Cum să acordați prioritate fluxului de știri Facebook pentru a vedea ce vă interesează

Cum să acordați prioritate fluxului de știri Facebook pentru a vedea ce vă interesează
⏱️ 3 min read

Probabil că veți obține atât de multe informații pe fluxul de știri Facebook, încât uneori nici nu doriți să vă uitați la ele. Doar gândul la timpul pe care ar trebui să-l pierzi pentru a găsi informațiile care contează cel mai mult pentru tine este amețitor.

Acest lucru poate fi ușor remediat făcând câteva modificări în setările Facebook. Făcând câteva modificări ici și colo, puteți acorda prioritate fluxului de știri Facebook, astfel încât să vedeți mai întâi ceea ce doriți. Astfel veți putea în cele din urmă să economisiți ceva timp prețios pe care îl puteți folosi în altă parte.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Cum să prioritizați fluxul de știri pe Facebook (desktop)

Dacă de obicei accesați contul dvs. Facebook de pe computerul dvs. desktop, primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a stabili prioritatea fluxului de știri este să accesați pagina de interes. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, am accesat pagina de Facebook a Samsung.

Trebuie doar să plasați cursorul deasupra butonului „Următorul”, iar opțiunile vor apărea automat. Selectați opțiunea „Vedeți mai întâi” făcând clic pe ea. Modificările vor fi aplicate imediat. Pentru a verifica dacă funcționează, pur și simplu accesați pagina de pornire Facebook și vizualizați feedul.

Dați prioritate fluxului dvs. de știri Facebook pe Android

Pentru a decide ce vedeți mai întâi pe fluxul de știri Facebook de pe dispozitivul dvs. Android, va trebui să urmați pași similari cu cei menționați anterior. Lansați aplicația Facebook și accesați pagina a cărei știri doriți să le vedeți mai întâi.

În dreapta butonului Apreciază, veți vedea butonul care vă spune că urmăriți deja acel cont. Atingeți butonul Următor și veți fi direcționat către o altă pagină numită „Abonamentele dvs.”.

facebook-androidsony

În afară de posibilitatea de a schimba modul în care primiți notificările și de a nu urmări pe cineva, puteți face din acesta primul lucru pe care îl vedeți în fluxul de știri. Va fi a treia opțiune din dreapta. Doar atingeți, iar modificările vor intra în vigoare imediat.

Sfatul anterior este util dacă aveți în vedere doar câteva conturi, dar dacă există mai multe conturi cărora doriți să le acordați prioritate, puteți face următoarele. Pentru a putea vedea aceste conturi în fluxul de știri, trebuie să atingeți pictograma hamburger și să continuați să glisați în jos până când ajungeți la secțiunea „Ajutor și setări”.

facebook-seefirst

Căutați și atingeți opțiunea „Preferințe flux de știri”. Pe lângă găsirea unui crab cu aspect fericit, veți vedea și opțiunea „Prioritizați pe cine să vadă primul”. După ce alegeți această opțiune, veți vedea imaginea de profil a tuturor conturilor pe care le urmăriți.

Apăsați pe cele dorite în partea de sus a feedului dvs. și o stea va marca acele conturi esențiale. Modificările ar trebui să intre în vigoare imediat.

Concluzie

Prioritizând ceea ce vezi mai întâi, nu pierzi timpul cu ceea ce nu ți-ar păsa mai puțin. Acum, veți fi mereu la curent cu ceea ce publică conturile care vă interesează cel mai mult. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să rămâneți informat la o rată mult mai rapidă. Ce conturi acordați prioritate în fluxul dvs. de știri Facebook? Împărtășiți-vă gândurile în comentarii.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x