Cum să activați atenuările de securitate pentru a securiza Microsoft Edge

1643735063 Cum sa activati atenuarile de securitate pentru a securiza Microsoft
⏱️ 2 min read

Începând cu versiunea 96 și versiuni superioare, Microsoft Edge include o nouă caracteristică cunoscută anterior ca Modul Super Duper Securizatcare adaugă un nivel suplimentar de securitate și ajută la protejarea browserului împotriva programelor malware.

In conformitate cu companie, erorile din JavaScript sunt printre cele mai comune moduri prin care atacatorii le exploatează. Tehnologia se numește JIT (Just-in-Time) și are rolul de a reda site-urile mai rapid, dar poate duce și la exploatări de securitate. Noua caracteristică Edge îmbunătățește securitatea navigării prin dezactivarea motorului JavaScript JIT (just-in-time) și activând măsuri suplimentare de reducere a securității. Deși dezactivarea tehnologiei va afecta performanța, majoritatea oamenilor nu vor vedea o diferență semnificativă în lumea reală.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa și configura modul securizat Super Duper pe Microsoft Edge pe Windows 11, Windows 10 și alte platforme.

Activați atenuările de securitate pe Microsoft Edge

Pentru a activa atenuările de securitate pentru a face experiența de navigare mai sigură, urmați acești pași:

 1. Deschis Microsoft Edge.

 2. Apasă pe elipse (cu trei puncte) și selectați Setări opțiune.

 3. În secțiunea „Securitate”, porniți Activați măsurile de reducere a securității pentru o experiență de browser mai sigură comutator.

 4. Selectați una dintre opțiunile disponibile:

  • Echilibrat: Adaugă măsuri de reducere a securității pentru site-urile pe care nu le accesați frecvent. Această opțiune face ca majoritatea site-urilor web să fie conform așteptărilor și blochează amenințările de securitate.
  • Strict: Adaugă măsuri de reducere a securității pentru toate site-urile. Cu toate acestea, este posibil ca anumite părți ale site-urilor să nu funcționeze și să blocheze amenințările de securitate.

 5. (Opțional) Faceți clic pe Excepții opțiune pentru a împiedica anumite site-uri să folosească această funcție.

 6. Apasă pe Adăugați un site buton.

  Excepții îmbunătățite pentru atenuarea securității

 7. Confirmați site-ul pe care nu doriți să îl atenuați.

 8. Apasă pe Adăuga buton.

După ce ați finalizat pașii, browserul va oferi un strat suplimentar de protecție în timp ce navigați pe internet.

Dacă activați și configurați caracteristica de securitate, dar unele site-uri web nu funcționează conform așteptărilor, modificați nivelul de configurare, adăugați site-ul la lista de excepții sau dezactivați caracteristica.

Aceste instrucțiuni sunt destinate Windows 11, dar aceiași pași vor funcționa pe Windows 10 sau pe orice platformă unde funcția este acceptată.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...