Cum să accesați și interpretați statistici Spotify în câțiva pași simpli

How to See Your Stats on Spotify
⏱️ 16 min read

Dacă utilizați Spotify pentru a asculta muzică, este important să știți cum să accesați statisticile pentru a vă monitoriza progresul. Acest lucru vă poate ajuta să înțelegeți dacă ați obținut mai mulți ascultători și să vedeți cât de populară este muzica pe care o creați.

Pentru a vă vedea statisticile, trebuie să aveți un cont Spotify pentru artiști. Dacă nu aveți deja unul, creați unul folosind adresa dvs. de e-mail și urmând pașii de înregistrare.

După crearea unui cont, conectați-vă și faceți clic pe fila „Statistici” din partea superioară a paginii. Aici veți găsi o serie de statistici detaliate, cum ar fi numărul de ascultări, numărul de utilizatori unici și topurile de melodii. Puteți filtra statisticile în funcție de propria alegere, în funcție de colaboratori, țări și mai multe alte selecții.

Puteți chiar să setați obiective de ascultare pentru a vă ajuta să vă măriți popularitatea și să vă monitorizați progresul. Aceste obiective pot fi stabilite în funcție de tipul de public pe care încercați să îl atingeți și de genul muzical pe care îl creați.

În general, urmărirea statisticilor pe Spotify este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți profilul de artist pe platformă și de a vă face munca mai cunoscută. Cu puțină practică și atenție la datele de la statisticile dvs., poți începe să construiți o bază de fani mult mai puternică decât ai avea fără ele.

În afara popularului derulare de sfârșit de an Spotify Wrapped, Spotify vă permite să vizualizați statistici de bază, cum ar fi cei mai buni artiști și melodii ale lunii. Dacă sunteți în căutarea modalităților de a vizualiza în mod cuprinzător statisticile Spotify, vă avem acoperit. Citiți mai departe pentru a afla cum să vă vizualizați statisticile în aplicația Spotify și pe site-urile web ale terților.

Verifică-ți statisticile pe Spotify (2022)

Notă: Dacă căutați Spotify Wrapped 2022 și cum să îl accesați, utilizați ghidul pe care l-am legat aici. Am detaliat cum să vizionați Spotify Wrapped 2022 pe iPhone și Android.

Verificați statisticile Spotify pe computer (desktop, web)

1. Deschide Spotify pe desktop sau pe web și faceți clic pe numele dvs. de utilizator în colțul din dreapta sus. Din lista derulantă care apare, faceți clic pe „Profil” pentru a vă accesa profilul Spotify.

2. Când apare pagina de profil, derulați în jos și veți vedea cei mai buni artiști și melodii de top pentru luna curentă. Vei vezi un total de 10 artiști și 50 de melodii pe listă.

cei mai buni artiști și melodii ai lunii

3. Pentru a vedea lista completă a celor mai bune 50 de melodii pentru luna, faceți clic pe butonul „Vedeți toate” de lângă titlul „Top melodiile din această lună”. Acum poți să răsfoiești melodiile de care ai fost obsedat în ultima lună.

vezi primele 50 de piese

Verificați statisticile Spotify pe mobil (Android, iOS)

Spre deosebire de aplicația desktop, Spotify nu afișează artiști și piese de top în aplicația mobilă. Cu toate acestea, puteți vedea în continuare artiștii jucați recent în aplicație. Iată cum să verifici asta:

1. Deschideți aplicația Spotify pe telefon și Atingeți pictograma roată Setări din colțul din dreapta sus al ecranului. Derulați în jos până când găsiți comutatorul „Artiști jucați recent”. în ea Setări „Social” și asigurați-vă că este activat. Va trebui să activați această opțiune pentru a vedea artiștii jucați recent.

