit vizualizarea utilizatorilor care îți vizitează profilul, dar sunt adesea inselatoare și îți pot pune în pericol securitatea contului. În schimb, un mod sigur și eficient de a-ți analiza statisticile Instagram este să-ți creezi un profil de afaceri, deoarece acest lucru îți permite să accesezi date despre audiența ta și în ce mod interacționează cu postările tale.În cele din urmă, analizarea statisticilor nu ar trebui să fie singurul tău scop pe Instagram- îți poți crește popularitatea prin postarea conținutului de calitate și interactiunea cu comunitatea ta.

Instagram este una dintre cele mai utilizate platforme de socializare în aceste zile, cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar care se conectează zilnic pentru a vedea fotografii/videoclipuri postate de prieteni, familie sau celebrități preferate. Deși există o populație mare de utilizatori Instagram care postează lucruri în fiecare zi, există destul de mulți care pur și simplu se ascund fără a posta multe sau folosesc platforma ca mijloc de a urmări alți utilizatori. Dacă sunteți un utilizator pasionat de Instagram cu un profil public, sunt șanse să vă întrebați „Pot să văd cine îmi vede profilul Instagram?” mai des decât ai vrea să recunoști. Deci, cum urmăriți cine vă vede contul de Instagram? Îți poți controla stalker-ul Instagram? Să aflăm.

Cum să vezi cine îți vede profilul Instagram (2022)

Ei bine, pentru a fi precis, nu există o modalitate ușoară de a verifica cine vă vede pagina de Instagram. instagram nu are o funcție încorporată care să permită utilizatorilor să verifice cine le-a vizualizat profilul și există un motiv foarte bun în spatele asta: confidențialitatea utilizatorului. Instagram, deținut de Facebook, are toate datele de care aveți nevoie pentru a verifica cine v-a vizualizat profilul, dar nu vi le va împărtăși, deoarece asta ar putea provoca o scădere semnificativă a implicării utilizatorilor pe platformă.

De ce întrebaţi? Ei bine, deoarece un număr semnificativ de utilizatori Instagram își petrec timpul pur și simplu verificând alte profiluri fără a posta nimic pe propriul profil, dacă Instagram publică date despre activitatea lor, există șanse mari să înceteze să mai folosească aplicația, ceea ce este cu siguranță rău pentru afaceri. Chiar dacă acești utilizatori nu interacționează cu alte persoane pe Instagram, totuși consumă aceeași cantitate de reclame ca toți ceilalți și, dacă sunt chemați pentru activitatea lor, pot înceta să mai folosească platforma.

Folosind aplicații terță parte pentru a vedea cine ți-a văzut profilul Instagram

Deci, există vreo aplicație terță parte pe care o puteți folosi pentru a vedea cine v-a vizualizat profilul Instagram? Da, există o mulțime de aplicații atât în ​​App Store, cât și în Play Store, care vă vor face să credeți că puteți vedea cine vă vede contul Instagram și găsiți urmăritorii dvs. Insta dându-le acces la contul dvs. Instagram. Dar funcționează? Cu siguranta nu.

1. SocialView pentru Instagram

SocialView pentru Instagram este una dintre aplicațiile pentru iPhone care pretinde că vă poate arăta cine v-a vizualizat profilul Instagram. Cu toate acestea, dacă verificați recenziile de pe pagina aplicației, veți descoperi că de fapt nu funcționează.

2. Profil+

Profile+ este o altă aplicație care pretinde că vă poate arăta cine vă vede profilul Instagram. Cu toate acestea, nici această aplicație nu funcționează. De fapt, încearcă să te facă să plătești pentru a debloca funcții precum „cine mi-a vizualizat profilul Instagram”, dar nu va funcționa. Aplicația afișează pur și simplu o listă cu utilizatorii pe care i-ați blocat, ceea ce este ceva ce puteți vedea oricum în aplicația oficială Instagram.

mai multe aplicații de profil insta

3. Analizor de urmăritori pentru Instagram

Follower Analyzer este o altă aplicație care susține că vă poate arăta cine vă vede profilul Instagram, când de fapt nu face nimic de genul.

