Cum să accesați și să profitați la maximum de Samsung Cloud

Come accedere e sfruttare al massimo Samsung Cloud
⏱️ 4 min read

Samsung Cloud este o abordare a Samsung pentru stocarea în cloud pentru dispozitivele sale mobile. Vă permite să economisiți spațiu valoros pe dispozitivul dvs. Samsung stocând în schimb informațiile dvs. în cloudul furnizat. Să intrăm și să vedem cum putem accesa și profita la maximum de serviciul Samsung Cloud.

Câteva lucruri de remarcat

Din păcate, Samsung își închide funcțiile Gallery Sync (stocare foto) și stocare Drive (similar cu Google Drive). Din acest motiv, nu vom vorbi prea mult despre ele. Nu vă temeți pentru cei dintre voi care ar putea folosi deja aceste caracteristici. Începând din octombrie 2020, datele dvs. de utilizator sunt transferate către Microsoft OneDrive. Planurile de abonament la stocare premium vor fi, de asemenea, întrerupte. Aceste servicii vor fi închise complet până la 30 iunie 2021.

Cine poate folosi Samsung Cloud?

Samsung Cloud nu este disponibil pentru modelele de telefoane și tablete Samsung mai devreme decât Samsung Galaxy S6. De asemenea, nu este disponibil pe modelele Galaxy de la Verizon.

Cum se accesează și se utilizează Samsung Cloud

Pentru a începe să utilizați Samsung Cloud pe dispozitiv, din setările dispozitivului dvs., accesați „Cloud și conturi”. Selectați Samsung Cloud și configurați-vă contul de acolo.

Folosind Samsung Cloud

După configurarea contului, puteți vedea cât spațiu de stocare utilizați. În mod implicit, utilizatorilor li se oferă 15 GB de stocare. La accesarea acestei interfețe, veți vedea cât spațiu de stocare consumați.

Samsung Cloud Storage folosit

În afara funcțiilor Galerie și Cloud Drive, veți putea gestiona copiile de siguranță ale dispozitivului și puteți stoca contactele, calendarul, notele și informațiile despre browser.

Samsung Cloud Storage Altele

În plus, notele dvs. securizate pot fi, de asemenea, copiate.

Funcția de rezervă în detaliu

Funcțiile Galerie și Cloud Drive sunt întrerupte, funcționalitatea de backup și restaurare este sincer cel mai util lucru pe care îl veți obține acum din Samsung Cloud. Funcționalitatea de rezervă Samsung Cloud este mai cuprinzătoare și mai puțin afectată decât ceea ce obțineți din Google Play Store, deci merită să o configurați.

Cu toate acestea, să ne uităm puțin mai atent. Dacă accesați Samsung Cloud, puteți selecta „Backup date” din secțiunea „Backup and Restore” din ecranul principal al Samsung Cloud pentru a efectua o copie de rezervă manuală. Puteți selecta ceea ce doriți să faceți o copie de rezervă (mesaje, contacte, calendar, ceas, setări, ecran de pornire și aplicații) și apoi apăsați „Backup”.

Backup manual Samsung Cloud

Dacă doriți să configurați backup-uri automate, va trebui să accesați Samsung Cloud Settings și apoi să selectați „Setări de sincronizare și backup automat”. Selectați „Backup automat” și veți putea alege dacă doriți să configurați copii de siguranță automate pentru următoarele:

  • Mesaje
  • Contacte
  • Calendar
  • Ceas
  • Setări
  • Ecranul de start
  • Aplicații
Setări Backup Samsung Cloud Auto

Din secțiunea „Copiere de rezervă și restaurare” a ecranului principal Samsung Cloud, puteți alege, de asemenea, să ștergeți o copie de rezervă.

Samsung Cloud Delete Backup

Desigur, de asemenea, puteți alege să restaurați o copie de rezervă.

Samsung Cloud oferă funcții utile, cum ar fi posibilitatea de a face backup și de a restabili datele dispozitivului. De fapt, aceasta este principala ofertă a serviciului după 30 iunie 2021. Luați în considerare utilizarea acestei funcții, deoarece este mai cuprinzătoare și este mai puțin accesibilă decât opțiunea de backup și restaurare Google Play Store.

Dacă nu utilizați un telefon Samsung sau preferați să nu utilizați acest serviciu, atunci puteți elibera spațiul de stocare al telefonului prin dezinstalarea aplicațiilor de sistem pentru care nu aveți niciun folos.

Legate de:

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x