Notă: Activarea comutatorului va face publici artiștii recent jucați, așa că asigurați-vă că îl dezactivați mai târziu dacă nu doriți ca alții să știe despre artiștii pe care îi ascultați.

arată artiști jucați recent

2. După ce ați activat comutatorul, derulați în sus și apăsați pe numele dvs. de utilizator pentru a vă vedea profilul. Veți vedea acum artiștii jucați recent într-o secțiune dedicată.

artiștii care au jucat recent spotify

3. Puteți apăsa butonul „Vedeți tot” pentru a vedea lista completă a artiștilor recent jucați pe Spotify.

vedeți toți artiștii jucați recent

Utilizați Spotify Wrapped pentru a revizui cele mai bune melodii

Spotify Wrapped este tradiția anuală a companiei de a revedea cele mai bune melodii în moduri creative. Dacă ați uitat să verificați cele mai bune melodii Spotify din ultimul an, iată cum:

1. Vizită acest link și faceți clic pe „Cele mai bune cântece ale sale 2021” pentru a accesa lista de redare care conține toate cele mai bune cântece ale sale din ultimul an.

2021 s-a încheiat

2. Și atât. Puteți să răsfoiți lista de redare cu 100 dintre cele mai bune melodii și să alegeți să o salvați în bibliotecă pentru a le asculta mai târziu.

vezi cele mai bune melodii cu spotify împachetat

Utilizați Volt.fm pentru a vedea statisticile Spotify

1. Dacă doriți mai multă flexibilitate și informații detaliate, puteți verifica site-uri terțe, cum ar fi Volt.fm, pentru a vedea statisticile dvs. Spotify. Pentru inceput, vizitați site-ul web Volt.fm și faceți clic pe „Conectați-vă cu Spotify” buton.

conectați-vă cu spotify volt.fm

2. Acum trebuie să permiteți Volt.fm să acceseze datele contului dvs. Spotify pentru a genera informații. Faceți clic pe „OK” a trece peste.

acordați permisiunea volt.fm

3. După câteva secunde, Volt.fm îți va arăta că profilul tău este gata. Faceți clic pe „Vedeți profilul dvs.” pentru a vedea statisticile Spotify pe Volt.fm.

vezi profilul spotify

4. Pe ecranul de start, veți vedea melodia care se redă în prezent împreună cu genurile sale principale. Derulați în jos pentru a vedea mai multe detalii.

consultați principalele genuri volt.fm

5. În primul rând, avem secțiunea cu cele mai bune melodii. Aici puteți vedea cele mai bune melodii din ultimele 4 săptămâni, 6 luni sau din toate timpurile. De asemenea, aveți opțiunea de a salva cele mai bune melodii ca listă de redare. Tot ce trebuie să faci este faceți clic pe butonul „Salvare ca listă de redare”.iar Volt.fm va adăuga automat lista de redare în biblioteca dumneavoastră.

verificați cele mai bune melodii pe volt.fm

6. Dacă derulați în jos, veți vedea o secțiune „Analiză” care evidențiază starea generală de spirit a melodiilor pe care le ascultați. La fel ca melodiile lor de top, puteți consulta această analiză pentru ultimele 4 săptămâni, 6 luni și tot timpul.

recenzie melodie volt.fm

7. Volt.fm arată, de asemenea, popularitatea medie, data lansării și lungimea bibliotecii tale Spotify.

vizualizați melodiile după popularitate, data lansării și durată

Analizați-vă statisticile Spotify cu Stats.fm

1. Un alt instrument pentru a vă verifica statisticile Spotify este Stats.fm (cunoscut anterior ca Spotistats). Disponibil pe Android (deversare) și iOS (deversare), puteți folosi aplicația pentru a vedea cele mai bune melodii, artiști, albume și multe altele. Pentru a începe, conectați-vă cu contul Spotify și acordați permisiunea de a vă accesa contul.

conectați-vă la spotistats

2. Pe pagina de pornire a aplicației, veți vedea ultima melodie redată, artiștii de top din ultimele 4 săptămâni și listele lor de redare. Derularea în jos a paginii de pornire va dezvălui o listă de melodii Spotify redate recent.

vizualizați artiștii de top și istoria ascultării

3. Între timp, fila „Top” vă arată cele mai bune melodii, artiști și albume din ultimele 4 săptămâni, 6 luni sau o viață. În mod similar, fila „Statistici”. evidențiază melodiile tale cele mai bune și starea de spirit a melodiilor din biblioteca ta. Veți avea nevoie de abonamentul premium al aplicației pentru a vedea totalul melodiilor și minutelor transmise până acum.

vizualizați melodiile și statisticile de top

Utilizați Statistici pentru Spotify pentru a vă verifica statisticile Spotify

1. Merită să aruncați o privire și la statisticile Spotify. Vizitați site-ul web și conectează-te cu contul tău Spotify pentru a vedea melodiile, artiștii și genurile tale de top.