Aceste aplicații sunt destinate doar să funcționeze și arată o listă de nume de utilizator aleatoare pe Instagram care continuă să se schimbe de fiecare dată când deschideți aplicațiile, astfel încât utilizatorii să simtă că fac ceva. Mai important, aceste aplicații riscă să fie o amenințare majoră pentru confidențialitate deoarece colectează toate datele contului dvs. de îndată ce vă conectați cu contul dvs. de Instagram și le dați acces la date.

De asemenea, puteți chiar să vă interziceți contul folosind astfel de aplicații, așa că este mai bine să nu aveți încredere în aplicațiile terțe pentru a vă vedea urmăritorii Instagram.

De ce nu funcționează aplicațiile terță parte?

Cel mai blestemat motiv pentru care aceste aplicații nu funcționează este destul de simplu. de pe instagram politica de date afirmă clar că este trebuie doar să distribuiți numele unui utilizator, numele de utilizator și biografia Instagram, fotografia de profil și adresa de e-mail cu aplicații terțe care nu au fost verificate de companie. În plus, API-ul Instagram Graph, care a fost introdus la începutul acestui an, este mult mai restrictiv decât vechiul API al platformei Instagram, ceea ce înseamnă că aplicațiile care nu au fost aprobate de Instagram pentru a utiliza API-ul își pierd capacitatea de a accesa complet API-ul. Deci, acum că aplicațiile terță parte nu sunt puse în discuție, cum puteți vedea cine v-a vizualizat profilul Instagram?

Notă: Există mulți escroci care pretind că vă pot spune cine v-a vizualizat profilul Instagram în schimbul banilor sau, uneori, cerând acreditările contului dvs. Feriți-vă de astfel de afirmații false și nu plătiți bani unor persoane aleatorii în speranța de a obține acces la informații pe care Instagram pur și simplu nu le permite nimănui să le vadă.

Folosind Povești/Releze Instagram pentru a vedea cine vă vede profilul Instagram

Deși Instagram nu oferă utilizatorilor acces la o funcție prin care pot verifica cine le vizitează profilurile, are una care le permite utilizatorilor să vadă cine le-a vizualizat poveștile și momentele importante. Prin urmare, funcția poate fi folosită pentru a verifica cine v-a vizitat recent profilul. Pentru a folosi această funcție pentru a vă dezvălui urmăritorii Insta, tot ce trebuie să faceți este atingeți pictogramele imaginii de profil aliniate în colțul din stânga jos din poveștile tale recente pe Instagram. Va apărea o listă cu toți utilizatorii care v-au văzut povestea, inclusiv utilizatorii care nu vă urmăresc.

Povești Instagram care arată numele persoanelor care au văzut povestea

Această caracteristică vă va permite, de asemenea, să blocați orice utilizator cu care nu doriți să vă împărtășiți poveștile atingând butonul de meniu din dreapta numelui utilizatorului și selectând opțiunea „Ascunde povestea”, astfel încât să puteți bloca cu ușurință orice urmăritor Instagram. Poti avea

Deoarece Instagram Stories expiră după 24 de ore, va trebui să verificați lista zilnic (în cazul în care încărcați atât de des). Dar dacă doriți să obțineți o imagine de ansamblu pe termen lung a celor care v-au vizitat profilul Instagram, puteți consulta aceeași listă în Selecția dvs., care afișează, de asemenea, o listă cu toți utilizatorii care v-au vizitat profilul (atâta timp cât ei” am jucat Highlights). ).

Folosind conturile de afaceri Instagram pentru a vedea cine vă vede profilul Instagram

De asemenea, puteți vedea cine v-a vizualizat profilul Instagram folosind un cont de afaceri Instagram. Aveți un cont de afaceri Instagram vă va oferi acces la informații importante despre cine v-a vizitat pagina de Instagram dar există o captură.

