Cum să accesezi sertarul de navigare YouTube în Android ca un profesionist?

YT Multidevice lockup FINAL.max 1000x1000 1
⏱️ 4 min read

Dacă răsfoiți în mod regulat YouTube, este posibil să fi observat designul actualizat care a început luna trecută. YouTube a adăugat o mulțime de funcții platformei sale și chiar a modificat unele aspecte vizuale ale aplicației. Una dintre modificările majore aduse aspectului designului a fost includerea „sertarului de navigare”, care a permis utilizatorilor să vizualizeze categoriile de YouTube videoclipuri într-un singur loc. În acest articol, explicăm ce este sertarul de navigare YouTube și cum poate fi accesat.

Citeste si: Google spune că modelul lor AI acceptă 1.000 de limbi utilizate pe scară largă: detalii

Ce este sertarul de navigare YouTube?

Sertarul de navigare YouTube este locul în care puteți explora videoclipuri noi și creatori de conținut pe diferite categorii. Aceste categorii includ Tendințe, Cumpărături, Muzică, Filme, Live, Jocuri, Știri, Sport, Învățare și Moda și frumusețe.

Ce este sertarul de navigare YouTube?

Pagina de tendințe organizează cele mai populare videoclipuri vizionate în regiunea dvs. chiar acum. YouTube nu publică algoritmul care decide ce videoclipuri vor apărea în fila Tendințe. Se presupune că videoclipurile care prezintă acolo sunt cele mai populare videoclipuri mai noi din regiunea dvs. Pagina de tendințe este împărțită în subsecțiuni Muzică, Jocuri și Filme.

Alte categorii precum Sport, Cumpărături și Muzică sugerează videoclipuri populare în funcție de conținutul pe care doriți să-l vizionați. Puteți folosi aceste categorii pentru a explora ceea ce vizionează alți oameni, precum și pentru a întâlni noi creatori de conținut din genurile pe care le vizionați cu plăcere.

Puteți accesa sertarul de navigare YouTube pur și simplu glisând lateral din partea stângă a ecranului.

Puteți accesa sertarul de navigare YouTube pur și simplu glisând lateral din partea stângă a ecranului. De asemenea, puteți deschide sertarul de navigare făcând clic pe pictograma „busolă” din partea de sus a paginii de pornire. Anterior, numită secțiunea Explorare, sertarul de navigare YouTube conține acum toate aceste funcții.

Alte funcții adăugate de YouTube

YouTube a adăugat și o mulțime de alte funcții în noua actualizare de design. Noul „Mod Ambient” folosește eșantionarea dinamică a culorilor pentru a potrivi fundalul cu paleta de culori a videoclipului pe care îl vizionați. De asemenea, YouTube și-a actualizat tema întunecată și a făcut-o și mai întunecată.

În afară de asta, YouTube a modificat puțin formatarea aplicației. Linkurile către alte videoclipuri din descrierea videoclipului apar acum ca butoane. Butoanele „like”, „distribuie” și „descărcare” au fost formatate, de asemenea. De asemenea, puteți ciupi ecranul în timp ce vizionați un videoclip pentru a mări o anumită parte a cadrului. Cu Precise Seeking, puteți sări capitole întregi dintr-un videoclip cu doar câteva atingeri. De asemenea, puteți sări la anumite părți ale videoclipului pur și simplu trăgând sau glisând în sus în timp ce căutați să afișați un rând de miniaturi în playerul video.

Citeste si: iPhone 14 se vinde acum cu 72.999 Rs: Detalii în interior

Compania prin postare pe blog a făcut anunţ care spunea: „YouTube tocmai și-a sărbătorit cea de-a 17-a aniversare la începutul acestui an și ne-am întrebat dacă era timpul să-i dăm o mică schimbare de look. Așa că am adunat informații de la mii de spectatori din întreaga lume și am auzit că există dorința pentru un design mai curat, mai plin de viață, care să reprezinte mai bine ceea ce suntem. Începând de astăzi, lansăm un nou aspect și câteva funcții care oferă o experiență de vizionare mai modernă și mai captivantă, îmbunătățind, de asemenea, modul în care utilizatorii vizionează videoclipuri. Dar nu vă faceți griji, același YouTube pe care îl cunoașteți și pe care îl iubiți este încă în centrul nostru.”

Pentru cele mai recente știri despre gadgeturi și tehnologie și recenzii despre gadgeturi, urmăriți-ne pe Stare de nervozitate, Facebook și Instagram. Pentru cele mai noi videoclipuri cu tehnologie și gadgeturi, abonați-vă la noi Canalul canalului YouTube. De asemenea, puteți rămâne la curent folosind Aplicația Android Routech. Puteți găsi cele mai recente știri despre mașini și biciclete aici.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x