Cum să activați caracteristica de continuitate macOS Mojave pe Mac-ul dvs. mai vechi

Cum să activați caracteristica de continuitate macOS Mojave pe Mac-ul dvs. mai vechi
⏱️ 4 min read

Una dintre cele mai mari și mai bune caracteristici ale versiunilor moderne de macOS este Continuity. Această caracteristică vă permite să mutați și să partajați informații și funcționalități ale celorlalte dispozitive Apple conectate prin intermediul aceluiași ID Apple pe Mac. Problema este că trebuie să aveți hardware-ul Apple potrivit pentru ca totul să funcționeze. Adică până acum. Am o mică descoperire minunată aici care ar putea ajuta Mac-ul dvs. să avanseze în timp și să-i ofere încă câțiva ani de viață.

Notă: finalizarea acestei sarcini va necesita descărcarea și instalarea unui utilitar suportat de entuziaști. Nu toate utilitățile de acest tip sunt create în mod egal, deci va trebui să vă asigurați că aveți un scaner de viruți bun pe computerul dvs. și să scanați fișierul de configurare înainte de al rula.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android

Continuitate

Mic, dar puternic, Continuity a venit pe Mac cu Yosemite. Continuitatea include Hot Spot instantaneu, Airdrop, Text / Mesaje și apeluri telefonice și Handoff. Odată cu implementarea macOS Sierra, Continuity a crescut pentru a include Auto Deblocare și Clipboard universal. Odată cu implementarea macOS Mojave, Continuity include și acum Camera. Aceasta este abilitatea de a transmite fotografii recent făcute pe iPhone direct pe Mac. Deși acest proces nu va activa această nouă caracteristică Mojave pe Mac-ul dvs. astăzi, va activa Continuitatea pe hardware mai vechi. Veți avea posibilitatea de a-l adăuga în cele din urmă mai târziu, atunci când instrumentul îl acceptă.

Primul lucru de care vei avea nevoie este ceva numit Instrument de activare a continuității. Ii păcălește pe Mac-urile mai vechi care rulează versiuni mai vechi de macOS să creadă că hardware-ul pe care îl au va funcționa de fapt cu Continuity. Apoi, forțează sistemul să recunoască hardware-ul nou pe care poate fi necesar să îl instalați ca parte a acestui proces, permițând continuitatea. Imaginea de mai jos vă va ajuta să înțelegeți unde vă aflați cu hardware-ul pe care îl aveți în Mac-ul dvs. actual.

Software-ul nu acceptă încă oficial High Sierra sau El Capitan; cu toate acestea, unii utilizatori au reușit să funcționeze pe ambele versiuni de macOS. Posibilitatea merită efortul, dar kilometrajul dvs. poate varia. Cea mai bună șansă este să urmați acest proces cât mai atent posibil.

Notă: Este posibil să fie nevoie să schimbați un card wireless (Wi-Fi și / sau Bluetooth) sau să adăugați un dongle Bluetooth LE, dar acest proces ar trebui să facă totul să funcționeze corect. Ar trebui să vă familiarizați și să vă simțiți confortabil cu actualizările hardware minore. S-ar putea să înlocuiți plăcile fiice minore din Mac-ul dvs. aici.

Pentru a activa Continuitatea pe un Mac mai vechi, va trebui să urmați pașii de mai jos.

1. Înlocuiți orice hardware necesar. Aceasta va include cardurile wireless Wi-Fi și / sau Bluetooth. Reasamblați computerul Mac și asigurați-vă că noile componente funcționează.

2. Trebuie să dezactivați sistemul Integrity Protection pentru a face ca modificările să funcționeze.

2.1 Opriți computerul Mac.

2.2 Țineți apăsat Comanda + R pentru a intra în recuperare.

2.3 Porniți din nou Mac-ul și introduceți Recovery.

2.4. După încărcarea recuperării, faceți clic pe „Utilități -> Terminal” în bara de meniu.

2.5. Tastați următoarele în Terminal când se deschide:

și apăsați Return. Reporniți computerul Mac.

3. Navigați la „/ System / Library” și localizați cele două fișiere kext numite „IO80211Family.kext” și „IOBluetoothFamily.kext”.

4. Copiați cele două fișiere kext și lipiți-le pe o unitate externă sau un stilou USB pentru păstrare în caz de probleme.

5. Acum lansați Instrument de activare a continuității și urmați instrucțiunile de pe ecran.

instrument de continuitate-activare

6. Dacă avertizează despre o versiune macOS neacceptată, selectați pur și simplu DA pentru a continua.

7. Dacă utilizați un dongle Bluetooth 4.0, introduceți-l într-un port USB când vi se solicită.

8. Asigurați-vă că citiți raportul inițial al sistemului, care va oferi detalii despre ceea ce este compatibil și ce nu și dacă au fost găsite erori.

9. Odată ce patch-ul este complet, va trebui să reporniți. Ulterior, funcțiile de continuitate ar trebui să fie active. Puteți verifica acest lucru deschizând din nou Instrumentul de activare a continuității și selectând un raport de sistem în loc să efectuați patch-uri.

Concluzie

Pentru a vă asigura că vechiul dvs. Mac continuă să obțină noi caracteristici de continuitate, deoarece acestea fac parte din Instrumentul de activare, ar trebui să verificați actualizările și apoi să rulați din nou această secvență de corecție pentru a obține noua funcționalitate.

Acum, când Continuitatea este activată pe Mac, pe măsură ce noi funcționalități devin disponibile cu Instrumentul de activare, introducerea acesteia în experiența dvs. de calcul ar trebui să fie doar o chestiune de simplă actualizare a software-ului. Veți avea Continuația lui Mojave pe Mac-ul dvs. mai vechi în câteva momente.

Join our Newsletter and receive offers and updates! ✅

0 0 votes
Article Rating
Avatar of Routech

Routech

Routech is a website that provides technology news, reviews and tips. It covers a wide range of topics including smartphones, laptops, tablets, gaming, gadgets, software, internet and more. The website is updated daily with new articles and videos, and also has a forum where users can discuss technology-related topics.

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x