Captură de ecran Instagram pentru Business Insights

Cu un cont de afaceri, veți putea accesa informații valoroase despre utilizatorii care vă vizitează profilul, inclusiv locația lor, intervalul de vârstă, sexul și timpul în care sunt online. Însă Perspectivele nu vor dezvălui numele a tuturor utilizatorilor individuali care v-au vizitat profilul.

Dacă acesta este tipul de date care vă interesează, vă puteți transforma cu ușurință contul personal de Instagram într-un cont de afaceri. Pentru a face acest lucru, va trebui să navigați la Setările Instagram și atingeți opțiunea „Comutați la profilul de afaceri”.apoi conectați-vă contul de Instagram la o pagină de Facebook pe care o gestionați.

Captură de ecran care arată cum să comutați la un cont de afaceri Instagram

Instagram vă va cere apoi să alegeți ce informații de contact doriți să extrageți de pe pagina dvs. de Facebook, deoarece conturile de afaceri Instagram solicită utilizatorilor să aibă cel puțin o informație de contact. Noul tău cont de afaceri Instagram este acum gata de funcționare. Este demn de remarcat faptul că Instagram Insights nu extrage date istorice și începe să colecteze date numai după configurarea contului de afaceri Instagram.

Cum să-ți faci contul de Instagram privat

Acum că am explorat toate modalitățile prin care puteți vedea cine vă vizualizează profilul Instagram, haideți să vorbim despre cum puteți împiedica pe oricine să vă vadă profilul. Răspunsul este destul de simplu. Puteți împiedica utilizatorii necunoscuți să vă verifice Instagram făcând profilul privat.

captură de ecran cu schimbarea contului Instagram de la public la privat

Pentru a vă converti profilul Instagram din public în privat, va trebui să navigați la meniul de setări din aplicația Instagram și comutați opțiunea „Cont privat”.. E la fel de ușor. Vă rugăm să rețineți că trecerea la un cont privat nu va avea niciun efect asupra urmăritorilor dvs. existenți, așa că va trebui să eliminați individual urmăritorii Insta nedoriți sau hărțuiți după ce vă convertiți într-un cont privat.

Deci, poți să vezi cine îți vede profilul Instagram?

Deci, dacă v-ați întrebat dacă puteți vedea cine v-a vizualizat profilul Instagram, ei bine, nu puteți. Singura soluție, și anume să verificați cine v-a vizualizat Povestirile și Reperea pe Instagram, nu este exactă, deoarece arată doar toți utilizatorii care v-au vizualizat Poveștile sau Repere și nu ia în considerare toți utilizatorii care au revizuit postările din cronologia dvs. Aplicațiile de la terțe părți, așa cum am explicat deja, nu sunt bune și utilizarea lor este cu siguranță o pierdere de timp și bani. În cazul în care doriți să aflați mai multe despre utilizatorii care vă vizitează profilul și puteți face fără a le obține numele, puteți, de asemenea, să vă convertiți contul personal într-un cont de afaceri. Și, în sfârșit, dacă nu știi cine îți vizitează ID-ul Instagram te deranjează atât de mult, poți trece la un cont privat.


În concluzie, Instagram este una dintre cele mai mari platforme de socializare din lume, dar nu există o modalitate ușoară de a verifica cine vă vede profilul. Aplicațiile terțe care pretind că pot face acest lucru nu funcționează și reprezintă o amenințare pentru confidențialitatea contului dvs. Una dintre cele mai bune modalități de a verifica cine vă vizualizează contul Instagram este de a utiliza funcția Stories/Reels. De asemenea, puteți transforma contul dvs. public într-un cont de afaceri pentru a obține o mai mare informație despre cei care vă vizitează profilul. În cele din urmă, pentru a vă proteja confidențialitatea, puteți face profilul Instagram privat.
Și cu asta ajungem la finalul postării de azi. În speranța că v-a plăcut dezbaterile noastre despre cele mai noi tehnologii și inovații, vă încurajez să vă întoarceți aici în curând pentru mai multe informații și analize. Până atunci, nu uitați să rămâneți conectați și să vă bucurați de tehnologia ce ne înconjoară!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x