Cum să accesați imagini de pe standul foto pe computerul dvs. Mac

Cum să accesați imagini de pe standul foto pe computerul dvs. Mac
⏱️ 2 min read

Photo Booth este o aplicație de fotografiat care este preîncărcată pe toate computerele Mac și nu este o aplicație obișnuită de fotografiere pentru a face fotografii. Aplicația vă permite să faceți fotografii amuzante cu efectele încărcate, cum ar fi convertirea feței dvs. într-un chipmunk.

Deși este posibil să fi făcut multe fotografii cu aplicația Photo Booth, este posibil să fi observat că nu plasează imaginile capturate într-un loc convenabil de stocare, cum ar fi desktopul. Imaginile sunt salvate într-un loc secret de pe computerul dvs. Mac și pot fi văzute numai folosind aplicația însăși.

Cu toate acestea, cu metoda descrisă mai jos, ar trebui să puteți accesa fotografiile făcute folosind aplicația Photo Booth la fel ca orice alte fișiere normale de pe Mac.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Accesarea imaginilor Photo Booth pe un Mac

Aveți nevoie doar de Finder pentru a putea vizualiza imaginile Photo Booth.

1. Lansați Finder și navigați la directorul dvs. de utilizator și deschideți folderul numit „Poze”.

2. Când se deschide folderul Poze, ar trebui să vedeți un fișier de bibliotecă numit „Photo Booth Library”. Faceți clic dreapta pe fișier și selectați opțiunea „Afișează conținutul pachetului” pentru a accesa conținutul din spatele acelui fișier.

spectacol fotobooth

3. Când este afișat conținutul pachetului, veți vedea un folder numit „Poze”. Faceți dublu clic pe el pentru a-l deschide. Este folderul care conține imagini Photo Booth.

photobooth-folder

4. Acum ar trebui să puteți vedea toate imaginile pe care le-ați capturat folosind aplicația Photo Booth de pe Mac. Aceste imagini sunt ca niște fișiere normale, astfel încât să le puteți efectua operații de fișier, cum ar fi copierea sau ștergerea.

photobooth-files

5. Există, de fapt, o modalitate ușoară de a obține acces la aceste imagini și folosește caracteristica „Go To Folder”.

Deschideți o fereastră Finder și selectați „Go” urmat de „Go to Folder …” pentru a lansa panoul Go To Folder.

photobooth-go

6. Când se lansează, tastați următoarea cale și faceți clic pe „Go” pentru a merge la acel director de pe Mac.

Asigurați-vă că înlocuiți „Mahesh” cu numele de utilizator pe care îl utilizați pe Mac.

photobooth-go

7. Ar trebui să vă aflați acum în folderul în care se află imaginile Photo Booth. Este același folder pe care l-ați accesat la pasul 4 al acestui ghid.

Concluzie

Acesta este cât de ușor puteți accesa fotografiile făcute folosind aplicația Photo Booth, o sarcină care odată părea dificilă este acum mult mai ușor de realizat, totul datorită Finder și caracteristicilor sale minunate.

Spuneți-ne dacă acest lucru v-a ajutat!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x