Cum să activați Căutarea filelor pe Google Chrome

1643219721 Cum sa activati Cautarea filelor pe Google Chrome
⏱️ 4 min read

Google Chrome are o funcție cunoscută sub numele de „Căutare filă”, care vă permite să găsiți rapid file deschise în fereastra curentă. Una dintre cele mai mari probleme în utilizarea browserului web este că avem tendința de a deschide o mulțime de file, ceea ce face ca titlul să se micșoreze până la punctul în care doar pictograma este vizibilă și, pe măsură ce continuăm să deschidem mai multe file, chiar și pictograma paginii se va alunga, făcând este dificil să comutați între pagini și acesta este momentul în care Căutarea filelor este utilă.

Căutare filă pe Chrome oferă o casetă de căutare pentru a găsi rapid file deschise în fereastra curentă. În plus, experiența expune și o listă a tuturor paginilor, eliminând dependența informațiilor din filă pentru a muta între file.

Se așteaptă ca funcția să devină parte a Google Chrome, dar la momentul scrierii acestui articol, trebuie să activați manual funcția folosind opțiunea de steaguri dacă utilizați versiunea Canary a browserului sau editați comanda rapidă țintă în versiunea stabilă. a browserului.

În acest ghid, veți afla pașii pentru a activa și utiliza funcția de căutare a filelor pentru a trece rapid între filele deschise pe Google Chrome pentru Windows 10.

Cum să activați căutarea în file folosind comanda rapidă Chrome

Funcția este disponibilă atât în ​​Canary, cât și în canalul stabil, dar în canalul stabil, puteți activa căutarea în file numai adăugând o anumită opțiune la comanda rapidă Chrome.

Pentru a activa căutarea în file pe Chrome, editând comanda rapidă țintă, urmați acești pași:

 1. Faceți clic dreapta pe Google Chrome scurtătură.

 2. Faceți clic dreapta pe Google Chrome opțiunea (dacă este cazul) și selectați Proprietăți opțiune.

  Proprietățile comenzilor rapide Chrome

 3. Apasă pe Comandă rapidă fila.

 4. În câmpul „Target”, la sfârșitul comenzii, adăugați un spațiu și adăugați această opțiune:

  --enable-features=TabSearch

  Comanda rapidă ar trebui să arate astfel: "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-features=TabSearch.

  Chrome activează căutarea în file
  Chrome activează căutarea în file

 5. Apasă pe aplica buton.

 6. Apasă pe O.K buton.

După ce ați finalizat pașii, în bara de titlu va apărea butonul de căutare a filelor, pe care îl puteți utiliza pentru a căuta filele deschise.

Cum să activați căutarea în file folosind steaguri Chrome

Pentru a activa căutarea în file din pagina de steaguri, urmați acești pași:

 1. Deschis Google Chrome.

 2. Introdu următoarea cale în bara de adrese pentru a deschide setările experimentale ale semnalizatoarelor în noua locație a funcției:

  chrome://flags/#enable-tab-search
 3. Utilizați meniul derulant „Activați căutarea filelor” din dreapta și selectați Activat opțiune.

  Chrome activează căutarea în file din Flags
  Chrome activează căutarea în file din Flags

 4. Apasă pe Relansați buton.

Odată ce ați finalizat pașii, va apărea un nou buton săgeată în jos în partea dreaptă a barei de titlu, pe care îl puteți utiliza acum pentru a afișa caseta de căutare a filelor pentru a găsi file deschise. Experiența include, de asemenea, o listă a filelor curente pe care le puteți folosi pentru a comuta rapid între pagini.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

You may also like...