autentifică-te pentru statistici spotify

2. După autentificare, puteți face clic pe butonul „Top Tracks” pentru a vedea cele mai bune melodii. În mod similar, puteți utiliza butoanele „Artiști de top” și „Genuri de top” pentru a vedea artiștii și, respectiv, genurile de top.

vezi artiști de top, piese, genuri

3. La fel ca Volt.fm, puteți salva melodiile de top ca listă de redare. Pentru a face acest lucru, derulați în jos și faceți clic pe butonul „Creați lista de redare”.

creați o listă de redare din cele mai bune melodii

Încearcă Obscurify pentru a afla cât de întunecat este gustul tău pentru muzică

1. Dacă sunteți curios să aflați cât de obscur este gustul dvs. pentru muzică, puteți utiliza site-ul web Obscurify pentru a-l verifica. Să o facă, vizitați site-ul web Darkify și conectați-vă cu contul Spotify.

autentificați-vă pentru a întuneca

2. După autentificare, derulați în jos și veți vedea gradul de obscuritate cu privire la numărul de utilizatori Obscurify din țara dvs.

verificați gradul de întuneric

3. Există, de asemenea, un grafic care vă compară gustul muzical cu al altor utilizatori Obscruitfy, împreună cu indicatori separați pentru muzica ascultată în ultimele 6 săptămâni și tot timpul.

vezi diagrama țărilor întunecate

4. Site-ul îți arată și starea de spirit a pieselor pe care le asculți la categoriile de fericire, dansabilitate, energie și acustică.

evaluări ale dispoziției

5. Cea mai bună parte, totuși, este că primești recomandări bazate pe biblioteca ta de muzică. Puteți alege să îl salvați ca listă de redare pentru a explora recomandările.

ascunde recomandările

Faceți testul „Cât de rău este Spotify”.

1. S-ar putea să vă amintiți testul viral „Cât de rău este Spotify-ul tău” din 2020. Testul generat de AI oferă comentarii sarcastice stereotipe despre gusturile tale pentru muzică. Dacă ești interesat, poți vizitați site-ul web și faceți clic pe „Descoperiți” pentru a începe.

cât de rău este muzica ta în flux

2. Acum, faceți clic pe „Conectați-vă cu Spotify” pentru a vă conecta cu contul Spotify.

autentificați-vă cu contul spotify

3. Site-ul web vă va pune acum câteva întrebări. Răspundeți la ele și așteptați rezultatele.

răspunde la întrebări judecă-mi spotify

4. Site-ul web va face inevitabil haz de gustul tău pentru muzică. Inutil să spun, luați-o cu un grăunte de sare.

judecă rezultatele mele spotify

Verificați și analizați statisticile dvs. Spotify

Analizarea tiparelor de ascultare a muzicii vă va ajuta să înțelegeți mai bine gustul muzical și să explorați genurile de melodii care vă plac cel mai mult. Dacă acest lucru v-a fost util, nu uitați să consultați articolul nostru despre cele mai bune sfaturi și trucuri Spotify pentru mai multe funcții grozave.

Spotify este o platformă de streaming de muzică populară care oferă utilizatorilor săi o gamă variată de opțiuni pentru a vizualiza și analiza statisticile lor. În afară de popularul Wrapped de sfârșit de an, Spotify oferă o varietate de alternative pentru a vedea cei mai buni artiști și melodii de top ale utilizatorilor pe o perioadă specifică de timp. Dacă sunteți interesat să aflați cum puteți accesa statisticile dvs. Spotify, acest articol vă va oferi instrucțiuni detaliate pentru a vă verifica statisticile pe desktop, mobil și chiar pe site-urile terților. De asemenea, vă vom prezenta câteva site-uri interesante care vă vor ajuta să vă analizați și să explorați gusturile muzicale.
Închidem această postare de tehnologie cu o concluzie: progresul în domeniul tehnologic nu încetinește niciodată, așadar nu uitați să rămâneți conectați și să învățați mereu ceva nou. Ne revedem curând cu mai multe noutăți și articole interesante. Până atunci, să aveți o zi plină de descoperiri tehnologice!

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x