Cum să activați autocolante pentru desktop pe Windows 11

Cum sa activati autocolante pentru desktop pe Windows 11
⏱️ 3 min read

Pe Windows 11, „Stickers” este o caracteristică experimentală neproductivă la care Microsoft lucrează pentru a vă permite să vă distrați pe desktop. După cum sugerează și numele, funcția vă permite să adăugați o serie de autocolante distractive la imaginea de fundal existentă.

Dacă doriți să testați caracteristica, o puteți activa (prin Ghacks) în cea mai recentă previzualizare a Windows 11 22H2 disponibilă prin canalele Dev și Beta.

Stickerele sunt disponibile ca o previzualizare, dar nu este clar dacă funcția va fi lansată vreodată pentru toți utilizatorii.

Acest ghid vă va învăța pașii pentru a activa experiența de căutare captivantă ascunsă pe Windows 11.

Avertizare: Este foarte important să rețineți că modificarea Registrului Windows poate cauza probleme serioase dacă nu este utilizat în mod corespunzător. Se presupune că știți ce faceți și că ați creat o copie de rezervă completă a sistemului înainte de a continua.

Activați autocolante pentru desktop pe Windows 11

Pentru a activa Stickere pentru desktop pe Windows 11, urmați acești pași:

 1. Deschis start pe Windows 11.

 2. Caută regedit și faceți clic pe rezultatul de sus pentru a deschide aplicația.

 3. Căutați următoarea cale:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device
 4. Faceți clic dreapta pe dispozitiv tasta, selectați Nou și faceți clic pe Cheie.

 5. Denumiți cheia Autocolante și apăsați introduce.

 6. Faceți clic dreapta pe Autocolante tasta, selectați Nouși faceți clic pe Valoare DWORD (32 de biți)..

  Creați cheia EnableStickers

 7. Denumiți cheia Activați autocolante și apăsați introduce.

 8. Faceți dublu clic pe DWORD nou creat și modificați-i valoarea de la 0 la 1.

  Activați autocolantele de pe desktop

 9. Apasă pe O.K buton.

 10. Reporniți computerul.

După ce ați finalizat pașii, când faceți clic dreapta pe desktop, ar trebui să vedeți o nouă opțiune „Adăugați sau editați autocolante”. Opțiunea va afișa interfața de utilizare a selectorului de stickere, unde puteți selecta dintr-un număr de stickere pentru a le adăuga pe desktop. Puteți adăuga câte autocolante doriți. Le puteți redimensiona sau le puteți șterge.

Opțiunea de a adăuga autocolante va fi disponibilă și prin intermediul Setări > Personalizare > fundal atunci când utilizați Imagine opțiune.

Este important să rețineți că atunci când adăugați autocolante, bara de activități și aplicația vor fi ascunse de pe desktop. De asemenea, deoarece această caracteristică este încă în curs de dezvoltare, nu funcționează așa cum era de așteptat. De exemplu, deși puteți adăuga autocolante pe desktop, este posibil ca autocolantele să nu se mai afișeze pe desktop dacă ieșiți din vizualizare. În plus, dacă încercați să accesați din nou caracteristica din meniul contextual de pe desktop, este posibil ca opțiunea să nu funcționeze.

În orice moment, puteți anula modificările utilizând aceleași instrucțiuni, dar activate pasul nr 5faceți clic dreapta pe Autocolante tasta și selectați Șterge opțiune.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x